Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka snilas mi sie dzis
w telewizji mowili ze jakas matka porzucila dziecko i na forum okazalo sie, ze to Ty
nie wiem skad mi sie to wzielo
A jakie mebelki preferujesz? Bo ostatnio pisalas ze masz biale tak? My tez urzadzalismy sypialnie ostatnio i mam ciemne meble.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)sylvia007, martafr, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no to kongratulejszyn
ja zaczynam 20ty w srode
jeszcze 5 dni! i bedzie polowa! usg za..uwaga uwaga!!! 13 dni!!!! dzizas jak ja sie nie moge doczekac!
ja mam tylko plec jutro a polowkowe 24 zaraz
ziolko, Lwica lubią tę wiadomość
-
martafr wrote:u mnie ruch powoduje że jest gorzej a byłam kiedyś ciagle w ruchu, ćwiczyłam kilka razy w tygodniu, basen, tenis z teściem obowiązkowo raz w tyg. więc to leżenie mnie trochę przygnębia ale plus taki że obejrzę wszystkie filmy co mam zaległe, książki,no i zaczynam się uczyć hiszpańskiego więc moje dziecko słysząc jak powtarzam słówka może zacząć pierwsze słowa w tym języku:)
A myślę, że o takim polegiwaniu sobie to nie jedna osoba marzy!
Zmykam na razie dziewczyny, bo muszę trochę poodkurzać. -
No wlsnie dziewczyny siedza drukuja a potem my nie nadażamy cztać
no ja też zmykam się ogarnąć i parę spraw załatwić ale to jak mi się zachce bo pogoda u mnie deszczowa niestety....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:54
-
Dzień dobry!!
Angela89 wrote:Ja dziś też mam wizytę ale o 15;45pewnie opóźnienie będzie
I powiem Wam kark przestał boleć - tak chyba działa wizytauleczająco
Powodzenia na wizycie
A to, że działa uleczająco to prawda, mówiłam do pani doktor, że tak mnie piekło, a przed wejściem na fotel coś dziwnie przestało, może przeszło?
PsotkaKotka wrote:Dzien dobry
Zaraz was nadrobie.
Ide dzisiaj na pilates dla kobiet w ciazya za tydzien na joge (80%refunduje kasa chorych:).
Tez was plecy bola? Mnie juz przed ciaza bolaly i ja sobei nei wyobrazam co bedzie pozniej
oooj mnie plecy bolą niemiłosiernie niestety
hwesta wrote:Martafr ja im place,wiec to tak jakby seks za pieniądze
Hwesta rozwaliłaś mnie konkretnie:D:D
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Robotka snilas mi sie dzis
w telewizji mowili ze jakas matka porzucila dziecko i na forum okazalo sie, ze to Ty
nie wiem skad mi sie to wzielo
A jakie mebelki preferujesz? Bo ostatnio pisalas ze masz biale tak? My tez urzadzalismy sypialnie ostatnio i mam ciemne meble.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)
buehehehe ooo dobre:D na szczęście w snach mówią że jest na odwrót:D
a wiecie czemu się śnimy sobie nawzajem?? bo za dużo siedzimy na forum:D
to tak jak ja o Krysti i Fasi śniłam ostatnio:D
wiesz co.....w sumie to się zastanawiam ale chyba wybiorę białe. choć podłogę mam wenge do tych moich ścian;) ale biel mi się dobrze kojarzy i mega mnie uspokaja:)
podobają mi się z serii HEMNES oraz MALM
sypialnię mam pod skosami więc pod jednym ze skosów mam łożko a na przeciw chcę sobie modułowo kupić ze trzy komody(do wysokości skosu) żeby były na całą długość ściany.
szafy zabudowanej pewnie się nie doczekam więc muszę trochę pokombinować
Malm się idealnie nadaje do tworzenia ciągłości z mebelków-tak mi się wydaje:)
o! i seria BRUSALIWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:59
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:No wlsnie dziewczyny siedza drukuja a potem my nie nadażamy cztać
no ja też zmykam się ogarnąć i parę spraw załatwić ale to jak mi się zachce bo pogoda u mnie deszczowa niestety....dziś Pierogi zrobie hihi
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Niewiem co zemną ale strasznie lubie mufinki truskawkowe
zeby mi się od nich nie przybrało . Apetyt mam jak mialam ale brzuch rosnie szeroki i wysoko się trzyma
Nie jadlam nigdy ale kiedys zrobilam ciasto z truskawkami to maz mnei prawie ususil. Dla niego truskawki to tylko na siwezo a gotowanei ich itd. to najwieksza zbrodnia swiata.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Nie jadlam nigdy ale kiedys zrobilam ciasto z truskawkami to maz mnei prawie ususil
. Dla niego truskawki to tylko na siwezo a gotowanei ich itd. to najwieksza zbrodnia swiata.
psotka w pl tez te mufinowe babki są w cukierniach .Ale bym zjadla ciasto rabarbarowe
Lwica lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:
ROBOTKA śniłaś mi się dzisiaj. Śniło mi się, że podebrałaś Amy ostatniego Expandera Mondo przed końcem sezonu produkcji i bałaś się jej powiedzieć, modliłaś się żeby żadna z nas nie wygadała, że jak jej nie było w weekend to umieszczałaś sobie z nim zdjęcia na forum
o ja cie:) zaczynam sie czuć popularna tu n forum:D szkoda że takie hardkorowe sny ale co tam:D no to mnie dziś rozbawiłyście dziewczyny:D
AMY bój się!!!
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:A ja wczoraj troche dziecko postresowalam bo zrobilam sobei depilacje woskiem nog. W koncu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:05
-
Krysti wrote:Bardzo znane tu w uk one werka wie napewno lwica tez o jakie mufiny chodzi haha ,ale pyszne są
psotka w pl tez te mufinowe babki są w cukierniach .Ale bym zjadla ciasto rabarbarowe
Krysti wrote:Woskiem robisz ja tez zaczne elektryczna mnie wkurza bo boli jak wyrywa o woskiem zaczne tez najlepsze rozwiązanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:05
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Woskiem robisz ja tez zaczne elektryczna mnie wkurza bo boli jak wyrywa i woskiem zaczne tez najlepsze rozwiązanie.
Czesto robie tak ze najpierw woskiem pierwszy raz a potem albo znowu woskiem albo depilatorem. Jednak po depilatorze (po wosku wydaje mi sie ze mniej)wrastaja mi okropnie wlosy i denerwuje mnei to na nogach. Jednak golenei odpada kompletnie, musialabym co dwa dni maszynka jezdzic a to mi bardzo skore podraznia a inaczej to mam takeigo jeza ze spac nei moge bo mnie kluje!
Na bikini i pachy zrobilam laser ale jeszcze nei do konca a teraz nei moge. Na nogi tez bym chetnie zrobla ale to bardzo duza powierzchnia -
nick nieaktualny