Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ja też jestem z kojca zadowolona, nie umiem już bez niego spać
O magnezie to ja nie zapominam, biorę regularnie, bo pomaga mi na lepszy sen i kołatanie serca które od kilku dni jest coraz mocniejsze i coraz bardziej mnie niepokoi ..
A z mężem się nie przytulamy od sierpniaA co do tego, że to tak bardziej z prawej strony, to tak sobie pomyślałam, że może maleństwo tam właśnie leżakuje, bo u Ciebie to przecież ma tylko 1/2 domku do wykorzystania
-
sylvia007 wrote:Ale macica i tak może się napinać i to jest normalne, jeśli nie boli to wszystko jest ok. Może Twój dzidziuś tam ostro ćwiczy
A co do tego, że to tak bardziej z prawej strony, to tak sobie pomyślałam, że może maleństwo tam właśnie leżakuje, bo u Ciebie to przecież ma tylko 1/2 domku do wykorzystania
Dokładnie tak Sylvia, dzidzia jest z prawej strony także możliwe, ze się rozpychać zaczyna. Tylko aby to nie oznaczało, że ma juz mało miejsca skoro to dopiero początek jej wzrostu .. Podpytam dziś lekarza, może zdradzi tajemnicę co to może być
Ogólnie co usg jest baaaardzo spokojna, prawie się nie rusza, jedynie rączkami jakby spała -
nick nieaktualnyFasia wrote:A z mężem się nie przytulamy od sierpnia
ja bym nie wytrzymała!!
na początku fakt miałąm obawy i seks był sporadyczny 1x na tydzien, a później mi jjuż przeszłoa od jakiegoś miesiąca mam taką ochote na seks ze czasem męczę swojego (albo on mnie) 3x dziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:43
martafr lubi tę wiadomość
-
Idę dziewczyny sadzić krokusy w trawniku, tamtej jesieni posadziłam 100 cebulek i pięknie kwitły na wiosnę, teraz dokupiłam jeszcze 80 i muszę je w końcu wsadzić do tej ziemi, bo jeszcze trochę to zamarznie, a po południu wybieram się na zakupy, może czapkę sobie kupię i muszę się zaopatrzyć w kapsułki do dolce gusto, bo tylko kawa z ekspresu mi smakuje teraz, a taka zwykła to w ogóle.
-
Lwica wrote:http://diotyma3.fotek.pl/fotka-114438
http://diotyma3.fotek.pl/fotka-114439
My tez FASIA maz boi sie mnie dotknąć, myśli ze dziecku sie cis stanie
Ładny ten kosz
Mój się nie boi, chociaż może troszeczkę ale my mamy czerwone światło od gina, od samego początku .. Ehh -
Fasia wrote:Dokładnie tak Sylvia, dzidzia jest z prawej strony także możliwe, ze się rozpychać zaczyna. Tylko aby to nie oznaczało, że ma juz mało miejsca skoro to dopiero początek jej wzrostu .. Podpytam dziś lekarza, może zdradzi tajemnicę co to może być
Ogólnie co usg jest baaaardzo spokojna, prawie się nie rusza, jedynie rączkami jakby spałaA na usg dzidzia spokojna, bo wie, że mama chce ją dokładnie pooglądać.
-
Amy wrote:OD SIERPNIA??
ja bym nie wytrzymała!!
na początku fakt miałąm obawy i seks był sporadyczny 1x na tydzien, a później mi jjuż przeszłoa od jakiegoś miesiąca mam taką ochote na seks ze czasem męczę swojego (albo on mnie) 3x dziennie
My nie możemy .. radzimy sobie inaczej no ale mężowi smutno ..
SYLVIA tylko rękawice ubierz do tego grzebania w ziemi! -
nick nieaktualnyFasia wrote:My nie możemy .. radzimy sobie inaczej no ale mężowi smutno ..
SYLVIA tylko rękawice ubierz do tego grzebania w ziemi!
no to dobrze że też inaczej sobie radziciedla facetów to bardzo ważne :]
Mam kolegę, który narzekał jak żona była w ciąży i mówił nawet o zdradzie bo mu tak brakowało seksu.. i ja byłam zdziwiona i mówie O ZDRADZIE??? a on że facet zdrady nie traktuje jak kobieta. ma potrzebę seksu i jak w domu nie dostanie to sobie znajdzie....
MASAKRA. Jakoś nie wierzę, że mój mąż mógłby tak zrobić...
Kolega traktuje seks bardzo mechanicznie więc może stąd jego podejście do sprawy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:49
-
Aaaa dziewczyny jeszcze jedno, bo zapomniałam.
Wiecie, ze ciąże prowadzę prywatnie, a ostatnio poszłam do gina na NFZ żeby zrobić sobie komplet badań. No i wczoraj jak byłam i ostatnio zresztą też, to on mnie ciągle pyta o zwolnienie. Mówiłam wczoraj, że mam jeszcze ważne od poprzedniego gina i na razie nie potrzebuję. Ale co zrobię jak pójdę do niego w przyszłym miesiącu i znowu będzie chciał mi L4 wystawić ?
Kłamstwa nie są dobre, bo teraz nie wiem co zrobić -
Amy wrote:No ja wiąż zapominam o waszym zagrożeniu...
no to dobrze że też inaczej sobie radziciedla facetów to bardzo ważne :]
Mam kolegę, który narzekał jak żona była w ciąży i mówił nawet o zdradzie bo mu tak brakowało seksu.. i ja byłam zdziwiona i mówie O ZDRADZIE??? a on że facet zdrady nie traktuje jak kobieta. ma potrzebę seksu i jak w domu nie dostanie to sobie znajdzie....
MASAKRA. Jakoś nie wierzę, że mój mąż mógłby tak zrobić...
Kolega traktuje seks bardzo mechanicznie więc może stąd jego podejście do sprawy??
Nie wyobrażam sobie, że mąż miały przez 8 miesięcy sie powstrzymywać, to niezdrowe .. Też nie wierzę, że poszedłby na dziwki albo gdzieś indziej ale faktem jest, ze faceci bardzo tego potrzebują także jakoś radzić sobie trzebaAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Aaaa dziewczyny jeszcze jedno, bo zapomniałam.
Wiecie, ze ciąże prowadzę prywatnie, a ostatnio poszłam do gina na NFZ żeby zrobić sobie komplet badań. No i wczoraj jak byłam i ostatnio zresztą też, to on mnie ciągle pyta o zwolnienie. Mówiłam wczoraj, że mam jeszcze ważne od poprzedniego gina i na razie nie potrzebuję. Ale co zrobię jak pójdę do niego w przyszłym miesiącu i znowu będzie chciał mi L4 wystawić ?
Kłamstwa nie są dobre, bo teraz nie wiem co zrobić
Powiesz, że źle się czułaś i internista wystawił Ci zwolnienie i nie potrzebujeszInternista też może
-
Robotka1 wrote:hahah FASIA to się wkopałaś
Hehe no właśnie wiemI teraz wymyslam co by tu powiedzieć ..
Pomyślałam sobie, że może powiem że jeżdzę tam raz w miesiącu na usg bo jest lepszej jakości i, że lekarz wystawia mi wtedy L4 ? Przejdzie czy głupio ? -
nick nieaktualnyFasia wrote:Hehe no właśnie wiem
I teraz wymyslam co by tu powiedzieć ..
Pomyślałam sobie, że może powiem że jeżdzę tam raz w miesiącu na usg bo jest lepszej jakości i, że lekarz wystawia mi wtedy L4 ? Przejdzie czy głupio ?