Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Toż cały czas to mówię - córeczki tatusia i synkowie mamusi
tak to będzie 
Ano nie po myśli, ale jak już dotarło do Niego, że jednak syn to teraz jest taki zajarany że szok
na MMA z nim pójdzie, na motorze będzie miał z kim jeździć
szaleństwo hehe 
mój też miał takie plany, ale mimo że dziewczynka ich nie zmienia
na treningi z nią będzie jeździć 
Będzie chłopczyca :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:31
martafr lubi tę wiadomość
-
Natomiast tym razem jak usłyszała że jestem w ciąży to stwierdziła, że i tak pewnie chłopak będzie, bo to taka rodzina, że u nich same chłopaki się rodzą. Podobno kiedyś sąsiadka taką klątwę na nich rzuciła haha.
martafr, olka30, Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Krysti co tydzien wybierasz inny wozek:dKrysti wrote:Robotka to ty sny masz haha jej dopiero wstałam takie spanie mam
mogła bym cały dZien spać.!Robocia ja wózek juz mam z moim taki z dobrą budą właśnie wczoraj wybraliśmy:) x landera x1
głęboko spacerowy wózio :)no i koła normalne 
Fasia, Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość
-
AMY mój też miał takie plany w stosunku do córki ale ja byłam z lekka przerażona
Na szczęście będzie syn i chyba będę spokojniejsza (wmawiam sobie) 
martafr - czyli kolejna osoba, która zaszła "na luzie"
my w lipcu mieliśmy ostatni cykl z CLO, ginka jakoś nie kazała się zbytnio nastawiać, my też odpuściliśmy troszkę, w sierpniu miałam wrócić i miały się zacząć specjalistyczne badania, a tu niespodzianka
nie mogłam uwierzyć 
MIMKA strasznie mnie irytuje taka postawa bliskich osób. Bo oni chcieli wnuczkę, to niech sobie kuźwa zrobią
zero taktu .. jak tak można powiedzieć !
martafr, Amy lubią tę wiadomość
-
Ja już się przyzwyczaiłam.Fasia wrote:AMY mój też miał takie plany w stosunku do córki ale ja byłam z lekka przerażona
Na szczęście będzie syn i chyba będę spokojniejsza (wmawiam sobie) 
martafr - czyli kolejna osoba, która zaszła "na luzie"
my w lipcu mieliśmy ostatni cykl z CLO, ginka jakoś nie kazała się zbytnio nastawiać, my też odpuściliśmy troszkę, w sierpniu miałam wrócić i miały się zacząć specjalistyczne badania, a tu niespodzianka
nie mogłam uwierzyć 
MIMKA strasznie mnie irytuje taka postawa bliskich osób. Bo oni chcieli wnuczkę, to niech sobie kuźwa zrobią
zero taktu .. jak tak można powiedzieć !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:37
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja się nie boję o córkę, myślę, że mąż wie co robi

treningi mają to do siebie że zdarzają się kontuzje, jak się dziecko nie zniechęci - ja nie bede matką kwoką nadopiekuńczą jak moja matka, to nadal będzie trenować
nic na siłę
martafr, mimka84, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
martafr wrote:mimka ludzie są dziwni, ja widzę że ogólnie czepiają się bez pojęcia, jak dasz imię to gadają jak oni nazwali to dziecko a później uwielbiają je i nie wyobrażają sobie innego, to samo z płcią, chcą jedno a jak wyjdzie inne to później zakochują się w dzidzi bez pamięci, mnie takie sytuacje tylko bawią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:37
-
Amy wrote:mój też miał takie plany, ale mimo że dziewczynka ich nie zmienia
na treningi z nią będzie jeździć 
Będzie chłopczyca :]
Jak bedzie kiedys corka to moj tez z niej robokopa zrobi. Mowi, ze bedzie Rambo a nie ksiezniczka i ze bedzie ja uczyl jak jest samochod zbudowany, jak wbijac gwizdzie i obslugiwac wiertarke itd. No to ja mu mowie ze ja syna bede na zakupy ciuhowe zabeirac i uczyc o kosmetykach
.
Witaj DJANA - mamy ten sam termin
Co do witamin to ja ci polecam kupic zwykle (byle by bez wit. A byly) bo za witaminy dla kobeit w ciazy placi sie wiecej tylko dlatego ze sa niby dla kobiet w ciazy a niektore (np. Femibion) ma taki sam sklad jak najtansze tabletki musujace ktore kosztuja 3razy mniej.
Amy, Dajana28, martafr lubią tę wiadomość
-
Co oni wszyscy z tymi żydowskimi imionami mają. Że gorsze czy co? Ja bym chciała Szymusia, ale mój TŻ od razu, że typowo żydowskie i że mowy nie ma. Co to w ogóle ma znaczyć, że żydowskie. ;/
Mimka spoko, nie przejmuj się. U ciebie teściowa a u mnie własny ojciec, że go zawiodłam, bo chciał wnuczkę. No kurdę, niech sobie sam zrobi jak umie.
A w ogóle już było o otulaczach, ale wrócę, ja się chyba na takego woombie skuszę. Używańca pewnie, bo zawsze troszkę taniej, te dzieciaczki na takie zadowolone robale wyglądają.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=thPCM0Hbwvc