Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
raz moze dwa w tygodniu z czego 2 razy wieczorem, nie bylo zle, dziecko wywalilo czego nie chcialo raz a porzadnie i bylo lepiej czulam sie pozniej ok. po co sie meczyc caly dzien lepiej zwymiotowac i funkcjonowac
weronika86, Ida lubią tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
Hej. Ja mam schiza i się martwić zaczełam. Piersi mnie przestały boleć prawie całkiem, troche bolą ale nie jest to to co przedtem, do tego moje mdłości odpuśliły i też mdli mnie dużo mniej niż ostatnio i jeszcze jakby tego było mało brzuch mnie zaczął boleć w nocy, nie jakoś mocno czy coś ale troche pobolewa i juz mam czarn scenariusze w głowe, Ech z babami.
-
Dzień dobry:-)
Widzę ze co niektóre po pierwszych wizytach:-)Super dziewczyny.
Nie jestem w stanie odnieść się do każdej z z Was osobna bo tyle piszecie.Muszę Was" głębiej "poczytac.
Cieszę się razem z Wami.
A mnie tak brzuch boli w okolicy jajnika:-( Ale to chyba dobrze???
Juz tez nie moge doczekać się wizyty...a to jeszcze cały tydzień.
A czy któraś z was bierze luteina pod język???Ja po niej czuje się nie za dobrze....weronika86 lubi tę wiadomość
-
Witam i ja, mdłości mam z dnia na dzień większe, ale najgorzej jest jak się obudzę w nocy siku
Wtedy to dopiero mam mdłości.. Jak tylko chwilę jestem głodna zaczyna mnie boleć głowa. Jajniki Lelitka kluły mnie w nocy, ale tak, że spać nie mogłam i musiałam wziąć no-spę.
-
Lelitka wrote:Dzień dobry:-)
Widzę ze co niektóre po pierwszych wizytach:-)Super dziewczyny.
Nie jestem w stanie odnieść się do każdej z z Was osobna bo tyle piszecie.Muszę Was" głębiej "poczytac.
Cieszę się razem z Wami.
A mnie tak brzuch boli w okolicy jajnika:-( Ale to chyba dobrze???
Juz tez nie moge doczekać się wizyty...a to jeszcze cały tydzień.
A czy któraś z was bierze luteina pod język???Ja po niej czuje się nie za dobrze.... -
olka30 wrote:Witam i ja, mdłości mam z dnia na dzień większe, ale najgorzej jest jak się obudzę w nocy siku
Wtedy to dopiero mam mdłości.. Jak tylko chwilę jestem głodna zaczyna mnie boleć głowa. Jajniki Lelitka kluły mnie w nocy, ale tak, że spać nie mogłam i musiałam wziąć no-spę.
-
bryyyy
i ja tak jak Fasia mam za sobą wczoraj pierwsze rzyganko.... jesu ale mnie wymęczyło....
ale potem trochę lepiej się poczułam, poszliśmy z mężem na spacer i już było całkiem okej,
a to wszystko przez to że dałam się na pizzę namówić;/ potem położyłam się na dwie godziny no a jak wstałam nie mogłam ust otworzyć tak mnie siepało.
a ja biorę dupka ale planuję go skończyć do wizyty 1 września i już nie brać, bo ja go zaczęłam brać zapobiegawczo ale chyba nie ma sensu a lekarz mi przepisuje jej dużo. no nic, najwyżej sprzedam dwa opakowania bo mi będą leżały w domu.
Aga strasznie Ci współczuję tego co przeżywasz, i życzę aby się wszystko ułożyło tak jak sobie wymarzyłaś.
Wera smalec??? a fuuuj, jeju do czego kobiety w ciąży są zdolne:PAga89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nooo Werka masz rację niedługo nasza lista się zapełni i będzie można ją zamknąć choć trzeba się liczyć z tym że może po drodze jakaś zagubiona owieczka do nas trafi:)
a u mnie już kiszony przygotowany:) bułeczka, pasztecik i pomidorek:) na drugie śniadanie brzoskwinia i jabłko i to by było na tyle:P -
I ja mam straszne parcie na smalec , którego defacto nie cierpie a teraz mi bardzo smakuje. Ogólnie mam parcie na słone rzeczy a s łodkości jakoś nie wchodzą, z synem w ciązy sól jadłam łyżkami
Co do kłuć w jajnikach i pachwinach, jest to naturalne w ciąży ponieważ rozciąga się macica i jej więzadła więc ma prawo pobolewać i kłuć.
Robotka nie wolno Ci samej odstawić duphastonu!! Jak zaczęłaś brać to do 12 tyg minimum należy go stosować. Chyba , że lekarz ci powie inaczej ale z tego co wiem nie wolno go samemu odstawiac.
Dzisiaj zaczęło mnie mdlić ale do wymiotów daleko i mam nadzieje , że nie znajde się nad muszlą bo tego bym nie zniosła. -
Witajcie.Ida czekam na wieści po usg bo Ty na podobnym etapie ciąży.Ja już przebieram nogami na sobotnie usg w 8w2d.
Udanego dnia bez rewolucji żołądkowych.U mnie mdłości odpuszczają i oby tak dalej.Ida lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Jaga spokojnie:) nie odstawię bez poinformowania lekarza:)
a czy duphaston zawsze trzeba brac do 12tc minimum??? bo jak tak to jeszcze trochę pobiorę pewnie;)
a ja w pierwszej ciąży też słone i serki warzywa wcinałam do większej połowy ciąży a potem mi się zmieniło na słodkie i była córa;)
my jesteśmy po pierwszym sexie od staran i powiem wam że szału nie było, ciągneło mnie w pachwinach właśnie i taki mały dyskomfort poczułam pod koniec. no i nawilżenia brak:P
czy dużo jest dziewczyn po seksie po tym jak się dowiedziały że są w ciąży?