Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, witam!
Dzisiaj miałam ciężką noc, bo dolegliwości ciążowe zaatakowały męża. Bolał go żołądek, nie mógł spać. Hehe musi być jakaś sprawiedliwość
Dla mnie chusta to superowe rozwiązanieZnajoma ciągle nosi małą w chuście. Na początku negatywnie byłam nastawiona (bo dziecko takie skulone, zgarbione, nie ma ruchu), ale poczytałam i to tak musi być
Na pewno się zaopatrzę w takie cacko
KasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
kurcze ale miałam sen
śniło mi się, że zaczynam rodzić. Leżę w domu z moim i wody mi odeszły, wchodzi położna i sprawdza mi rozwarcie i mówi, że to już! Mam przec bo mam pełne rozwarcie a ja mówię, że nie miałam jeszcze skurczy...
Eh... Muszę przestać czytać Listopadowki
mimka84, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
KASIU dla mnie jedyna abstrakcja to jak trzymać dziecko przy piersi i jednocześnie się wiązać
tego nie mogę pojąć ale chyba dziś sobie zarzucę jakiś filmik rzeczywiście i pooglądam, dla mnie też było by to świetne rozwiązanie np prowadząc młodą do przedszkola raz w tygodniu kiedy mojego nie będzie w domu, bo wózkiem się pchać po schodach marna przyjemność, a potem po wakazjach szkoła, też by się chusta przydała.
do przedszkola mam 200m a do szkoły 500m:) -
Dzień dobry
.
Ja też planuje zaopatrzyć się w chustę, są filmiki w necie, na płytach z chustami jak wiązać, a w niektórych szkołach rodzenia bezpłatne dodatkowe warsztaty na ten temat więc myślę, że bez problemu mozna się nauczyć. Te otulaczki też super, dzisiaj w telewizji sniadaniowej, chyba na 2 mowili wlasnie o metodach usypiania dziecka opracowanych przez amerykanskiego pediatre Harveya Karpa, wykorzystujących miedzy innymi takie optulaczi. Jest tez ksiazka na ten temat, o dziwo jak na takie poradniki ma dosc dobre recenzje, tez do rozwazenia jako kolejny podpuknt w liscie do ŚW. mikołaja
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/155736/najszczesliwsze-niemowle-w-okolicyKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
a mi się dzis śniła KRYSTI i FASIA:D
Krysti że powinna u siebie na tej Syberii;) zwrócić uwagę żeby jednak budka we wózku była dobrze zabudowana bo tam w Aberdeen wieje często i leje:D
a Fasia to tak po prostu:) po prostu była koło mnie, ze mną, gadałyśmy, śmiałyśmy się jak koleżanki:)KasiaKwiatek, Fasia, MartaAlvi, Justinka, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ja się jeszcze nie zdecydowałam czy kupie chuste.
Mój TZ wczoraj wyraził dezaprobate na imię Liliananie podoba mu się i powiedział, że i tak w brzuszku jest chłopak bo on ma w sobie tyle testosteronu, że dziewczynki zrobić nie umie
weronika86, Klaudia90, mantissa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Odebralam torbe, wszystko jest!
Kurcze dziewczyny to ja chyba jaks dziwna jestem. Mam wrazenei ze przechodze ta ciaze jakos niestandardowo w porownaniu do was.
Nie czuje ruchow tak wczesnie jak wy (pameitam niektore czuly juz w 13tc)
Nie mam zadnych wymiotow
Nie jestem spiaca
Nie sapie - bylismy w weekend na trekkingu po skalkach i spokojnie wytrzymalam tempo bez jakiejs wiekszej zadyszki (a bywalo stromo pod gore nawet z malym wspinaniem po stromej skarpie ze skalami)
Nie mialam wielkiego parcia zeby poznac plec. W sumie chcielismy czekac do porodu zeby byla niespodzianka ale moj maz i tak widzial na usg co dziecko ma miedzy nogami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny