Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ROBOTKA nie muszę w zasadzie. Jutro idę po wyniki i żeby mi kartę ciąży założył. Ogólnie nie chcę z niego rezygnować, bo po pierwsze jest na miejscu, po drugie jest na NFZ więc wszelkie badania mam za free, po trzecie w razie gdyby cos się działo to mogę się do niego na już dostać bo przyjmuje 4 razy w tyg. Do mojej dojeżdżam i ona różnie przyjmuje .. Także chciałabym sobie otwartą furtkę zostawić tym bardziej, że wczoraj mnie pytał czy chcę do niego chodzić i oczywiście potwierdziłam
BAMBI póki co własnie tak robię. Zastanawiam się co będzie późniejNo ale to może pomyślę później. Myslałam tylko, ze macie jakąś propozycję
-
FASIA ogólnie jest tak, ze nawet jak zwolnienia sie dublują, nakladają to zus sobie tak wybiera zeby byla konyunuacja, bo lekarz nie ma obowiazku wiedziec, ze dostalas zwolnienie juz na ten czas od kogo innego, wiec jak raz czy dwa by sie zdarzylo to nic z tego nie bedzie. Jakby to bylo notorycznie to nie wiem, zusy sa rozne, z reszta juz kiedys chyba Cie wezwali prawda? a ja bylam swiecie przekonana do tamtej pory, ze kobietom w ciazy daja spokoj a tu nie koniecznie. Ja bym zbywala temat, mowila ze narazie nie potrzebuje, a jak zajdzie taka potrzeba to oczywiscie poprosze, ten wybieg co Amy sugeruje ze juz dostalas od rodzinnego tez mozna czasem uzyc, a jak bedzie drazyl temat to pozwol mu wypisac, nic sie nie stanie
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:05
-
BAMBI no i chyba tak zrobię. Moja mi wystawia z miesiąca na miesiąc. Dzisiaj jadę i znowu dostanę do 30 listopada. Jakoś mu naściemniam
Wolę nie mieć dwóch L4, bo tak jak piszesz na komisji w ZUSie już byłam. Nie chce mi się iść raz jeszcze. Chociaż chyba wyraźnie im wyjaśniłam, dlaczego jestem w domu, a nie w pracy
-
martafr wrote:http://allegro.pl/celyn-b-franchi-czarny-plaszcz-zimowy-parka-lis-m-i4724905137.html
Eweliśka dasz znać jak przyjdzie Ci ta kurtka i czy wszystko z nią ok bo upatrzyłam sobie coś u tego sprzedawcy
pewnie kamizelkę
mam nadzieje że dzis przyjedzie tak obiecałmartafr lubi tę wiadomość
-
ale nie wydaje mi sie, ze bedzie drazyl temat, jak ktos nie chce zwolnienia to nie, jego sprawa, ja tam bym nie nalegała : P, tymbardziej jak sam wypisuje bo to duzo pisania i upierdliwe krateczki heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:13
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja najglupsze co ostatnio słyszalam z zabononów to , ze nie wolno w ciazy robic na drutach , bo dziecko owinie sie pepowiną ...i co tu powiedziec. Podsumowujac moje drogie w ciazy najlepiej nie robic nic i glodowac - bo przeciez ograniczenia spozywcze tez sa szerokie < hahaha>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:32
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:ja słyszałam że nie wolno chodzic pod sznukrami od prania z tego samego powodu co z tymi drutami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:37
martafr, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martafr wrote:ja bym nie wieszała na Twoim miejscu, zagoń męża hihi
, ale jak sie bede chciala wykrecic nastepnym razem to wiem juz , co mu powiem ; P hihi
martafr, liloe lubią tę wiadomość
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:44
Fasia lubi tę wiadomość
-
Krokusy posadzone
powiem wam, że albo to przez ciążę, albo jakoś ciepło dzisiaj na dworze. Co do zabobonów to ja też różne słyszałam, a niektóre jak ten o drutach to mnie po prostu rozwalają. Ciekawa jestem komu się tak bardzo nudziło, że wymyślał coś takiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:53
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny