Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Hehe, ja też naczytałam się o tym posmaku, że praktycznie przed każdą @ go czułam. A teraz nic! Mam jedynie dużo śliny i mi to przeszkadza.
boziu ale mnie ssie
mam ochote na kalafiory w bulce
-
Ida wrote:Ja to się ciągle zastanawiam, jak poradzę sobie z tym głodem jak wrócę do pracy za tydzień... Dobrze że lekcje trwają 45 minut i jest przerwa, będę mogła sobie coś przekąsić
Muszę tylko codziennie sobie coś przygotowywać
latwo mnie z rownowagi wyprowadzic.
-
Aga jeśli mie wykryli pozamacicznej to jeszcze nic straconego, bóli nie masz, może maluszek jeszcze się ujawni. Jak leżałam w szpitalu na zabieg to leżała ze mną laska u której też nic na USG nie widzieli a już dawno powinni widzieć. Trzymali ją ze 2 tyg bo beta powoli rosła. Pod koniec 2 tyg pojawił się pęcherzyk z zarodkiem. Nie znam dalszego rozwoju akcji bo byłam tam tylko 3 dni. Ale jest nadzieja, może czasem pęcherzyk jest gdzieś ukryty. Nie wiem nie jestem specjalistką ale może być różnie więc trzymaj się kochana cieplutko. Ja trzymam kciuki żebyś Ty też była takim wyjątkowym przypadkiem z ukrytym maleństwem, które nie chce się jeszcze ujawnić.
Krysti, Aga89 lubią tę wiadomość
-
hej. Jestem nowa, dzis lekarz zmienil mi termin z 27 marca na 3 kwietnia
Pechezyk ma 2,4 cm, dzidzia 1,2 cm, bicie serca 155 dzis po raz pierwszy je slyszalamale jeszcze najgorsze 4 tygodnie przed nami. mam macice dwurozna i lekarz powiedzial ze dziecko ma bardzo malo miejsca i nie wiadomo co bedzie ale jestem dobrej mysli
jak juz tyle wytrzymalo da rade
Fasia, weronika86, Krysti, Zima lubią tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
weronika86 wrote:no mi tez mnostwo sliny sie zbiera...jeszcze godzinka i bede w domciu ( praca) i juz kupilam kalafiory
boziu ale mnie ssie
mam ochote na kalafiory w bulce
Ja wczoraj kalafiorka jadłam, jak zobaczyłam na ryneczku, nie mogłam się powstrzymać.
A z tymi śledziami to można dziewczyny, to nie jest jak surowa ryba?weronika86 lubi tę wiadomość
-
moj lekarz nie jest tak entuzjastyczny. mowil ze po 12 tygodniu bd mogli juz naprawde sie cieszyc a narazie uwazac, malenstwo jest male, nie widzialam razczek nozek, prawie nic ;( narazie jest zagrozenie najweksze do 12 tygodniaJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]