Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka wbrew pozorom wcale nie takie trudne, najprostsze wiązanie to 3 ruchy i do każdej chusty dołączany jest filmik z instrukcją :)
    ej z telefonem też tak mam :D haha no jak rozmawiam to sapię po kilku chwilach, jakby mi powietrza brakowało :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi śmieszne ten otulaczek to jak taki "worek na dziecko" :) ale wiem wiem, dzidziusie najlepiej czują się otulane z kończynkami przy ciele ciasno, jak u mamy w brzuszku, moje dziewczynki tez najlepiej spały ciasno otulone

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, gdy idę mogę zapomnieć o rozmowie telefonicznej bo tchu mi brakuje i to dość pokaznie;)

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:34

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:12

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam!
    Dzisiaj miałam ciężką noc, bo dolegliwości ciążowe zaatakowały męża. Bolał go żołądek, nie mógł spać. Hehe musi być jakaś sprawiedliwość :P

Dla mnie chusta to superowe rozwiązanie :D Znajoma ciągle nosi małą w chuście. Na początku negatywnie byłam nastawiona (bo dziecko takie skulone, zgarbione, nie ma ruchu), ale poczytałam i to tak musi być :) Na pewno się zaopatrzę w takie cacko

nick nieaktualny, iwonka1077 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia mówisz że do husty jest płyta?? o rany no to dobrze wiedzieć:)
    nie wiem jeszcze czy kupię ale na pewno rozważę zakup:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tym sklepie w którym ja mam zamiar Mikołaja pokierować na zakup prezentu dołączają od razu instrukcję, są tez filmiki na youtubie, a na prawdę Robotka to żadna filozofia, szczególnie to wiązanie z przodu jak kangurek :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) kurcze ale miałam sen :D śniło mi się, że zaczynam rodzić. Leżę w domu z moim i wody mi odeszły, wchodzi położna i sprawdza mi rozwarcie i mówi, że to już! Mam przec bo mam pełne rozwarcie a ja mówię, że nie miałam jeszcze skurczy...
    Eh... Muszę przestać czytać Listopadowki ;)

mimka84, Bambi85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIU dla mnie jedyna abstrakcja to jak trzymać dziecko przy piersi i jednocześnie się wiązać:)
    tego nie mogę pojąć ale chyba dziś sobie zarzucę jakiś filmik rzeczywiście i pooglądam, dla mnie też było by to świetne rozwiązanie np prowadząc młodą do przedszkola raz w tygodniu kiedy mojego nie będzie w domu, bo wózkiem się pchać po schodach marna przyjemność, a potem po wakazjach szkoła, też by się chusta przydała.
    do przedszkola mam 200m a do szkoły 500m:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D.
    Ja też planuje zaopatrzyć się w chustę, są filmiki w necie, na płytach z chustami jak wiązać, a w niektórych szkołach rodzenia bezpłatne dodatkowe warsztaty na ten temat więc myślę, że bez problemu mozna się nauczyć. Te otulaczki też super, dzisiaj w telewizji sniadaniowej, chyba na 2 mowili wlasnie o metodach usypiania dziecka opracowanych przez amerykanskiego pediatre Harveya Karpa, wykorzystujących miedzy innymi takie optulaczi. Jest tez ksiazka na ten temat, o dziwo jak na takie poradniki ma dosc dobre recenzje, tez do rozwazenia jako kolejny podpuknt w liscie do ŚW. mikołaja :P
    http://lubimyczytac.pl/ksiazka/155736/najszczesliwsze-niemowle-w-okolicy

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się dzis śniła KRYSTI i FASIA:D
    Krysti że powinna u siebie na tej Syberii;) zwrócić uwagę żeby jednak budka we wózku była dobrze zabudowana bo tam w Aberdeen wieje często i leje:D
    a Fasia to tak po prostu:) po prostu była koło mnie, ze mną, gadałyśmy, śmiałyśmy się jak koleżanki:)

nick nieaktualny, Fasia, MartaAlvi, Justinka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA aleee brzucholeeek!! <3 sliczny!! :)

AMY zdrowka zycze ! :*

Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jeszcze nie zdecydowałam czy kupie chuste.

Mój TZ wczoraj wyraził dezaprobate na imię Liliana :( nie podoba mu się i powiedział, że i tak w brzuszku jest chłopak bo on ma w sobie tyle testosteronu, że dziewczynki zrobić nie umie :/

weronika86, Klaudia90, mantissa lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Odebralam torbe, wszystko jest :D !

Kurcze dziewczyny to ja chyba jaks dziwna jestem :D. Mam wrazenei ze przechodze ta ciaze jakos niestandardowo w porownaniu do was.

Nie czuje ruchow tak wczesnie jak wy (pameitam niektore czuly juz w 13tc)
    Nie mam zadnych wymiotow
    Nie jestem spiaca
    Nie sapie - bylismy w weekend na trekkingu po skalkach i spokojnie wytrzymalam tempo bez jakiejs wiekszej zadyszki (a bywalo stromo pod gore nawet z malym wspinaniem po stromej skarpie ze skalami)
    Nie mialam wielkiego parcia zeby poznac plec. W sumie chcielismy czekac do porodu zeby byla niespodzianka ale moj maz i tak widzial na usg co dziecko ma miedzy nogami ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no u mnie już się wyjaśniło, nie podbieram Ci Lilianki...bo w brzuszku Miki siedzi :D
    dooobra spadam do pracy bleeeee :/

• mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:35

Anka1501, mantissa lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka super brzusio :) W końcu ktoś mnie dogonił z rozmiarem :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ja jak rodzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:41

‹‹ 715 716 717 718 719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ