Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga trzymam za Ciebie kciuki :* Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u ginekologa, u mnie też niestety jeszcze nie widać pęcherzyka
jednak lekarka mnie pocieszyła, że endometrium wskazuje na ciążę, ale jeszcze jest za wcześnie żeby coś zobaczyć, kazała mi dzisiaj zrobić betę i TSH i wysłać jej wynik, a we wtorek za tydzień przyjść na USG. Jestem dobrej myśli! Musi nam się udać :*
Aga89, kluska, Fasia lubią tę wiadomość
MoNa -
nick nieaktualnyZazdroszczę Wam tych wizyt
ale cieszę sie, że wszystko dobrze.
ja w poniedziałek idę i mam nadzieje, że zobaczę serduszko.
Aga trzymam kciuki za Ciebie. Musi być dobrze, jeszcze nie wszystko stracone!
Robotka my z mężem się nie ograniczamy
Aga89, kluska, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
MoNa_2603 wrote:Aga trzymam za Ciebie kciuki :* Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u ginekologa, u mnie też niestety jeszcze nie widać pęcherzyka
jednak lekarka mnie pocieszyła, że endometrium wskazuje na ciążę, ale jeszcze jest za wcześnie żeby coś zobaczyć, kazała mi dzisiaj zrobić betę i TSH i wysłać jej wynik, a we wtorek za tydzień przyjść na USG. Jestem dobrej myśli! Musi nam się udać :*
a jakiej grubości masz endometrium? -
Robotka my też od czasu do czasu się seximy tylko wiadomo nie jest to tak przyjemne jak wcześniej bo sachara i brak poślizgu.
Pytałam ginki o współzycie i powiedziała że jak nie ma krwawień/bóli to nie ma przeciwsazań.Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Witam sie i ja:) 5 testów pozytywnych,4 cykl starań,mamy już córeczkę z kwietnia 2012:) Powiem Wam,że to idealny miesiąc na poród:) do lata spokojnie można schudnąć!
Termin wg om to 23.04 ,proszę o dopisanie mnie do listy,pierwsza wizyta prawdopodnie w ten piatek,o ile lekarz wroci z urlopu.
Co radzicie wziąć na ból gardła i katar?
Pozdrawiam wszystkie Mamuśki:)Robotka1 lubi tę wiadomość
-
hej, jaka ja dzisiaj spiaca jestem??????/normalnie do 10 spalam lacznie z corcia, chyba stres przed wizyta odszedl i sie w końcu wyspałam:)
apropos seksiku to my mamy zakaz na razie do wizyty 2 wrzesnia pozniej sie okaze, może mąż wytrzyma;P -
Ok jestem
Lali wpisałam, iwonka1077 też
tam są dane - imię, wiek matki/ojca, miejscowość, termin porodu, cykl starań, test / beta wynik , data następnej wizyty
Co do przytulanek to my z mężem już nie raz odkąd wiemy o ciąży, ale jakoś nie jest to przyjemne bo strach, aby coś nie zrobić maleństwumoże jak na usg 2.09 wyjdzie że jest wszystko ok wtedy wyluzujemy
A co do smalcu bleeeeeeeee nie przejdzie mi nigdy, a tym bardziej w takich ilościach! Podziwiam
Mnie za to jakoś za słonym, zwłaszcza mocno posolę frytki hmmm a przed ciążą praktycznie soli nie używałamno i słodkie odrzuciłam, mogę bez niego żyć, a przed ciążą dzień stracony bez słodkiego
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! -
shimmer_lip wrote:Dziewczyny a polecacie jakąś książkę dla przyszłych rodziców? W oko mi wpadła "Ciężarówką przez 9 miesięcy".
Ja nie sexiłam się z mężem ale to dlatego , że zawsze czekam do 1 wizyty.
Robotka tak z tego co wiem to jak już weźmiesz to do 12 tygodnia ( koniec 1 trymestru)