Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Psotka niestety płci nie da się zaplanować
mój facet marzył o córce a ma trzech synów. Teraz płci jeszcze nie znamy ale nawet jeśli będzie chłopak to nie bedziemi więcej okazji na corcie. Mój w przyszłym roku będzie robił wazektomie..
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDajana28 wrote:Hejka
że też wcześniej tu nie zajrzałam...
mogę do Was dołączyć?
u mnie termin na 28.04.2015 r.
jeszcze nie wiem co będzie - w piątek kolejne usg... może będzie już coś widać
a tu mój mały brzuch ...
https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/brzuszek-w-13-tygodniu,4713.html
pozdrawiam wszystkie Kobitki !! :*zapraszamy kwietnióweczke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:32
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
Dajana28 wrote:Hejka
że też wcześniej tu nie zajrzałam...
mogę do Was dołączyć?
u mnie termin na 28.04.2015 r.
jeszcze nie wiem co będzie - w piątek kolejne usg... może będzie już coś widać
a tu mój mały brzuch ...
https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/brzuszek-w-13-tygodniu,4713.html
pozdrawiam wszystkie Kobitki !! :*
WITAJ i czuj się jak u siebie:D brzuszek masz śliczny jak na 13 tydzieńteraz pewnie podskoczył
pierwszy czy drugi dzidzius??
OLA pamiętam jak się z raości nie mogłam posiąść -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDajana witam
Idę marynować polędwiczki w miodzie i musztardzie
A dzisiaj byłam u lekarza i nie było mojej lekarki ale była inna i miałą ciekawe imię - jesli ktoś szuka czegoś oryginalnego dla córki to rzucam propozycję - IDALIAmi się strasznie spodobało!!!
Dajana28, Fasia lubią tę wiadomość
-
Amy no tez się cieszę, że ta waga tak spokojnie rośnie. Chociaż z synem przytyłam 17kg to po 2 miesiącach od porodu nic nie było widać po mnie a w kolejnym miesiącu jeszcze chyba schudłam 4kg. Także po trzech miesiącach byłam z wagą na minusie
Amy lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:WITAJ i czuj się jak u siebie:D brzuszek masz śliczny jak na 13 tydzień
teraz pewnie podskoczył
pierwszy czy drugi dzidzius??
OLA pamiętam jak się z raości nie mogłam posiąść
Oj ja też, niezapomniane chwileDajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Psotka niestety płci nie da się zaplanować
mój facet marzył o córce a ma trzech synów. Teraz płci jeszcze nie znamy ale nawet jeśli będzie chłopak to nie bedziemi więcej okazji na corcie. Mój w przyszłym roku będzie robił wazektomie..
zaplanować się nie da, ale pomóc sobie możnajak się chodzi na monitoring i współżyje w dniu owulki są duże szanse na chłopca
nawet lekarze to potwierdzaja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ufff doczytałam
więc się witam i ja w ten piękny słoneczny dzień
Dziś brzuch nie boli więc zrobiłam generalne porządki w sypialni, a ile miejsca się zrobiło w szafie!
Robotka - super brzuch!!! do Ciebie mi jeszcze dalekooooHmmm ja nie widziałam wcześniej takiej listy/zestawienia z bocianami, ale fajnie to wygląda
Jeżeli chodzi temat chusty - jak najbardziej jestem za! korzystałam przy synku teraz też mam taki zamiar! do każdej chusty dołączona jest instrukcja, a filmików tez jest sporo w sieciJa na początku też byłam przerażona, ale to nie jest takie trudne jak się wydaje
Otulacz też chce kupić, myślę że bardziej będę zadowolona i się sprawdzi niż śpiworek, zresztą dużo dobrego czytałamszkoda tylko że to takie drogie! ale poszperam w necie może coś się znajdzie taniej
a jak coś zażyczę sobie w prezencie
Ja póki co mam na plusie 1,5kg a z synem na tym etapie miałam +3kg więc jest i było ok, gin nic nie mówiła
Dajana - witajnapisz coś o sobie, przebiegu ciąży i przeczuciach co do dzidzi
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martafr wrote:u mnie nawet na spotkaniach przedmałżeńskich ksiądz o tym mówił no i babka od planowania rodziny to wiadomo, my harcowaliśmy 2 dni przed stąd m.in. moje przeczucia na córę
To my tak przed owulacja się kochalismy 2 dni z TZ a urodził się Alan
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martafr wrote:u mnie nawet na spotkaniach przedmałżeńskich ksiądz o tym mówił no i babka od planowania rodziny to wiadomo, my harcowaliśmy 2 dni przed stąd m.in. moje przeczucia na córę
ja nawet miałam taką książkę "chłopiec czy dziewczynka, naturalne metody planowania płci:D"
a w co wstrzeliłam? nie wiem bo ten ostatni cykl był wykorzystany na maxa:D
Krysti wrote:Robotka weszłam ostatnio na jakis temat nie pamietam który i tam dziewczyna miała taki sam awatar jak ty i mysle a Robotka co tu robi hahahahahahahapatrzę aaaaa to nie Robotka
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:2kg na plusie
zobaczymy jak dalej. Ważę się codziennie rano na czczo
by nie sprawdzać czy tyje . Bo zapewne by co dziennie się warzyla ile tyje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:50