X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a mi się dzis śniła KRYSTI i FASIA:D
    Krysti że powinna u siebie na tej Syberii;) zwrócić uwagę żeby jednak budka we wózku była dobrze zabudowana bo tam w Aberdeen wieje często i leje:D
    a Fasia to tak po prostu:) po prostu była koło mnie, ze mną, gadałyśmy, śmiałyśmy się jak koleżanki:)
    Robotka to ty sny masz haha jej dopiero wstałam takie spanie mam :D mogła bym cały dZien spać.!Robocia ja wózek juz mam z moim taki z dobrą budą właśnie wczoraj wybraliśmy:) x landera x1 :) głęboko spacerowy wózio :)no i koła normalne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:10

Eweliśka lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:51

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem skąd wy bierzecie takie brzuszki :) ja wczoraj zrobiłąm zdjęcie na wieczór po całym dniu i w sumie już zaczyna być widać że ciąża :)
    Nie mogę się nadziwić jakie mamy różne brzuchy na różnych etapach ciąży :) ta różnorodność jest piękna :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 19:21

Fasia, martafr, Krysti, iwonka1077, Justinka, misia83, Dajana28, Lali lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Fasiu sa kobiety ktore chudna w ciazy na poczatku bo wymiotuja ciagle a dzieciaczki sa zdrowe :). Trzeba jesc dla dwoch a nei za dwoch :)

Mam nadzieję. Chociaż jakby coś było nie tak to moja gin by mówiła, że za mało rosnę :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    pamiętacie dziewczyny? przynajmniej niektóre? mam to zdjęcie w telefonie:D

1896a7f1fe8246bfmed.jpg

wczoraj czytałam lipcówki :D :P
    Mnie ciąża meeeeeeeeeeeeega zaskoczyła :) w życiu bym się jej nie spodziewała :)

hwesta lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    My też planujemy używać dada, znajome używają/używały i chwalą ale zastanawiam się bo też nieraz słyszałam że dzieciaczki mają uczulenie na pampersy. Zastanawiam się bo chciałam z mężem powoli kupować raz na miesiąc pampersy aby później nie było trzeba wydać ale boje się że okaże się że dziecko ma uczulenie i wtedy wszystko co kupiliśmy pójdzie do śmieci lub dla kogoś innego. Jak myślicie jest sens kupowania wcześniej ?

Powiem Ci, że one są dosc tanie bo paczka ok 30zł a często mają promocje ze za dwie paczki płacisz 50zł. Ja bym kupiła tylko max 2-3paczki wcześniej, teraz są większe wydatki, nie ma co magazynowac. No chyba że będą te w promocji to kupie wiecej

• PsotkaKotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie nie chce spac i nawet po obiedzie jak siedze w biurze (a siedze sama) nei zamula mnie, a moglabym bez problemow sie tu kimnac :P. Mam wrazenei ze mi ciaza jeszcze energii dodala!

A jeszcze chcialam o plci cos napisac. Moj sie bardzo z syna cieszy (mowi o ni "podtrzymywacz" rodu ;D) ale nastepna chce dziewuszke ;). Powiedzialam, ze bede probowac do oporu ;P. Ja sie z chlopaka bardzo ciesze :), starszy brat zawsze w cenie :D. No i synowie zawsze o mame dbaja i kochaja :)

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie znowu boli łeb i chyba zaraz pójdę zwymiotować tak mnie muli od rana :(( kiedy to się skończy ... ten mój syn daje mi w kość od samego początku ciąży ...

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy Ty masz taki słodki, zgrabny brzuszek :)))

Amy lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy .... Brzuch ci tak wywali ze ty nie bedziesz miała pojęcia kiedy Hahaha ja tez tak mówię ze mały a on rośnie inni widzą a ja nic hahaha

Amy, Dajana28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga tez ma brzuszek juz wielki :) a Robotka to rośnie w mig :) :) j

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Amy .... Brzuch ci tak wywali ze ty nie bedziesz miała pojęcia kiedy Hahaha ja tez tak mówię ze mały a on rośnie inni widzą a ja nic hahaha
    Cały czaas czekam na ten moment :) moja mama miała wielgachną piłkę :D <3

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy Ty masz taki słodki, zgrabny brzuszek :)))
    Chyba TY!! :D
    co z tego ze słodki jak leniwy :] wydawało mi się ze w 20 tygodniu będzie większy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch Robotki jest MEGA :D chce już taki!!!!

Później beede marudzić ale teraz czekam z niecierpliwością aż będzie większy :)

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja mam 167 cm, nie miałam nadwagi a mam też równo 2kg na plusie. Dodam, że jem od kiedy oczy otworze aż do 22 :) każda ciąża jest inna, ważne, że dziecko zdrowo rośnie :) w poprzedniej ciąży w 18 tyg miałam 6 na plusie i tez było dobrze :)

Fasia, Amy, Dajana28 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Chyba TY!! :D
    co z tego ze słodki jak leniwy :] wydawało mi się ze w 20 tygodniu będzie większy :)

Oj tam leniwy, rośnie w swoim tempie :) pewnie jeszcze będziemy narzekać jakie wielgachne balony mamy i, że chodzić przez nie nie możemy :P

A Tobie pewnie za tydzień tak go wywali, że się zdziwisz :P

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Oj tam leniwy, rośnie w swoim tempie :) pewnie jeszcze będziemy narzekać jakie wielgachne balony mamy i, że chodzić przez nie nie możemy :P

A Tobie pewnie za tydzień tak go wywali, że się zdziwisz :P
    CZEKAM NA TO :D

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Fasia ja mam 167 cm, nie miałam nadwagi a mam też równo 2kg na plusie. Dodam, że jem od kiedy oczy otworze aż do 22 :) każda ciąża jest inna, ważne, że dziecko zdrowo rośnie :) w poprzedniej ciąży w 18 tyg miałam 6 na plusie i tez było dobrze :)
    o dla mnie to idealne przybranie na wadze - czyli nie przybranie ;) jedyne plusy kilogramowe to dzidzia macica wody płodowe i cycki :D
    Ja uważam na to co jem, nie powiem.
    Jem jak przed ciążą, tzn troszkę mniej bo jadłam wcześniej 6 posiłków, teraz jem 5 chyba że bardzo się zrobię wieczorem głodna to jeszcze jakiś owoc dorzucę :) ale uważam co w siebie wrzucam. Minusem jest to że nie ćwiczę ale nawet nei chcę ryzykować. Tylko czekam aż będę na zwolnieniu i zacznę chodzić na basen :)

EDIT - przeczytałąm że w całej poprzedniej ciązy przytyłas 6 kg :P taka opcja by mnie cieszyła :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:27

• Dajana28 Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    że też wcześniej tu nie zajrzałam... :/
    mogę do Was dołączyć?
    u mnie termin na 28.04.2015 r.
    jeszcze nie wiem co będzie - w piątek kolejne usg... może będzie już coś widać ;)

a tu mój mały brzuch ... :P
    https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/brzuszek-w-13-tygodniu,4713.html

pozdrawiam wszystkie Kobitki !! :*

Angela89, Bambi85, Krysti, Justinka, martafr, Anka1501, MartaAlvi, mantissa, Fasia, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5djy3e3kdjye8eg7.png
    mhsve6ydkn32ruan.png
    ug37e6yd2qv3521w.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    pamiętacie dziewczyny? przynajmniej niektóre? mam to zdjęcie w telefonie:D

1896a7f1fe8246bfmed.jpg

Ale to była radocha jak się widziało takiego bociana przy swoim nicku :) A jak dawno to było, teraz już synuś fikołki w brzuchu wywija :)

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 720 721 722 723 724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ