Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga89 wrote:Odebrałam wynik bety
13.08 - 395,7
18.08 - 1218
Wiem że nie ma 48h między badaniami, ale tak mi kazał lekarz.
Coraz bardziej jestem przekonana że u mnie jest ciąża pozamaciczna
Kochana to lepiej idź prędko na USG bo jeśli Twoje podejrzenia są zasadne to lepiej nie czekać. Ja się nie znam na tym kompletnie ale wiem że ciąża pozamaciczna może być groźna. Masz jakieś bóle brzucha czy inne objawy?
-
nick nieaktualnyAga89 wrote:Odebrałam wynik bety
13.08 - 395,7
18.08 - 1218
Wiem że nie ma 48h między badaniami, ale tak mi kazał lekarz.
Coraz bardziej jestem przekonana że u mnie jest ciąża pozamaciczna
A masz możliwość zadzwonić do lekarza i skonsultowac te wyniki?
Rudzia - rzeczywiściei tak samo mam z tym głodem
-
nick nieaktualny
-
cześc dziewczyny ale dużo nas już
ja po urlopie wypoczęta ale i rozleniwiona jutro mój dzień zobaczymy czy tam w ogóle ktoś jest i jak się ma . Dziwna ta moja ciąża jakby jej nie było nawet moi bliscy którzy o niej wiedzą patrząc na mnie nie mają żadnego entuzjazmu wcale o niej nie rozmawiam ani nie przeżywam mąż ostatnio spytał czy go nie wkręcam bo jakoś tak bez entuzjazmu do tego podchodzę ale nie wiem co mam zrobić jak tak mam po prostu nie chce mi się o niej rozmawiac z bliskimi. Może ja sobie coś uroiłam bo nic a nic tych objawów nie mam oprócz tego że jestem głodna jak wilk ale tym akurat się nie sugeruje bo zawsze lubiłam jeść ciekawe co jutro pokaże się na USG . Zastanawiałam się nawet czy nie powtórzyć testu hmmmm dziwne to wszystko
-
Hej dziewczyny. Ja się dawno nie odzywał, bo moje samopoczucie też pozostawia wiele do życzenia. Dziewczyny powiedzcie mi czy wiecie w jakiej pozycji jest wasza szyjka macicy? Moja jest dość nisko i zastanawiam się co to znaczy
-
shimmer_lip wrote:Ja nie grzebię w szyjce bo podobno można sobie coś nabroić na tym etapie ciąży. Ty jesteś dalej niż ja ale 5 tc to jeszcze zagnieżdżenie się konczy i lepiej nie gmerać
A pewnie nie znaczy to nic. Nie wkręcaj sobie problemówmyśl pozytywnie
Gorsze są te mdłości, chociaż kupiłam sobie dzisiaj cukierki imbirowe i trochę pomagają na chwilę
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Jestem już po USG- było serducho (FHR 139/min)
. Nawet mnie mój gin zdziwił, bo pozwolił mi na marszo-biegi rower i basen:)
-
nick nieaktualny