X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    To jest tzw siara i bardzo możliwe, że niektóre mamusie juz mają.
    Ja tez siare mam :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dokładamy pieniądze na mieszkanie, większość juz nam się udało odłożyć. Liczymy, że jeszcze 2 może 3 lata i kupimy mieszkanie. Kredyt pewnie weźmiemy ale tylko na urządzenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Dziewczyny Wy też macie taki apetyt jak ja? Aż się zaczęłam już tym martwić bo mogłabym w kółko jeść a jak jestem głodna to mi niedobrze, na razie nie przytyłam ani w udach ani w tyłku wszystko w brzuszek idzie ale boje się że jak tak dalej pójdzie to za dużo przytyję...
    Ja zaczynam jesc wiecej :D ssie mnie i musze zjesc ,zaraz prysznic i ide na miasto salatke zjesc jakomś :)

• mantissa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Dziewczyny Wy też macie taki apetyt jak ja? Aż się zaczęłam już tym martwić bo mogłabym w kółko jeść a jak jestem głodna to mi niedobrze, na razie nie przytyłam ani w udach ani w tyłku wszystko w brzuszek idzie ale boje się że jak tak dalej pójdzie to za dużo przytyję...

Ja też mam takie dni, że mogłabym jeść i jeść. A najgorzej jak tak mam, a przy tym kompletnie na nic ochoty. I też wszystko w brzuch. I co się potem dziwię, że pukania od środka nie czuję. :P

weronika86 lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też co chwila coś w siebie ładuję, głównie owoce. Ale najgorzej jak sama nie wiem co chcę, lodówka pełna ale ja popatrze i "jeny znowu nie ma nic do jedzenia"

Anka1501, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola kontroluj wage. Ja jem chyba z 8 razy dziennie ale o dziwo waga bardzo wolno rośnie. 19 tydzień i 2,5kg do przodu wiec nie jest źle.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wczoraj polamany przyszedl do domu zrobilam mu oklady z goràcego ręcznika na dolnà czesc kręgoslupa na smarowałam końską mascią i rano wstal jak nowo narodzony .A najsmieszniejsze to bylo to ze taka nadopiekuncza bylam ze az pytam siè zaprowadzić ciè do toalety uwazaj nie przewróc się :) lezeli my sobie grzecznie :) bez marudzenia zadnego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 12:59

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA to może synuś jak brzucholek spiczasty? :D

KRYSTI piszesz tak jakby każdy z nas kto ma kredyt brał go bo to niby fajne jest. Że się zarabia oszczędza bo tak lepiej niż brać kredyt. Też wolałabym tyle zarabiać żeby sobie odkładać i budować z tej kasy dom. Niestety w dzisiejszych czasach nieliczni budują domy lub kupują mieszkania z oszczędności. Bez kredytu.
    Ciesz się, że Wy możecie sobie pozwolić na takie życie. Inni ludzie niestety nie ..

MANTISSA - ja na początku, kilka lat temu jak myslałam, ze będę musiała tatę zostawić samego to od razu ryczałam. Po kilku latach mi przeszło. Taka kolej rzeczy. Każdy z nas ma prawo iść przez życie tak jak chce, z własną rodziną. U mnie jest ten plus, że wyprowadzam się 1,5km dalej więc blisko. Mój tato oswaja się z tą myślą, teraz jeszcze bardziej bo dom w końcu w budowie, dziecko w drodze więc czas wyprowadzki staje się realny :)

Robotka1, mantissa, Angela89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze przynajmniej że nie jestem sama :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z synem szybciej tylam, dzień przed porodem miałam równo 90kg :D

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałabym wam na co mam dzisiaj straszną ochotę do jedzenia ale ponieważ moje wczorajsze placki wywołały takie poruszenie to nie zrobię tego już więcej :D

Robotka1, Lwica, mantissa, weronika86, liloe lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:43

Agucha, Rudzia, Fasia, Amy, Robotka1, martafr, MartaAlvi, Krysti, Justinka, Lwica, weronika86, Lali, Eweliśka, sylvia007, liloe, Auro lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADk :D nie rób tego bo będziemy tu wszystkie na jednym menu jechać :D

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super Kasiu! gratuluję synka! no i gratuluję przeczucia! :):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 13:03

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawda Krysti, nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka, chyba że się przejęzyczyłaś albo my Cię źle zrozumiałyście:)
    w Polsce mimo wszystko porównując życie do zarobków wcale kokosów nie ma i nieraz a właściwie przeważnie bez kredytu sie po prostu nie da.
    za gotówkę to sobie mogę o, w stanie surowym otwartym coś postawić na szybko ale nic więcej, no chyba że chcę wejśc za 15 lat.
    kredyt to dobre rozwązanie dla kogoś kogo na kredyt po prostu stać.
    wolę żyć normalnie niż ciułać całe zycie na dom, podejrzewam że po paru latach już nawet ten dom niedokończony by mnie nie cieszył.

Krysti jeju ale Ci dobrze że możesz spać tak długo:D ja za chiny nie pośpię jak mam wolne, budzę się i cześć.
    nie jedz na mieście bo to nie zdrowo:) kup produkty i zrób sobie sałatkę:)

mi rano dziś mężu starł marcheweczkę z cukrem i cytryną do pracy <3 a przed chwilą mamusia przywiozła do pracy chlebuś żytni na zakwasie własnej roboty <3

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu gratuluję :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia po dwóch córach chłopak jest jak nagroda :D
    Gratuluję!!

KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsiula Gratuluję:) doczekałaś się syneczka:) ojjj ale będzie rozpieszczany i przez was i przez siostry:D suuuper już Cię dopisuję:D

FASIA kurde ta tajemnica jeszcze będzie mi towarzyszyła przez jakieś 3 tygodnie:P chyba będę ostatnia która sie dowie:D no trudno:P kto zjada ostatni to piękny i gładki :P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ROBOTKA to może synuś jak brzucholek spiczasty? :D

KRYSTI piszesz tak jakby każdy z nas kto ma kredyt brał go bo to niby fajne jest. Że się zarabia oszczędza bo tak lepiej niż brać kredyt. Też wolałabym tyle zarabiać żeby sobie odkładać i budować z tej kasy dom. Niestety w dzisiejszych czasach nieliczni budują domy lub kupują mieszkania z oszczędności. Bez kredytu.
    Ciesz się, że Wy możecie sobie pozwolić na takie życie. Inni ludzie niestety nie ..

MANTISSA - ja na początku, kilka lat temu jak myslałam, ze będę musiała tatę zostawić samego to od razu ryczałam. Po kilku latach mi przeszło. Taka kolej rzeczy. Każdy z nas ma prawo iść przez życie tak jak chce, z własną rodziną. U mnie jest ten plus, że wyprowadzam się 1,5km dalej więc blisko. Mój tato oswaja się z tą myślą, teraz jeszcze bardziej bo dom w końcu w budowie, dziecko w drodze więc czas wyprowadzki staje się realny :)
    Kochana ja jak bym w Polsce mieszkala jak ty to zapewne kredyt tez bysmy wzieli acz kolwiek jestem taka ze ja rozumiem takie sprawy bo moja siostra tez ma kredyt na dom w Polsce i radzą sobie znakomicie ,my kokosów tez tu W Szkocji nie mamy az takich do przesady ale wiadomo pare groszy się odklada .Ze mam ojca i brata budowlanca to nam dom dokonczą do samych wykonczeniówek .

Robotka1, mantissa lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że Krysti chodziło o to ze ona nie chce się pchać w kredyt i jedynym rozwiązaniem dla niej jest oszczędzanie.
    Tak to rozumiem :)

Krysti lubi tę wiadomość

‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ