X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka snilas mi sie dzis :D w telewizji mowili ze jakas matka porzucila dziecko i na forum okazalo sie, ze to Ty :) nie wiem skad mi sie to wzielo :P

A jakie mebelki preferujesz? Bo ostatnio pisalas ze masz biale tak? My tez urzadzalismy sypialnie ostatnio i mam ciemne meble.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)

sylvia007, martafr, Robotka1 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no to kongratulejszyn :D ja zaczynam 20ty w srode :D jeszcze 5 dni! i bedzie polowa! usg za..uwaga uwaga!!! 13 dni!!!! dzizas jak ja sie nie moge doczekac!
    Wercia no to juz bliziutko jest do usg :) ja mam tylko plec jutro a polowkowe 24 zaraz :)

ziolko, Lwica lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    u mnie ruch powoduje że jest gorzej a byłam kiedyś ciagle w ruchu, ćwiczyłam kilka razy w tygodniu, basen, tenis z teściem obowiązkowo raz w tyg. więc to leżenie mnie trochę przygnębia ale plus taki że obejrzę wszystkie filmy co mam zaległe, książki,no i zaczynam się uczyć hiszpańskiego więc moje dziecko słysząc jak powtarzam słówka może zacząć pierwsze słowa w tym języku:)
    szkoda, że niektóre z nas nie mogą być w pełni aktywne w ciąży, ale wiadomo, nie nasza aktywność jest teraz najważniejsza :-) A myślę, że o takim polegiwaniu sobie to nie jedna osoba marzy!
    Zmykam na razie dziewczyny, bo muszę trochę poodkurzać.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlsnie dziewczyny siedza drukuja a potem my nie nadażamy cztać:P
    no ja też zmykam się ogarnąć i parę spraw załatwić ale to jak mi się zachce bo pogoda u mnie deszczowa niestety....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:54

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!! :)
    Angela89 wrote:
    Ja dziś też mam wizytę ale o 15;45 :) pewnie opóźnienie będzie :)

I powiem Wam kark przestał boleć - tak chyba działa wizyta :D uleczająco

Powodzenia na wizycie :)
    A to, że działa uleczająco to prawda, mówiłam do pani doktor, że tak mnie piekło, a przed wejściem na fotel coś dziwnie przestało, może przeszło? :D

PsotkaKotka wrote:
    Dzien dobry :)

Zaraz was nadrobie.
    Ide dzisiaj na pilates dla kobiet w ciazy :) a za tydzien na joge (80%refunduje kasa chorych:).
    Tez was plecy bola? Mnie juz przed ciaza bolaly i ja sobei nei wyobrazam co bedzie pozniej :(

oooj mnie plecy bolą niemiłosiernie niestety :(

hwesta wrote:
    Martafr ja im place,wiec to tak jakby seks za pieniądze :D

Hwesta rozwaliłaś mnie konkretnie :D:D:D

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem co zemną ale strasznie lubie mufinki truskawkowe :D zeby mi się od nich nie przybrało . Apetyt mam jak mialam ale brzuch rosnie szeroki i wysoko się trzyma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:58

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Robotka snilas mi sie dzis :D w telewizji mowili ze jakas matka porzucila dziecko i na forum okazalo sie, ze to Ty :) nie wiem skad mi sie to wzielo :P

A jakie mebelki preferujesz? Bo ostatnio pisalas ze masz biale tak? My tez urzadzalismy sypialnie ostatnio i mam ciemne meble.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)

buehehehe ooo dobre:D na szczęście w snach mówią że jest na odwrót:D
    a wiecie czemu się śnimy sobie nawzajem?? bo za dużo siedzimy na forum:D
    to tak jak ja o Krysti i Fasi śniłam ostatnio:D

wiesz co.....w sumie to się zastanawiam ale chyba wybiorę białe. choć podłogę mam wenge do tych moich ścian;) ale biel mi się dobrze kojarzy i mega mnie uspokaja:)
    podobają mi się z serii HEMNES oraz MALM :)
    sypialnię mam pod skosami więc pod jednym ze skosów mam łożko a na przeciw chcę sobie modułowo kupić ze trzy komody(do wysokości skosu) żeby były na całą długość ściany.
    szafy zabudowanej pewnie się nie doczekam więc muszę trochę pokombinować:D
    Malm się idealnie nadaje do tworzenia ciągłości z mebelków-tak mi się wydaje:)

o! i seria BRUSALI :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:59

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    No wlsnie dziewczyny siedza drukuja a potem my nie nadażamy cztać:P
    no ja też zmykam się ogarnąć i parę spraw załatwić ale to jak mi się zachce bo pogoda u mnie deszczowa niestety....
    Tu tez deszcz o wiatr silny :/ dziś Pierogi zrobie hihi

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:25

Robotka1, Angela89, ziolko, martafr, Fasia, sylvia007 lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Niewiem co zemną ale strasznie lubie mufinki truskawkowe :D zeby mi się od nich nie przybrało . Apetyt mam jak mialam ale brzuch rosnie szeroki i wysoko się trzyma :)

Nie jadlam nigdy ale kiedys zrobilam ciasto z truskawkami to maz mnei prawie ususil :P. Dla niego truskawki to tylko na siwezo a gotowanei ich itd. to najwieksza zbrodnia swiata.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na oglądam filmów co strzelają potem sama w snach strzelam z karabinu co za sen mialam .

martafr lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj troche dziecko postresowalam bo zrobilam sobei depilacje woskiem nog. W koncu!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Nie jadlam nigdy ale kiedys zrobilam ciasto z truskawkami to maz mnei prawie ususil :P. Dla niego truskawki to tylko na siwezo a gotowanei ich itd. to najwieksza zbrodnia swiata.
    Bardzo znane tu w uk one werka wie napewno lwica tez o jakie mufiny chodzi haha ,ale pyszne są ;) psotka w pl tez te mufinowe babki są w cukierniach .Ale bym zjadla ciasto rabarbarowe :D

Lwica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:

ROBOTKA śniłaś mi się dzisiaj. Śniło mi się, że podebrałaś Amy ostatniego Expandera Mondo przed końcem sezonu produkcji i bałaś się jej powiedzieć, modliłaś się żeby żadna z nas nie wygadała, że jak jej nie było w weekend to umieszczałaś sobie z nim zdjęcia na forum :D :D :D

o ja cie:) zaczynam sie czuć popularna tu n forum:D szkoda że takie hardkorowe sny ale co tam:D no to mnie dziś rozbawiłyście dziewczyny:D

AMY bój się!!! :D

liloe lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    A ja wczoraj troche dziecko postresowalam bo zrobilam sobei depilacje woskiem nog. W koncu!
    Woskiem robisz ja tez zaczne elektryczna mnie wkurza bo boli jak wyrywa i woskiem zaczne tez najlepsze rozwiązanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:05

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Bardzo znane tu w uk one werka wie napewno lwica tez o jakie mufiny chodzi haha ,ale pyszne są ;) psotka w pl tez te mufinowe babki są w cukierniach .Ale bym zjadla ciasto rabarbarowe :D
    Krysti bo się po porodzie nie poznasz:D ty słodziuchu:D
    Krysti wrote:
    Woskiem robisz ja tez zaczne elektryczna mnie wkurza bo boli jak wyrywa o woskiem zaczne tez najlepsze rozwiązanie.
    ja tylko depilatorem:D zaczęłam z corą w ciąży i tak leci już 7 lat:D ale jak nie wyrwę w odpowiednim czasie to potem boli jak za pierwszym razem:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:05

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzela powodzenia na wizycie :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja tylko depilatorem:D zaczęłam z corą w ciąży i tak leci już 7 lat:D ale jak nie wyrwę w odpowiednim czasie to potem boli jak za pierwszym razem:D
    Robotka co ile golisz bo wiadomo jak dlugie to boli cholernie .

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Woskiem robisz ja tez zaczne elektryczna mnie wkurza bo boli jak wyrywa i woskiem zaczne tez najlepsze rozwiązanie.

Czesto robie tak ze najpierw woskiem pierwszy raz a potem albo znowu woskiem albo depilatorem. Jednak po depilatorze (po wosku wydaje mi sie ze mniej)wrastaja mi okropnie wlosy i denerwuje mnei to na nogach. Jednak golenei odpada kompletnie, musialabym co dwa dni maszynka jezdzic a to mi bardzo skore podraznia a inaczej to mam takeigo jeza ze spac nei moge bo mnie kluje!
    Na bikini i pachy zrobilam laser ale jeszcze nei do konca a teraz nei moge. Na nogi tez bym chetnie zrobla ale to bardzo duza powierzchnia :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka i tak dupy nam przytyją nie ma co :) a na chwile przyjemnosci mizna sobie pozwolić haha :) ja mam nogi jak tyczki chudziutkie

‹‹ 761 762 763 764 765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ