Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka snilas mi sie dzis :D w telewizji mowili ze jakas matka porzucila dziecko i na forum okazalo sie, ze to Ty :) nie wiem skad mi sie to wzielo :P

A jakie mebelki preferujesz? Bo ostatnio pisalas ze masz biale tak? My tez urzadzalismy sypialnie ostatnio i mam ciemne meble.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)

sylvia007, nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no to kongratulejszyn :D ja zaczynam 20ty w srode :D jeszcze 5 dni! i bedzie polowa! usg za..uwaga uwaga!!! 13 dni!!!! dzizas jak ja sie nie moge doczekac!
    Wercia no to juz bliziutko jest do usg :) ja mam tylko plec jutro a polowkowe 24 zaraz :)

ziolko, Lwica lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    u mnie ruch powoduje że jest gorzej a byłam kiedyś ciagle w ruchu, ćwiczyłam kilka razy w tygodniu, basen, tenis z teściem obowiązkowo raz w tyg. więc to leżenie mnie trochę przygnębia ale plus taki że obejrzę wszystkie filmy co mam zaległe, książki,no i zaczynam się uczyć hiszpańskiego więc moje dziecko słysząc jak powtarzam słówka może zacząć pierwsze słowa w tym języku:)
    szkoda, że niektóre z nas nie mogą być w pełni aktywne w ciąży, ale wiadomo, nie nasza aktywność jest teraz najważniejsza :-) A myślę, że o takim polegiwaniu sobie to nie jedna osoba marzy!
    Zmykam na razie dziewczyny, bo muszę trochę poodkurzać.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlsnie dziewczyny siedza drukuja a potem my nie nadażamy cztać:P
    no ja też zmykam się ogarnąć i parę spraw załatwić ale to jak mi się zachce bo pogoda u mnie deszczowa niestety....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:54

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!! :)
    Angela89 wrote:
    Ja dziś też mam wizytę ale o 15;45 :) pewnie opóźnienie będzie :)

I powiem Wam kark przestał boleć - tak chyba działa wizyta :D uleczająco

Powodzenia na wizycie :)
    A to, że działa uleczająco to prawda, mówiłam do pani doktor, że tak mnie piekło, a przed wejściem na fotel coś dziwnie przestało, może przeszło? :D

PsotkaKotka wrote:
    Dzien dobry :)

Zaraz was nadrobie.
    Ide dzisiaj na pilates dla kobiet w ciazy :) a za tydzien na joge (80%refunduje kasa chorych:).
    Tez was plecy bola? Mnie juz przed ciaza bolaly i ja sobei nei wyobrazam co bedzie pozniej :(

oooj mnie plecy bolą niemiłosiernie niestety :(

hwesta wrote:
    Martafr ja im place,wiec to tak jakby seks za pieniądze :D

Hwesta rozwaliłaś mnie konkretnie :D:D:D

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem co zemną ale strasznie lubie mufinki truskawkowe :D zeby mi się od nich nie przybrało . Apetyt mam jak mialam ale brzuch rosnie szeroki i wysoko się trzyma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:58

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Robotka snilas mi sie dzis :D w telewizji mowili ze jakas matka porzucila dziecko i na forum okazalo sie, ze to Ty :) nie wiem skad mi sie to wzielo :P

A jakie mebelki preferujesz? Bo ostatnio pisalas ze masz biale tak? My tez urzadzalismy sypialnie ostatnio i mam ciemne meble.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)

buehehehe ooo dobre:D na szczęście w snach mówią że jest na odwrót:D
    a wiecie czemu się śnimy sobie nawzajem?? bo za dużo siedzimy na forum:D
    to tak jak ja o Krysti i Fasi śniłam ostatnio:D

wiesz co.....w sumie to się zastanawiam ale chyba wybiorę białe. choć podłogę mam wenge do tych moich ścian;) ale biel mi się dobrze kojarzy i mega mnie uspokaja:)
    podobają mi się z serii HEMNES oraz MALM :)
    sypialnię mam pod skosami więc pod jednym ze skosów mam łożko a na przeciw chcę sobie modułowo kupić ze trzy komody(do wysokości skosu) żeby były na całą długość ściany.
    szafy zabudowanej pewnie się nie doczekam więc muszę trochę pokombinować:D
    Malm się idealnie nadaje do tworzenia ciągłości z mebelków-tak mi się wydaje:)

o! i seria BRUSALI :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:59

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    No wlsnie dziewczyny siedza drukuja a potem my nie nadażamy cztać:P
    no ja też zmykam się ogarnąć i parę spraw załatwić ale to jak mi się zachce bo pogoda u mnie deszczowa niestety....
    Tu tez deszcz o wiatr silny :/ dziś Pierogi zrobie hihi

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:25

Robotka1, nick nieaktualny, ziolko, nick nieaktualny, Fasia, sylvia007 lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Niewiem co zemną ale strasznie lubie mufinki truskawkowe :D zeby mi się od nich nie przybrało . Apetyt mam jak mialam ale brzuch rosnie szeroki i wysoko się trzyma :)

Nie jadlam nigdy ale kiedys zrobilam ciasto z truskawkami to maz mnei prawie ususil :P. Dla niego truskawki to tylko na siwezo a gotowanei ich itd. to najwieksza zbrodnia swiata.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na oglądam filmów co strzelają potem sama w snach strzelam z karabinu co za sen mialam .

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj troche dziecko postresowalam bo zrobilam sobei depilacje woskiem nog. W koncu!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Nie jadlam nigdy ale kiedys zrobilam ciasto z truskawkami to maz mnei prawie ususil :P. Dla niego truskawki to tylko na siwezo a gotowanei ich itd. to najwieksza zbrodnia swiata.
    Bardzo znane tu w uk one werka wie napewno lwica tez o jakie mufiny chodzi haha ,ale pyszne są ;) psotka w pl tez te mufinowe babki są w cukierniach .Ale bym zjadla ciasto rabarbarowe :D

Lwica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:

ROBOTKA śniłaś mi się dzisiaj. Śniło mi się, że podebrałaś Amy ostatniego Expandera Mondo przed końcem sezonu produkcji i bałaś się jej powiedzieć, modliłaś się żeby żadna z nas nie wygadała, że jak jej nie było w weekend to umieszczałaś sobie z nim zdjęcia na forum :D :D :D

o ja cie:) zaczynam sie czuć popularna tu n forum:D szkoda że takie hardkorowe sny ale co tam:D no to mnie dziś rozbawiłyście dziewczyny:D

AMY bój się!!! :D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    A ja wczoraj troche dziecko postresowalam bo zrobilam sobei depilacje woskiem nog. W koncu!
    Woskiem robisz ja tez zaczne elektryczna mnie wkurza bo boli jak wyrywa i woskiem zaczne tez najlepsze rozwiązanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:05

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Bardzo znane tu w uk one werka wie napewno lwica tez o jakie mufiny chodzi haha ,ale pyszne są ;) psotka w pl tez te mufinowe babki są w cukierniach .Ale bym zjadla ciasto rabarbarowe :D
    Krysti bo się po porodzie nie poznasz:D ty słodziuchu:D
    Krysti wrote:
    Woskiem robisz ja tez zaczne elektryczna mnie wkurza bo boli jak wyrywa o woskiem zaczne tez najlepsze rozwiązanie.
    ja tylko depilatorem:D zaczęłam z corą w ciąży i tak leci już 7 lat:D ale jak nie wyrwę w odpowiednim czasie to potem boli jak za pierwszym razem:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:05

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzela powodzenia na wizycie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja tylko depilatorem:D zaczęłam z corą w ciąży i tak leci już 7 lat:D ale jak nie wyrwę w odpowiednim czasie to potem boli jak za pierwszym razem:D
    Robotka co ile golisz bo wiadomo jak dlugie to boli cholernie .

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Woskiem robisz ja tez zaczne elektryczna mnie wkurza bo boli jak wyrywa i woskiem zaczne tez najlepsze rozwiązanie.

Czesto robie tak ze najpierw woskiem pierwszy raz a potem albo znowu woskiem albo depilatorem. Jednak po depilatorze (po wosku wydaje mi sie ze mniej)wrastaja mi okropnie wlosy i denerwuje mnei to na nogach. Jednak golenei odpada kompletnie, musialabym co dwa dni maszynka jezdzic a to mi bardzo skore podraznia a inaczej to mam takeigo jeza ze spac nei moge bo mnie kluje!
    Na bikini i pachy zrobilam laser ale jeszcze nei do konca a teraz nei moge. Na nogi tez bym chetnie zrobla ale to bardzo duza powierzchnia :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka i tak dupy nam przytyją nie ma co :) a na chwile przyjemnosci mizna sobie pozwolić haha :) ja mam nogi jak tyczki chudziutkie

‹‹ 761 762 763 764 765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ