Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:Dzien dobry
Odebralam torbe, wszystko jest!
Kurcze dziewczyny to ja chyba jaks dziwna jestem. Mam wrazenei ze przechodze ta ciaze jakos niestandardowo w porownaniu do was.
Nie czuje ruchow tak wczesnie jak wy (pameitam niektore czuly juz w 13tc)
Nie mam zadnych wymiotow
Nie jestem spiaca
Nie sapie - bylismy w weekend na trekkingu po skalkach i spokojnie wytrzymalam tempo bez jakiejs wiekszej zadyszki (a bywalo stromo pod gore nawet z malym wspinaniem po stromej skarpie ze skalami)
Nie mialam wielkiego parcia zeby poznac plec. W sumie chcielismy czekac do porodu zeby byla niespodzianka ale moj maz i tak widzial na usg co dziecko ma miedzy nogami
Robotka zazdroszcze brzuszkamoj jest duzy ale z ksztaletm gorzej hahahah ty masz taka sliczniutka pileczke, no cud malina
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
PSOTKA spokojnie, na sapanie przyjdzie czas:) ja sapie od 3 dni??
Mimka no bez przesady:) to maleńki dzidziuśtatuś powinien być dumny że córusię ukąpię
mój będzie kąpał i przebierał czy to chłopiec czy dziewczynka:)
teraz oczywiście jak młoda ma prawie 7 lat to jej nie myje;) ale jak się kąpie to lubi sobie przy niej posiedziećprzypilnować by się umyła:)
KASIA miłej pracy:)
olka30 wrote:Robotka super brzusioW końcu ktoś mnie dogonił z rozmiarem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:03
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny :*
jestem juz po wizycie u lekarzaa. Mam zwolnienie na tydz. Lezeni, wygrzewanie herbaty z miodem cytryna i malinami czyli domowe sposoby. Bede jesc czosnek i nacierac sie mascia wygrzewajaca i moze nic sie nie wykluje.
Robotka!!!!!! Ja sie pytam kiedy Ci tak brzuch wystrzelil?????!!!jest mega fajowy!
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Robotka pytałaś o camarelo czemu ? Zainteresowałaś się ?
więc się zaciekawiłam:) -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:tak tak:) widziałam go u jednej dziewczyny na forum:) potem na jej blogu przeczytałam zmagania z wyborem wózka, porównywanie i w końcu dlaczego padło na camarello:)
więc się zaciekawiłam:)
No i my też go wybieramy. Mi się podoba mężowi też. Czytałam opinie i nie są złe -
mimka84 wrote:A jednak ma opory i żadne argumenty nie docierają. Łudzę się, że może jak przyjdzie co do czego to się przełamie.
Anka1501, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:Psotka pisałaś wczoraj że zioła piłaś przed zajściem w ciąże,jeśli to nie tajemnica możesz powiedzieć jakie albo ktoś inny się czymś naturalnym wspomagał,pytałam wczoraj ale widzę że miałaś lekkie zamieszanie
mam kuzynkę która jest po wszystkich możliwych badaniach, mają z mężem wszystko zdrowotnie ok a ponad rok starań i nic, może to psychika ale spróbować naturalnych wspomagaczy nie zaszkodzimartafr lubi tę wiadomość
-
martafr wrote:Psotka pisałaś wczoraj że zioła piłaś przed zajściem w ciąże,jeśli to nie tajemnica możesz powiedzieć jakie albo ktoś inny się czymś naturalnym wspomagał,pytałam wczoraj ale widzę że miałaś lekkie zamieszanie
mam kuzynkę która jest po wszystkich możliwych badaniach, mają z mężem wszystko zdrowotnie ok a ponad rok starań i nic, może to psychika ale spróbować naturalnych wspomagaczy nie zaszkodzi
ja piłam zioła ojca sroki na owulację oraz mój mąż, do tego z mężem macę piliśmy w proszku ale nie tą żółtą tylko czarną bo mąż miał problem z płodnością, oczywiscie wspomaganie witaminami.
AMY a no nie wiem kiedy:) ale teraz jakoś w tym tygodniu:)
zaraz wam coś pokażę
martafr lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ja piłam zioła ojca sroki na owulację oraz mój mąż, do tego z mężem macę piliśmy w proszku ale nie tą żółtą tylko czarną bo mąż miał problem z płodnością, oczywiscie wspomaganie witaminami.
oczywiście mówię o naturalnych sposobach bo oprócz tego brałam Clostilbegyt
a w ostatnim szczęścliwym cyklu na własną rękę pół tabletki:)
AMY a no nie wiem kiedy:) ale teraz jakoś w tym tygodniu:)
zaraz wam coś pokażęAmy lubi tę wiadomość
-
Co do wozka to powiem szczerze, ze odkupuje od znajomej za 30f..tak tak za 30f...niegdy nie uzywany, bo dla niej byl za duzy...ja potzrebuje przestrzeni..kolor mi sie podoba, neutralny...jak dobrze pamietam to graco millage plus travel system...nie jest to cudo jak wasze niektore wozki, ale ma to czego ja najbardziej potrzebuje...no i 30f a nie 300f..no i nie jest uzywany, nowiutki, jeszcze w folii.
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Robotka musiałabym zdjęcie zrobić, ale mnie rozlało na boki i nie jest taki ładny jak twój.. Ale duży to jest
A mały dzidzior i tak sobie siedzi na samym spodzie i mi utrudnia siusianie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:19
weronika86, mimka84, olka30 lubią tę wiadomość