Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Co do usg to miałam 4 jak do tej pory. Ruchy ręką czułam raz, ale tak wewnętrznie to codziennie.
Robotka ten ból to mizerna tylko przez poszerzanie się miednicy; choć warto zapytać lekarza, bo zdarza się jeszcze coś takiego jak rozejscie spojenia, a to podobno bardzo nieprzyjemne
ok szukam sobie mebelków do sypialni:) -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej. A ja mam dzisiaj wizytę u mojej gin, ale dopiero o 16.
Ja dziś też mam wizytę ale o 15;45pewnie opóźnienie będzie
I powiem Wam kark przestał boleć - tak chyba działa wizytauleczająco
sylvia007, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Dzien dobry
Zaraz was nadrobie.
Ide dzisiaj na pilates dla kobiet w ciazya za tydzien na joge (80%refunduje kasa chorych:).
Tez was plecy bola? Mnie juz przed ciaza bolaly i ja sobei nei wyobrazam co bedzie pozniej -
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Mnie kręgosłup też czasami boli ale jak mąż zrobi mi masaż to przechodzi
Ola89, iwonka1077, Angela89, ziolko, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
Zaraz was nadrobie.
Ide dzisiaj na pilates dla kobiet w ciazya za tydzien na joge (80%refunduje kasa chorych:).
Tez was plecy bola? Mnie juz przed ciaza bolaly i ja sobei nei wyobrazam co bedzie pozniej -
Ola89 wrote:Mnie kręgosłup też czasami boli ale jak mąż zrobi mi masaż to przechodzi
No moj jest niby fizjoterapeuta (tzmn. juz nei ale pracowal kiedys tak). Ale masaz to niestety "lek" ktory nei niweluje przyczynxy
Moze ja mam problemy z miesniami z kregoslupem. Mam nadzieje ze mi ta joga i pilates pomoga ale bedzie ciezko bo kiedys bylym pare razy na jodze to nei moglam wysiedziec bo tak mnie plecy bolaly -
PsotkaKotka wrote:No moj jest niby fizjoterapeuta (tzmn. juz nei ale pracowal kiedys tak). Ale masaz to niestety "lek" ktory nei niweluje przyczynxy
Moze ja mam problemy z miesniami z kregoslupem. Mam nadzieje ze mi ta joga i pilates pomoga ale bedzie ciezko bo kiedys bylym pare razy na jodze to nei moglam wysiedziec bo tak mnie plecy bolaly -
chciałam się zapytać czy dziewczyny pracujące w PL tzn te które jeszcze pracują wiedzą że mogą sobie wziąć dodatkowy dzień urlopu za 1 listopada??
jeśli nie wiedzą to informuję
moja firma niestety jak się pracownik nie upomni to nie przypomni;/ -
Robotka1 wrote:chciałam się zapytać czy dziewczyny pracujące w PL tzn te które jeszcze pracują wiedzą że mogą sobie wziąć dodatkowy dzień urlopu za 1 listopada??
jeśli nie wiedzą to informuję
moja firma niestety jak się pracownik nie upomni to nie przypomni;/
Jest odbiór tego dnia bo święto wypadło w dzień niepracujący -
Zaraz was nadrobie.
Tez was plecy bola? Mnie juz przed ciaza bolaly i ja sobei nei wyobrazam co bedzie pozniej
Ja tez byłam na Yodze dla babek w ciazy, bardzo fajnie było i miło było poznać inne ciężarówki:))
A plecy mnie bolały jak spałam w nocy. I zainwestowałam w poduszkę w kształcie v niektóre dziewczyny polecały tu w kształcie u ale one są bardzo drogie a ta moja trochę mniejsza i duzo tańsza i jak narazie śpi mi sie ok.
-
Cześć dziewczyny
Czy mogę zadać nieciażowe pytanie?
20 grudnia brat mojego K żeni się po raz drugi. Nigdy w życiu nie byłam na ślubie cywilnym, a z tego co mi wiadomo to chyba "stawki" są nieco niższe niż w przypadku normalnego weselicha (tym bardziej, że na poprzednim ślubie byliśmy ledwie 6 lat temu).
W związku z tym zastanawiam się, czy może nie lepiej jakiś prezent kupić albo co?
Może macie wiecej doświadczenia w tym temacie? Błagam, poradźcie coś!
PS. Dzisiaj kończę 4 miesiąc! <jupi>Fasia lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:a dlaczego? taki silacz? u nas masowanie konczy sie seksiorem wiec jak na razie z niksim libido nie zaczynam rozmow z masazem
hahaha
weronika86, ziolko lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Cześć dziewczyny
Czy mogę zadać nieciażowe pytanie?
20 grudnia brat mojego K żeni się po raz drugi. Nigdy w życiu nie byłam na ślubie cywilnym, a z tego co mi wiadomo to chyba "stawki" są nieco niższe niż w przypadku normalnego weselicha (tym bardziej, że na poprzednim ślubie byliśmy ledwie 6 lat temu).
W związku z tym zastanawiam się, czy może nie lepiej jakiś prezent kupić albo co?
Może macie wiecej doświadczenia w tym temacie? Błagam, poradźcie coś!
PS. Dzisiaj kończę 4 miesiąc! <jupi>
ja pomogę
my jesteśmy po cywilnym:) to drugi ślub mojego męża. stawki były hm.....takie jak na ślubie normalnym czyli jak dobrze pamiętam w okolicy 400-500 z tym że moi chrzestni dali tyle co zwykli goście....
zależy też gdzie macie imprezę i jak ona ma wyglądać -
weronika86 wrote:a dlaczego? taki silacz? u nas masowanie konczy sie seksiorem wiec jak na razie z niksim libido nie zaczynam rozmow z masazem
hahaha
Jak się jeszcze nie znaliśmy, to ja zawsze sobie żartowałam, że chciałabym takiego łysego miśniaka za faceta, który od czasu do czasu by mnie do ściany przycisną i proszę co kto chce to ma
iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ja pomogę
my jesteśmy po cywilnym:) to drugi ślub mojego męża. stawki były hm.....takie jak na ślubie normalnym czyli jak dobrze pamiętam w okolicy 400-500 z tym że moi chrzestni dali tyle co zwykli goście....
zależy też gdzie macie imprezę i jak ona ma wyglądać
Obiad i kawa na 20 osóbCoś w ten deseń.
Dzięki Robotko