X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka wbrew pozorom wcale nie takie trudne, najprostsze wiązanie to 3 ruchy i do każdej chusty dołączany jest filmik z instrukcją :)
    ej z telefonem też tak mam :D haha no jak rozmawiam to sapię po kilku chwilach, jakby mi powietrza brakowało :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi śmieszne ten otulaczek to jak taki "worek na dziecko" :) ale wiem wiem, dzidziusie najlepiej czują się otulane z kończynkami przy ciele ciasno, jak u mamy w brzuszku, moje dziewczynki tez najlepiej spały ciasno otulone

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, gdy idę mogę zapomnieć o rozmowie telefonicznej bo tchu mi brakuje i to dość pokaznie;)

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:34

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:12

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam!
    Dzisiaj miałam ciężką noc, bo dolegliwości ciążowe zaatakowały męża. Bolał go żołądek, nie mógł spać. Hehe musi być jakaś sprawiedliwość :P

Dla mnie chusta to superowe rozwiązanie :D Znajoma ciągle nosi małą w chuście. Na początku negatywnie byłam nastawiona (bo dziecko takie skulone, zgarbione, nie ma ruchu), ale poczytałam i to tak musi być :) Na pewno się zaopatrzę w takie cacko

KasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia mówisz że do husty jest płyta?? o rany no to dobrze wiedzieć:)
    nie wiem jeszcze czy kupię ale na pewno rozważę zakup:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tym sklepie w którym ja mam zamiar Mikołaja pokierować na zakup prezentu dołączają od razu instrukcję, są tez filmiki na youtubie, a na prawdę Robotka to żadna filozofia, szczególnie to wiązanie z przodu jak kangurek :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) kurcze ale miałam sen :D śniło mi się, że zaczynam rodzić. Leżę w domu z moim i wody mi odeszły, wchodzi położna i sprawdza mi rozwarcie i mówi, że to już! Mam przec bo mam pełne rozwarcie a ja mówię, że nie miałam jeszcze skurczy...
    Eh... Muszę przestać czytać Listopadowki ;)

mimka84, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIU dla mnie jedyna abstrakcja to jak trzymać dziecko przy piersi i jednocześnie się wiązać:)
    tego nie mogę pojąć ale chyba dziś sobie zarzucę jakiś filmik rzeczywiście i pooglądam, dla mnie też było by to świetne rozwiązanie np prowadząc młodą do przedszkola raz w tygodniu kiedy mojego nie będzie w domu, bo wózkiem się pchać po schodach marna przyjemność, a potem po wakazjach szkoła, też by się chusta przydała.
    do przedszkola mam 200m a do szkoły 500m:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D.
    Ja też planuje zaopatrzyć się w chustę, są filmiki w necie, na płytach z chustami jak wiązać, a w niektórych szkołach rodzenia bezpłatne dodatkowe warsztaty na ten temat więc myślę, że bez problemu mozna się nauczyć. Te otulaczki też super, dzisiaj w telewizji sniadaniowej, chyba na 2 mowili wlasnie o metodach usypiania dziecka opracowanych przez amerykanskiego pediatre Harveya Karpa, wykorzystujących miedzy innymi takie optulaczi. Jest tez ksiazka na ten temat, o dziwo jak na takie poradniki ma dosc dobre recenzje, tez do rozwazenia jako kolejny podpuknt w liscie do ŚW. mikołaja :P
    http://lubimyczytac.pl/ksiazka/155736/najszczesliwsze-niemowle-w-okolicy

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się dzis śniła KRYSTI i FASIA:D
    Krysti że powinna u siebie na tej Syberii;) zwrócić uwagę żeby jednak budka we wózku była dobrze zabudowana bo tam w Aberdeen wieje często i leje:D
    a Fasia to tak po prostu:) po prostu była koło mnie, ze mną, gadałyśmy, śmiałyśmy się jak koleżanki:)

KasiaKwiatek, Fasia, MartaAlvi, Justinka, Krysti lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA aleee brzucholeeek!! <3 sliczny!! :)

AMY zdrowka zycze ! :*

Robotka1, Amy lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jeszcze nie zdecydowałam czy kupie chuste.

Mój TZ wczoraj wyraził dezaprobate na imię Liliana :( nie podoba mu się i powiedział, że i tak w brzuszku jest chłopak bo on ma w sobie tyle testosteronu, że dziewczynki zrobić nie umie :/

weronika86, Klaudia90, mantissa lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Odebralam torbe, wszystko jest :D !

Kurcze dziewczyny to ja chyba jaks dziwna jestem :D. Mam wrazenei ze przechodze ta ciaze jakos niestandardowo w porownaniu do was.

Nie czuje ruchow tak wczesnie jak wy (pameitam niektore czuly juz w 13tc)
    Nie mam zadnych wymiotow
    Nie jestem spiaca
    Nie sapie - bylismy w weekend na trekkingu po skalkach i spokojnie wytrzymalam tempo bez jakiejs wiekszej zadyszki (a bywalo stromo pod gore nawet z malym wspinaniem po stromej skarpie ze skalami)
    Nie mialam wielkiego parcia zeby poznac plec. W sumie chcielismy czekac do porodu zeby byla niespodzianka ale moj maz i tak widzial na usg co dziecko ma miedzy nogami ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no u mnie już się wyjaśniło, nie podbieram Ci Lilianki...bo w brzuszku Miki siedzi :D
    dooobra spadam do pracy bleeeee :/

• mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:35

Anka1501, mantissa lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka super brzusio :) W końcu ktoś mnie dogonił z rozmiarem :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ja jak rodzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:41

‹‹ 715 716 717 718 719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ