Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Ola a od kiedy wymiotujesz??? mnie strasznie mdli ale jeszcze wymiotów nie miałam mimo że jestem tylko 3 dni młodsza ciążą od Ciebie i własnie się tego boję.
w pierwszej ciąży rzygałam jak kot:P
Wymiotuje juz z tydzień ale od wczoraj to juz masakra.
-
nick nieaktualnyWspółczuję wymiotów, chociaż nie wiem co grosze. Mnie mdli od paru dni tak, że ledwo stoję. Czasem wolałabym sobie za przeproszeniem rzygnąć
W dodatku mój 1,5 roczny syn nie ułatwia mi sprawy
Miejmy nadzieję, że jeszcze trochę i to minie.
Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach. -
nawet mi nie mówcie...
Ola toś mnie pocieszyła:P czyli wszystko przede mną...
FASIA ja zaraz idę do apteki po koperkową i kupię sobie witaminę B6 podobno dobrze działa na mdłości, podczytałam trochę w temacie o mdłościach.
a puki co u mnie na śniadanie pasztet, ogórek kiszony i pomidor, nic innego nie przyjmę. -
nick nieaktualny
-
ok, od wczoraj pochłaniam hektolitry wody, ciągle mnie suszy, ciągle mam dziwny posmak w ustach, a teraz uwaga:) zjadłam sobie twarde soczyste i kwaskowate jabłko i mi trochę mdłości przeszły:D chyba będę się jabłkami zajadać
kupiłam sobie też śledzie w sosie musztardowym:) może przejdąi serek biały:)
ojjj mnie tez odrzuciło od słodyczy tak jak Ciebie IDa i dodatkowo od kawy, nie to że nie mogę na nią patrzeć ale po prostu nie czuję potrzeby jej wypicia
na takiej warzywno, owocowej diecie mogę zostaćaahaaa i na mięso nie mogę patrzeć;/ chyba sobie jutro jakąś rybę na obiad zrobię bo dziś to na pewno nic nie zjem już, no może jakieś male jabłko.
Ida, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
noooo IDA też mnie niby na śledzie wzięło ale nie wiem jak będzie jak przyjdzie do konsumpcji:D
Mona o to to! też marchewki ostatnio wcinałam mimo że wcześniej rosły mi w ustach:P
ooo i śliweczkę pochłonęłam właśnie taką fioletową, w środku zielonkawądobraaa
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe zaczyna się robić ciekawie na tym wątku:P zachcianki są the best:D
MONA tylko nie zjedz wszystkich w drodze powrotnej:D
ZIÓLKO trzymamy kciuki:) nie bój sięmasz się cieszyć i już
Lilioe powiadasz śledzik ;> ?weronika86 lubi tę wiadomość