Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia to pewnie Malenstwo tak sie ulozylo:)
Siadam z kawa, otwieram forum a tu tylko kasa i wacki, moje ulubione tematyja bym brala tylko takiego i z porzadnym wackiem i z kasa a co...
Bambi85, KasiaKwiatek, Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
My z terazciezko samemu sobie zrobic zdj mam nadzieje ze widac brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:55
Lali, Bambi85, Eweliśka, martafr, Lwica, KasiaKwiatek, Fasia, Robotka1, Klaudia90, Amy, Krysti, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ROBOTKA ja uważam, że mi źle przecięli pępowinę stąd taki dziwny wygląd pępka
BAMBI miałam dokładnie to samo, że zaczynałam schizować jak mi objawy ciążowe ustępowały typu brak mdłości i wymiotów. Teraz się cieszę, że w końcu po trzech miesiącach są dni kiedy czuje się normalniea wizyty u gina są dla mnie cudowne
dają tyle radości
LALI jeśli to ono to czaadmąż miał rację, tylko szkoda, że nie pukało do nas od środka, może spało
)
RUDZIA jaka Ty śliczna dziewczyna jesteś) a brzuszek pewnie, że widać!
-
Eweliśka wrote:oo to może i do mnie z kurtką zajrzy:D
Ja juz wczoraj na niego czekałam, a on dopiero dziśahh ci mężczyźni
Pochwal się później kurtką. Chyba, że juz wrzucałaś a mi umknęło -
Fasia wrote:Ja juz wczoraj na niego czekałam, a on dopiero dziś
ahh ci mężczyźni
Pochwal się później kurtką. Chyba, że juz wrzucałaś a mi umknęło
http://allegro.pl/celyn-b-franchi-czarny-plaszcz-zimowy-parka-lis-m-i4724905137.html -
Hej dziewczyny. A ja myślałam, że wypróbuję mój kojec do spania, a tu Gabi mi go podkradła i twardo spała na nim całą noc i już zapowiedziała, że tej nocy też na nim śpi bo jest bardzo wygodny
Teraz się zastanawiam czy nie będę musiała drugiego kupić, jaki mi Mała nie zechce oddać.
-
Eweliśka wrote:wrzucałam że mi sie podoba, ale to nie jest typowo ciażowa i dopiero jak przyjedzie to sie okaże czy zmieszcze sie całą zime,wzięłam asekuracyjnie m zamiast s, ma krój trapezu
http://allegro.pl/celyn-b-franchi-czarny-plaszcz-zimowy-parka-lis-m-i4724905137.html
No tak, pamiętam. Bardzo ładny ten płaszczyk. Wydaje się, że jest dość "pojemny". Także oby starczył na jak najdłużej -
Fasia wrote:LWICA musisz jeszcze raz, bo się nie da otworzyć.
SYLVIA hehe no to nieźlea ile Gabi ma?
A co do twojego brzuszka to to macica na bank, mi też ostatnio twardnieje, bo zapominam o magnezie, a także po Przytulankach z mężem
-
sylvia007 wrote:3 lata i powiem Ci ,że super się " wpasowuje" w ten kojec i myślę, że jej wygodniej niż na zwykłej poduszce.
A co do twojego brzuszka to to macica na bank, mi też ostatnio twardnieje, bo zapominam o magnezie, a także po Przytulankach z mężem
Ja też jestem z kojca zadowolona, nie umiem już bez niego spać
O magnezie to ja nie zapominam, biorę regularnie, bo pomaga mi na lepszy sen i kołatanie serca które od kilku dni jest coraz mocniejsze i coraz bardziej mnie niepokoi ..
A z mężem się nie przytulamy od sierpnia -
nick nieaktualny