Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a mi się dzis śniła KRYSTI i FASIA:D
Krysti że powinna u siebie na tej Syberii;) zwrócić uwagę żeby jednak budka we wózku była dobrze zabudowana bo tam w Aberdeen wieje często i leje:D
a Fasia to tak po prostu:) po prostu była koło mnie, ze mną, gadałyśmy, śmiałyśmy się jak koleżanki:)mogła bym cały dZien spać.!Robocia ja wózek juz mam z moim taki z dobrą budą właśnie wczoraj wybraliśmy:) x landera x1
głęboko spacerowy wózio :)no i koła normalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:10
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja nie wiem skąd wy bierzecie takie brzuszki
ja wczoraj zrobiłąm zdjęcie na wieczór po całym dniu i w sumie już zaczyna być widać że ciąża
Nie mogę się nadziwić jakie mamy różne brzuchy na różnych etapach ciążyta różnorodność jest piękna
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 19:21
Fasia, martafr, Krysti, iwonka1077, Justinka, misia83, Dajana28, Lali lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Fasiu sa kobiety ktore chudna w ciazy na poczatku bo wymiotuja ciagle a dzieciaczki sa zdrowe
. Trzeba jesc dla dwoch a nei za dwoch
Mam nadzieję. Chociaż jakby coś było nie tak to moja gin by mówiła, że za mało rosnę -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:My też planujemy używać dada, znajome używają/używały i chwalą ale zastanawiam się bo też nieraz słyszałam że dzieciaczki mają uczulenie na pampersy. Zastanawiam się bo chciałam z mężem powoli kupować raz na miesiąc pampersy aby później nie było trzeba wydać ale boje się że okaże się że dziecko ma uczulenie i wtedy wszystko co kupiliśmy pójdzie do śmieci lub dla kogoś innego. Jak myślicie jest sens kupowania wcześniej ?
Powiem Ci, że one są dosc tanie bo paczka ok 30zł a często mają promocje ze za dwie paczki płacisz 50zł. Ja bym kupiła tylko max 2-3paczki wcześniej, teraz są większe wydatki, nie ma co magazynowac. No chyba że będą te w promocji to kupie wiecej -
A mi sie nie chce spac i nawet po obiedzie jak siedze w biurze (a siedze sama) nei zamula mnie, a moglabym bez problemow sie tu kimnac
. Mam wrazenei ze mi ciaza jeszcze energii dodala!
A jeszcze chcialam o plci cos napisac. Moj sie bardzo z syna cieszy (mowi o ni "podtrzymywacz" rodu) ale nastepna chce dziewuszke
. Powiedzialam, ze bede probowac do oporu ;P. Ja sie z chlopaka bardzo ciesze
, starszy brat zawsze w cenie
. No i synowie zawsze o mame dbaja i kochaja
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia ja mam 167 cm, nie miałam nadwagi a mam też równo 2kg na plusie. Dodam, że jem od kiedy oczy otworze aż do 22
każda ciąża jest inna, ważne, że dziecko zdrowo rośnie
w poprzedniej ciąży w 18 tyg miałam 6 na plusie i tez było dobrze
Fasia, Amy, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Chyba TY!!
co z tego ze słodki jak leniwy :] wydawało mi się ze w 20 tygodniu będzie większy
Oj tam leniwy, rośnie w swoim tempiepewnie jeszcze będziemy narzekać jakie wielgachne balony mamy i, że chodzić przez nie nie możemy
A Tobie pewnie za tydzień tak go wywali, że się zdziwiszAmy, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Fasia ja mam 167 cm, nie miałam nadwagi a mam też równo 2kg na plusie. Dodam, że jem od kiedy oczy otworze aż do 22
każda ciąża jest inna, ważne, że dziecko zdrowo rośnie
w poprzedniej ciąży w 18 tyg miałam 6 na plusie i tez było dobrze
jedyne plusy kilogramowe to dzidzia macica wody płodowe i cycki
Ja uważam na to co jem, nie powiem.
Jem jak przed ciążą, tzn troszkę mniej bo jadłam wcześniej 6 posiłków, teraz jem 5 chyba że bardzo się zrobię wieczorem głodna to jeszcze jakiś owoc dorzucęale uważam co w siebie wrzucam. Minusem jest to że nie ćwiczę ale nawet nei chcę ryzykować. Tylko czekam aż będę na zwolnieniu i zacznę chodzić na basen
EDIT - przeczytałąm że w całej poprzedniej ciązy przytyłas 6 kgtaka opcja by mnie cieszyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:27
-
Hejka
że też wcześniej tu nie zajrzałam...
mogę do Was dołączyć?
u mnie termin na 28.04.2015 r.
jeszcze nie wiem co będzie - w piątek kolejne usg... może będzie już coś widać
a tu mój mały brzuch ...
https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/brzuszek-w-13-tygodniu,4713.html
pozdrawiam wszystkie Kobitki !! :*Angela89, Bambi85, Krysti, Justinka, martafr, Anka1501, MartaAlvi, mantissa, Fasia, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość