X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Co do usg to miałam 4 jak do tej pory. Ruchy ręką czułam raz, ale tak wewnętrznie to codziennie.
    Robotka ten ból to mizerna tylko przez poszerzanie się miednicy; choć warto zapytać lekarza, bo zdarza się jeszcze coś takiego jak rozejscie spojenia, a to podobno bardzo nieprzyjemne
    dzięki Sylvia, zapytam, dosłownie bolą mnie kości tam gdzie się pipka zaczyna. myślałam że może gdzieś za dużo pochodziłam i mnie mięśnie bolą ale to kości;/

ok szukam sobie mebelków do sypialni:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Hej. A ja mam dzisiaj wizytę u mojej gin, ale dopiero o 16.

Ja dziś też mam wizytę ale o 15;45 :) pewnie opóźnienie będzie :)

I powiem Wam kark przestał boleć - tak chyba działa wizyta :D uleczająco

sylvia007, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Zaraz was nadrobie.
    Ide dzisiaj na pilates dla kobiet w ciazy :) a za tydzien na joge (80%refunduje kasa chorych:).
    Tez was plecy bola? Mnie juz przed ciaza bolaly i ja sobei nei wyobrazam co bedzie pozniej :(

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

Zaraz was nadrobie.
    Ide dzisiaj na pilates dla kobiet w ciazy :) a za tydzien na joge (80%refunduje kasa chorych:).
    Tez was plecy bola? Mnie juz przed ciaza bolaly i ja sobei nei wyobrazam co bedzie pozniej :(
    Mi zaczyna dokuczać rwa kulszowa jak za długo stoję lub biegam z odkurzaczem czy mopem.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie kręgosłup też czasami boli ale jak mąż zrobi mi masaż to przechodzi :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 13:01

• sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Mój jakby mnie wymasował, to bym chyba chodzić przestała ;-)

Ola89, iwonka1077, Angela89, ziolko, Militta110816 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

Zaraz was nadrobie.
    Mnie ostatnio bardzo bolal krzyc..myslam ze jest cos nie tak..tragedia...ale to bylo po sobocie calej przygod, zrobilam chyba z 15km na pieszo gdzie codziennie jezdze w te miejsca samochodem, oprocz tego bylam z synkiem na BON FIRE i nastalam sie 2hr w zimnie w trampkach...teraz juz tylko martensy...boli mnie jak za dlugo chodze w plaskich butach typu trampki...cale dwa dni: jak siedzialam bolalo, jak chodzilam bolalo, nawet w nocy nie moglam znalezc sobie miejsca...ale po 2 dniach i odpoczynku ustalo..wniosek taki: zwalniamy tempo :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:

No moj jest niby fizjoterapeuta (tzmn. juz nei ale pracowal kiedys tak). Ale masaz to niestety "lek" ktory nei niweluje przyczynxy :/
    Moze ja mam problemy z miesniami z kregoslupem. Mam nadzieje ze mi ta joga i pilates pomoga ale bedzie ciezko bo kiedys bylym pare razy na jodze to nei moglam wysiedziec bo tak mnie plecy bolaly :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Mój jakby mnie wymasował, to bym chyba chodzić przestała ;-)
    a dlaczego? taki silacz? u nas masowanie konczy sie seksiorem wiec jak na razie z niksim libido nie zaczynam rozmow z masazem :D hahaha

sylvia007, Krysti lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    No moj jest niby fizjoterapeuta (tzmn. juz nei ale pracowal kiedys tak). Ale masaz to niestety "lek" ktory nei niweluje przyczynxy :/
    Moze ja mam problemy z miesniami z kregoslupem. Mam nadzieje ze mi ta joga i pilates pomoga ale bedzie ciezko bo kiedys bylym pare razy na jodze to nei moglam wysiedziec bo tak mnie plecy bolaly :/
    na pewno kochana pomoze choc troche, wzmocni miesnie, rozciagnie, zrelaksuje! ja przez te dwa dni boli sama sobie na necie wyszukalam lekkich cwiczen dla babek w ciazy na kregolspu wlasnie...takie kocie grzbiety tez lekkie, fajne!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam się zapytać czy dziewczyny pracujące w PL tzn te które jeszcze pracują wiedzą że mogą sobie wziąć dodatkowy dzień urlopu za 1 listopada??
    jeśli nie wiedzą to informuję:)

moja firma niestety jak się pracownik nie upomni to nie przypomni;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    chciałam się zapytać czy dziewczyny pracujące w PL tzn te które jeszcze pracują wiedzą że mogą sobie wziąć dodatkowy dzień urlopu za 1 listopada??
    jeśli nie wiedzą to informuję:)

moja firma niestety jak się pracownik nie upomni to nie przypomni;/

Jest odbiór tego dnia bo święto wypadło w dzień niepracujący

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

Zaraz was nadrobie.

Ja tez byłam na Yodze dla babek w ciazy, bardzo fajnie było i miło było poznać inne ciężarówki:))
    A plecy mnie bolały jak spałam w nocy. I zainwestowałam w poduszkę w kształcie v niektóre dziewczyny polecały tu w kształcie u ale one są bardzo drogie a ta moja trochę mniejsza i duzo tańsza i jak narazie śpi mi sie ok.

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Czy mogę zadać nieciażowe pytanie?
    20 grudnia brat mojego K żeni się po raz drugi. Nigdy w życiu nie byłam na ślubie cywilnym, a z tego co mi wiadomo to chyba "stawki" są nieco niższe niż w przypadku normalnego weselicha (tym bardziej, że na poprzednim ślubie byliśmy ledwie 6 lat temu).
    W związku z tym zastanawiam się, czy może nie lepiej jakiś prezent kupić albo co?
    Może macie wiecej doświadczenia w tym temacie? Błagam, poradźcie coś! :)

PS. Dzisiaj kończę 4 miesiąc! <jupi>

Fasia lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    a dlaczego? taki silacz? u nas masowanie konczy sie seksiorem wiec jak na razie z niksim libido nie zaczynam rozmow z masazem :D hahaha
    hehehe dobre u nas tez on zamiast masowac mi plecy to schodzi nizej albo na cycki jakby im masaz byl teraz potrzebny:):)

weronika86, ziolko lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie tak w ogóle
    gratulacje dziewczyny synków:):)no faktycznie musimy nadgonić z tymi dziewczynkami bo sami faceci będą:):)

weronika86, 88macola lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Czy mogę zadać nieciażowe pytanie?
    20 grudnia brat mojego K żeni się po raz drugi. Nigdy w życiu nie byłam na ślubie cywilnym, a z tego co mi wiadomo to chyba "stawki" są nieco niższe niż w przypadku normalnego weselicha (tym bardziej, że na poprzednim ślubie byliśmy ledwie 6 lat temu).
    W związku z tym zastanawiam się, czy może nie lepiej jakiś prezent kupić albo co?
    Może macie wiecej doświadczenia w tym temacie? Błagam, poradźcie coś! :)

PS. Dzisiaj kończę 4 miesiąc! <jupi>

ja pomogę:)
    my jesteśmy po cywilnym:) to drugi ślub mojego męża. stawki były hm.....takie jak na ślubie normalnym czyli jak dobrze pamiętam w okolicy 400-500 z tym że moi chrzestni dali tyle co zwykli goście....
    zależy też gdzie macie imprezę i jak ona ma wyglądać:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no niestety wyczucia siły to on nie ma wcale, do tego ma ogromne dłonie no i trenuje na siłowni i w pracy. On nawet nie lubi jak się go delikatnie dotyka, ja uwielbiam takie delikatne głaskanie o on to jak mnie dotknie, to od razu śiniaki mam :-) Jak się jeszcze nie znaliśmy, to ja zawsze sobie żartowałam, że chciałabym takiego łysego miśniaka za faceta, który od czasu do czasu by mnie do ściany przycisną i proszę co kto chce to ma :-)

iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja pomogę:)
    my jesteśmy po cywilnym:) to drugi ślub mojego męża. stawki były hm.....takie jak na ślubie normalnym czyli jak dobrze pamiętam w okolicy 400-500 z tym że moi chrzestni dali tyle co zwykli goście....
    zależy też gdzie macie imprezę i jak ona ma wyglądać:)

Obiad i kawa na 20 osób :) Coś w ten deseń.
    Dzięki Robotko :)

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 759 760 761 762 763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ