Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Toż cały czas to mówię - córeczki tatusia i synkowie mamusi
tak to będzie
Ano nie po myśli, ale jak już dotarło do Niego, że jednak syn to teraz jest taki zajarany że szokna MMA z nim pójdzie, na motorze będzie miał z kim jeździć
szaleństwo hehe
mój też miał takie plany, ale mimo że dziewczynka ich nie zmieniana treningi z nią będzie jeździć
Będzie chłopczyca :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:31
martafr lubi tę wiadomość
-
Natomiast tym razem jak usłyszała że jestem w ciąży to stwierdziła, że i tak pewnie chłopak będzie, bo to taka rodzina, że u nich same chłopaki się rodzą. Podobno kiedyś sąsiadka taką klątwę na nich rzuciła haha.
martafr, olka30, Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Robotka to ty sny masz haha jej dopiero wstałam takie spanie mam
mogła bym cały dZien spać.!Robocia ja wózek juz mam z moim taki z dobrą budą właśnie wczoraj wybraliśmy:) x landera x1
głęboko spacerowy wózio :)no i koła normalne
Fasia, Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość
-
AMY mój też miał takie plany w stosunku do córki ale ja byłam z lekka przerażona
Na szczęście będzie syn i chyba będę spokojniejsza (wmawiam sobie)
martafr - czyli kolejna osoba, która zaszła "na luzie"my w lipcu mieliśmy ostatni cykl z CLO, ginka jakoś nie kazała się zbytnio nastawiać, my też odpuściliśmy troszkę, w sierpniu miałam wrócić i miały się zacząć specjalistyczne badania, a tu niespodzianka
nie mogłam uwierzyć
MIMKA strasznie mnie irytuje taka postawa bliskich osób. Bo oni chcieli wnuczkę, to niech sobie kuźwa zrobiązero taktu .. jak tak można powiedzieć !
martafr, Amy lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:AMY mój też miał takie plany w stosunku do córki ale ja byłam z lekka przerażona
Na szczęście będzie syn i chyba będę spokojniejsza (wmawiam sobie)
martafr - czyli kolejna osoba, która zaszła "na luzie"my w lipcu mieliśmy ostatni cykl z CLO, ginka jakoś nie kazała się zbytnio nastawiać, my też odpuściliśmy troszkę, w sierpniu miałam wrócić i miały się zacząć specjalistyczne badania, a tu niespodzianka
nie mogłam uwierzyć
MIMKA strasznie mnie irytuje taka postawa bliskich osób. Bo oni chcieli wnuczkę, to niech sobie kuźwa zrobiązero taktu .. jak tak można powiedzieć !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:37
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja się nie boję o córkę, myślę, że mąż wie co robi
treningi mają to do siebie że zdarzają się kontuzje, jak się dziecko nie zniechęci - ja nie bede matką kwoką nadopiekuńczą jak moja matka, to nadal będzie trenowaćnic na siłę
martafr, mimka84, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
martafr wrote:mimka ludzie są dziwni, ja widzę że ogólnie czepiają się bez pojęcia, jak dasz imię to gadają jak oni nazwali to dziecko a później uwielbiają je i nie wyobrażają sobie innego, to samo z płcią, chcą jedno a jak wyjdzie inne to później zakochują się w dzidzi bez pamięci, mnie takie sytuacje tylko bawią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:37
-
Amy wrote:mój też miał takie plany, ale mimo że dziewczynka ich nie zmienia
na treningi z nią będzie jeździć
Będzie chłopczyca :]
Jak bedzie kiedys corka to moj tez z niej robokopa zrobi. Mowi, ze bedzie Rambo a nie ksiezniczka i ze bedzie ja uczyl jak jest samochod zbudowany, jak wbijac gwizdzie i obslugiwac wiertarke itd. No to ja mu mowie ze ja syna bede na zakupy ciuhowe zabeirac i uczyc o kosmetykach.
Witaj DJANA - mamy ten sam termin
Co do witamin to ja ci polecam kupic zwykle (byle by bez wit. A byly) bo za witaminy dla kobeit w ciazy placi sie wiecej tylko dlatego ze sa niby dla kobiet w ciazy a niektore (np. Femibion) ma taki sam sklad jak najtansze tabletki musujace ktore kosztuja 3razy mniej.Amy, Dajana28, martafr lubią tę wiadomość
-
Co oni wszyscy z tymi żydowskimi imionami mają. Że gorsze czy co? Ja bym chciała Szymusia, ale mój TŻ od razu, że typowo żydowskie i że mowy nie ma. Co to w ogóle ma znaczyć, że żydowskie. ;/
Mimka spoko, nie przejmuj się. U ciebie teściowa a u mnie własny ojciec, że go zawiodłam, bo chciał wnuczkę. No kurdę, niech sobie sam zrobi jak umie.
A w ogóle już było o otulaczach, ale wrócę, ja się chyba na takego woombie skuszę. Używańca pewnie, bo zawsze troszkę taniej, te dzieciaczki na takie zadowolone robale wyglądają.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=thPCM0Hbwvc