X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ja mam wizyte na 17.11 i zapisze się od razu. A w przyszlym tyg zamierzam 15.11 wybieram się na 3D nie wytrzymuje już psychicznie jak Wy już wiecie a ja jeszcze nie:P mama jeszcze mi gada że jak chcę dziewczynke to na bank bedzie chlopak zalamac się mozna. Rudzia gratuluje coreczki i zazdroszcze:*

Ja też chciałam na początku córeczkę, nawet bardzo i cały czas się bałam jak zareaguję jak będzie chłopiec a tu od razu jak się dowiedziałam że bedzie synuś to się przestawiłam i teraz to już nawet bym nie chciała żeby coś się zmieniło, także zobaczysz, jak nawet okaże się że będzie syn to i tak będziesz szczęśliwa :)

Eweliśka lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale drukujecie. Dzien dobry:)))

Moje dzieciatko teZ kopie jak mu sie cos nie podobna, zwlaszcza jak zakladam nogę na nogę :)) wtedy czuje jak sie przekręca :))

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, eh dzień w pełni, jakoś spać nie mogłam dzisiaj, zasnęłam grubo po 1 obudziałam się 6.30. Młoda już w szkole, starsza też :D ja po spacerku z psem ległam na kanapie i opanowuję zadyszkę...ależ mnie to wkuźwia ;)
    Lwica weź no paseczek zrób z tygodniami bo nigdy nie wiem jak to u Ciebie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dybry ;)

oj Amy kuruj sie.
    fajnie macie z tymi kopniakami ;) u mnie narazie w brzuchu plywa ryba :P

jeny wstałam i mialam straszna ocjote na jajecznice, ale zapomniałam ze jajka mi nie podchodzą bleeee :(

Amy lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)

Amy kuruj sie, dobrze ze masz wolne.

Milego dnia:)

Amy lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dzień dobry w 19 tygodniu !!! :)

26d3391b8e01bd56med.jpg
    0efd6cc67af4d849med.jpg

KasiaKwiatek, Ola89, Jaga, Lali, martafr, hwesta, Angela89, Bambi85, Rudzia, olka30, MartaAlvi, Amy, Fasia, iwonka1077, Justinka, Krysti, misia83, Eweliśka, Dajana28, sylvia007 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka jaki śliczny brzusio :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no to dzień dobry w 19 tygodniu !!! :)

26d3391b8e01bd56med.jpg
    0efd6cc67af4d849med.jpg

Wow robocia wyglądasz super!!brzusio fajowe masz!

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Jaga Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek
    Młody w szkole , ja właśnie kawke robie i zaraz do pracy zaiwaniam.
    KasiaKwiatek ja łapie zadyszke nawet jak z kimś spokojnie rozmawiam. Jak gadam z moją mają przez tel to sapie jakbym maraton przebiegła. Okropne to jest.

Amy kuruj się kuruj. Mnie jakoś na razie ( odpukać) nic nie łapie pomimo chorób Marcelego. Polecam picie herbaty z miodem i sokiem z malin bez względu na to czy jest się chorym czy nie.

Agucha tez zjadłabym jajecznice ale potem mam strasznie cięzko na żołądku i wole nie jeść. Za to chyba wieczorem zrobie paste jajeczną.... mniam.

Co do usg połówkowego to każda przejdzie je w swoim czasie. Ja mam wizyte za tydzie ń ( mam nadzieję na wiadomość o płci)a następna za 3 tygodnie to będzie 3 grudnia. Wtedy chyba będzie połówkowe u mnie.

Edit: Robotka świetny brzusio.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 09:06

Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulalala Robotka ale brzusio!!! ciekawe jaki ja będę miała za te 3 tygodni bo prawie tyle nas dzieli :)
    ja właśnie wybrałam sobie chustę do chustowania, bardzo mi się to podoba, zamierzam stosować w domku i na króciutkich spacerach np. do sklepu czy z psem. Idealna dla aktywnej mamy, wolne ręce, dzidzia przytulona do nas jak w brzuszku, w pozycji wskazanej dla kręgosłupka i bioderek (znajdą się przeciwniczki, ale ja jestem za i tak pozostanę, wszystko z umiarem ).
    Zażyczyliśmy sobie od teściów pod choinkę ;)

Robotka1, Angela89, Fasia, Justinka lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam usg połówkowe 17.11 także za półtora tygodnia i wtedy gin powiedział że już na 100% potwierdzi płeć :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica Ola dzięki:)
    normalnie od tamtego tygodnia czuję że mój brzuch wystrzelił.

JAGA ja też sapie! boshhh okropne to jest!

ojj ja też mam rzeczy po których mi cięzko na żołądku.....wczoraj do łóżka wzięłam garść żelków! a feee w nocy było

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka super brzusio:)

Ja tez sapie nawet jak rozmawiam przez telefon :P

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    ulalala Robotka ale brzusio!!! ciekawe jaki ja będę miała za te 3 tygodni bo prawie tyle nas dzieli :)
    ja właśnie wybrałam sobie chustę do chustowania, bardzo mi się to podoba, zamierzam stosować w domku i na króciutkich spacerach np. do sklepu czy z psem. Idealna dla aktywnej mamy, wolne ręce, dzidzia przytulona do nas jak w brzuszku, w pozycji wskazanej dla kręgosłupka i bioderek (znajdą się przeciwniczki, ale ja jestem za i tak pozostanę, wszystko z umiarem ).

KAsieńko ja też chciałam chustę ale kurcze obawiam się że nie będzie mnie miał kto nauczyć jej poprawnie wiązać:(

Kasiu u mnie chyba skok w tym rośnięciu brzucha teraz był:)

ja połókowe nie wiem kiedy mam:) ale na pewno wiem razem z Iwonką że poznamy płeć ostatnie na liście';)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 09:12

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Robotka super brzusio:)

Ja tez sapie nawet jak rozmawiam przez telefon :P

Ja tez myślałam na początku dlatego ze mało sie ruszam, wcześniej bardziej aktywna byłam. Ale pózniej sobie doczytałam ze bebek szybciej pompuje krew i dlatego Sapiemy bo nasze serdusia tez pracują ciut szybciej:)))

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja pospalam,chociaz co chwile się budzilam bo spalismy na nowym narożniku i twardo bylo nam ;) ale od po 21 zalegalam,wiec juz lepiej jakby się czuje, kochanie i katar pozostal;) ale gorączka sie nie rozwinęła :) chyba oscillococinum pomoglo;)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    kochanie i katar pozostal;)
    najważniejsze że KOCHANIE zostało:D reszta się nie liczy:D
    hihi a tak serio to współczuję i kichania i kataru:)
    ja walczę choć momentami czuję że coś mnie łapie....

liloe lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:

JA z chusty nie korzystałam i raczej korzystać nie będę choćby dlatego , że często mam zawroty głowy i w obawie przed upadkiem nie zaryzykuję. Natomiast mam nosidełko dla dzieciaków ok 6 miesięcy. I w domu często nosiłam w nim młodego jak musiałam coś zrobić a on był marudny.

Natomiast ciągle zastanawiam się nad Woombie
    http://www.otulacz.pl
    Mój Marceli przez przeszło rok spał bez przykrycia bo nie lubił żadnych kocyków i innych a już tym bardziej kołdry. Dlatego chyba kupie taki otulacz do spania.

Justinka lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe,och ten telefon :D kichanie oczywiście ;)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga ja mam otulaczek:) z ciucholandu:) z metką jeszcze był:) jest piękny:) pościel będę miała ale nie będę pod nią nowowrodka pchać:) otulaczek bedzie super:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 714 715 716 717 718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ