Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Też nie zarobiłam na sprzedaży, a wózeczek był pięęękny, to była taka podróbka mutsy Mikrus się nazywał, miał kolor waniliowo-pomarańczowy.
Sąsiadka jak była w ciąży to jej mówiłam, żeby kupiła głęboki jakiś używany a spacerówkę może już jakąś lepszą poszukać. Oczywiście nie posluchala. Kupili wózek za 2 tys., mówiła że spacerówkę w tym wózku oglądała dokładnie i ze jej się podoba. I było jak mówiłam, młody skończył 5 miesięcy i sprzedali ten wozeczek a kupili spacerówkę. Większość ludzi tak robiweronika86 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Sąsiadka jak była w ciąży to jej mówiłam, żeby kupiła głęboki jakiś używany a spacerówkę może już jakąś lepszą poszukać. Oczywiście nie posluchala. Kupili wózek za 2 tys., mówiła że spacerówkę w tym wózku oglądała dokładnie i ze jej się podoba. I było jak mówiłam, młody skończył 5 miesięcy i sprzedali ten wozeczek a kupili spacerówkę. Większość ludzi tak robi
weronika86 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:To musiał być taki sam! Mikrus Alu Sprint 3w1:) Też tyle zapłaciliśmy, sprzedałam za 700. Jak na tamte czasy to drogi jak cholera był.
zgrabniutka gondolka:) taki ogólnie zgrabniutki:) super mi się nim jeździło:) no i wtedy był niespotykany a teraz nie wiem czy takie jeszcze nawet produkują
IWONKA OLKA uhhh dobrze wiedzieć że nie jestem sama z rozmiarami chaty mojego dziecka:)
i chyba Klauduśka jeszcze:D
iwonka1077 wrote:robotka nie ostanie ktos ma na pocztaku grudniu polowkowe,a czy wszystkie juz maja potwierdzona plec??????bo na liscie jeszcze nie wszystkie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:36
-
Fasia wrote:Ja nie wiem o jakie chusty chodzi. Słyszałam tylko o tych wiązanych
Ja jeszcze nei szukalam ale jestem pewna ze musi byc ktos kto produkuje chysty z miekkiego materialu ktorych nei trzeba wiazac a mozna szybko zapiac. Musze poszperac. -
Dlatego ja się bardzo cieszę, że my dostaliśmy wózek od kuzyna. Spacerówkę też mamy, nawet dwie. Zobaczymy czy z którejś skorzystamy, a jak nie to mąż powiedział, że zainwestujemy w jakąś lepszą, bo ona musi na dłużej starczyć. Więc ja jestem mega zadowolona, bo odpada wydatek rzędu ok. 1500zł
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Ja na początku deklarowałam że będę używałła głównie tetrówek haha, pamiętam jak teściowej opowiadałam. A jak przyszło co do czego to po tygodniu wymiękłam i stwierdziłam, że szkoda czasu, enrgii i wody, a miało być taniej....
Anka1501, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry moje brzuchate laseczki
Uff... od rana na najwyższych obrotach w pracy i nawet nie miałam czasu się przywitać ale właśnie zrobiłam sobie przerwę
Może mi coś poradzicie bo mam problem z gardłem, strasznie mnie drapie i kaszel jakiś mnie dopada suchy i nie wiem co sobie na to zaaplikować. Od kaszlu boli mnie podbrzuszeMoże macie jakiś pomysł?
-
Anka1501 wrote:No my naszą spacerówkę kupiliśmy jak Alan miał 5 miesięcy a jak skończył 2 lata to już nie uzywalismy bo młody wolał na nóżkach
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Ja jeszcze nei szukalam ale jestem pewna ze musi byc ktos kto produkuje chysty z miekkiego materialu ktorych nei trzeba wiazac a mozna szybko zapiac. Musze poszperac.
Oczywiście najlepiej samej poszukać, poczytać i dokonać wyboruWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:45
-
A i jeszcze jedna rada dla kupujących spacerówkę, nie kupujcie z przekładaną rączką, przekładane siedzisko owszem, ale sama rączka nigdy w życiu, bo wtedy inaczej rozkłada się środek ciężkości i nie da się podbić wózka na krawężnikach, a oprócz tego kopie się w koła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:45
-
adk_1989 wrote:Dzień Dobry moje brzuchate laseczki
Uff... od rana na najwyższych obrotach w pracy i nawet nie miałam czasu się przywitać ale właśnie zrobiłam sobie przerwę
Może mi coś poradzicie bo mam problem z gardłem, strasznie mnie drapie i kaszel jakiś mnie dopada suchy i nie wiem co sobie na to zaaplikować. Od kaszlu boli mnie podbrzuszeMoże macie jakiś pomysł?
weronika86 lubi tę wiadomość