X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Robotka co ile golisz bo wiadomo jak dlugie to boli cholernie .
    zazwyczaj robię zbyt długie odstępy i boli:P ale tak po 4 tygodniach to już pasowało by je oskubać:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    buehehehe ooo dobre:D na szczęście w snach mówią że jest na odwrót:D

Nie prawda :P mnie się snił test z II kresek w dniuw którym się zdecydowałam go zrobić - mając ZERO przesłanek do ciąży :P i okazał się proroczy :P

A mnei się dzisiaij śniło że karmiłam piersią swoje dziecko - uwaga SYNA!!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dzisiaj wybiło mi +3 kg :D 69.6 kg :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:14

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Czesto robie tak ze najpierw woskiem pierwszy raz a potem albo znowu woskiem albo depilatorem. Jednak po depilatorze (po wosku wydaje mi sie ze mniej)wrastaja mi okropnie wlosy i denerwuje mnei to na nogach. Jednak golenei odpada kompletnie, musialabym co dwa dni maszynka jezdzic a to mi bardzo skore podraznia a inaczej to mam takeigo jeza ze spac nei moge bo mnie kluje!
    Na bikini i pachy zrobilam laser ale jeszcze nei do konca a teraz nei moge. Na nogi tez bym chetnie zrobla ale to bardzo duza powierzchnia :/
    Mi tez podraznia wlasnie i mysle zeby zmienic na wosk ,wlosy mi rosną szybko nigdy tak nie mialam a trudniosci juz się zaczynają .Spróbuje wosk pojde dzis kupie maszynke rozgrzewającą wosk i patyczki do nakladania a we fryzierskim kupie duzy pojemnik wosku i plastry do zrywania .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    zazwyczaj robię zbyt długie odstępy i boli:P ale tak po 4 tygodniach to już pasowało by je oskubać:D
    Ja po czterech tyg bym się poplakala ;) ja jak mam 2 3 dni juz nie ogolone to moj widzi i mowi a co ty nog nie golisz a ka mowię juz nie daje rady ;D mowi ze mi bedzie pomagał i jakos caly czas sama muszę bo jak ja gole to on w pracy zawsze rano .

• Lwica Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem Krysti u mnie muffina to w pracy podstawa, pracuje z samymi babkami to są ciagle:))

Cieszę sie ze nie jestem sama z dziwnymi snami - ostatnio śniło mi sie ze dzidziuś wszedł pod sama skore na brzuchu i mogłam widzieć dokładnie jego kształt i pamietam jak sie pytałam męża jak go spowrotem wepchnąć do środka brzuszka hehe

Krysti, Amy, Auro lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam dawno temu historie jednej z dziewczyn tu w Uk zaszla w ciąze wiadomo wiecej w domu byla jak gdzie kolwiek no i nudzilo się jej i zaczela piec babki rozne smaki ,dekorowała je tak slicznie ze sama nie sadzila ze ma taki talent przez przypadek :) dziewczyna zaczela sprzedawac te babki i szly jak woda po porodzie otworzyla cukiernie z babkami tak kolorowo tam bylo a ludzi ile kupuje te babki nawet mowila ze na zamowienie robi. Na sluby no cuda robila .:) I tak myslę moze ja bym czegos się nauczyla mowię o drutach jakiś :)

Lwica, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Wiem wiem Krysti u mnie muffina to w pracy podstawa, pracuje z samymi babkami to są ciagle:))

Cieszę sie ze nie jestem sama z dziwnymi snami - ostatnio śniło mi sie ze dzidziuś wszedł pod sama skore na brzuchu i mogłam widzieć dokładnie jego kształt i pamietam jak sie pytałam męża jak go spowrotem wepchnąć do środka brzuszka hehe
    Mi dzis snilo się ze zabilam babe w ciązy z karabinu okropne ! Z tego wzgledu ze przy mnie zabila 4 malych dzieci i 3 dorosle osoby to ją zastrzelilam wyrwalam jej karabin bo by nas tez zabila ludzi i mnie z nimi w ciazy rowniez .

Lwica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Nie prawda :P mnie się snił test z II kresek w dniuw którym się zdecydowałam go zrobić - mając ZERO przesłanek do ciąży :P i okazał się proroczy :P

A mnei się dzisiaij śniło że karmiłam piersią swoje dziecko - uwaga SYNA!!! :D
    a widzisz? a jednak na odwrót:D skoro syna karmiłaś:D haha :D chyba że przy porodzie Cię coś zaskoczy;)
    e no pewnie że to nie reguła:) tak się tylko mówi;)

mi się śnił przepiekny sen o porodówce i o moim synku z czarnymi włoskami w miesiącu w którym zaszłam w ciążę:D
    pewnie będzie córka;P

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mi tez podraznia wlasnie i mysle zeby zmienic na wosk ,wlosy mi rosną szybko nigdy tak nie mialam a trudniosci juz się zaczynają .Spróbuje wosk pojde dzis kupie maszynke rozgrzewającą wosk i patyczki do nakladania a we fryzierskim kupie duzy pojemnik wosku i plastry do zrywania .

Ale co tobie podraznia bo ja chyba nie zrozumialam :P. Golisz maszynka elektryczna czy depilatorem? Myslalam ze maszynka nei boli.

Ja kupuje w rossmannie plastry gotowe z zimnym woskiem, nie trzeba sie babrac. Wczoraj to mi moze cale nogi zajelo 15min a jak juz malo odrasta to 5min i po sprawie z tymi plastrami. Chociaz pewnei drozej wychodzi niz taki sloik wosku, ale kiedys sie w to bawilam i nie mam ochoty wracac. Pare razy tez bylam u kosmetyczki na dwpilacji nog ale w sumei tylko ten pierwszy raz sie oplaca. Na bikini tez chodzilam do kosmetyczki bo sama to sobie nei zrobie w zyciu tam.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Krysti ale hardcorowy sen, zawału bym dostała w takich emocjach
    No ja mam takie sny glupie ze jak mojemu opowiadam to się smieje i mowi ze dobrze ze śnie bo jestem zdrowa i ze twoj mozg pracuje jak spisz :) a nie raz mam takie jak z kosmosu normalnie :D snilo mi się tez jak od naszego auta w pl na siedzeniu z BMW latałam nad ulicą i sterowałam w mojej miescince haha .

martafr, Lwica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a widzisz? a jednak na odwrót:D skoro syna karmiłaś:D haha :D chyba że przy porodzie Cię coś zaskoczy;)
    e no pewnie że to nie reguła:) tak się tylko mówi;)

mi się śnił przepiekny sen o porodówce i o moim synku z czarnymi włoskami w miesiącu w którym zaszłam w ciążę:D
    pewnie będzie córka;P

hehe no u mnei się okaze dopiero w poneidziałek czy faktycznie córka :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie swędzą Was strasznie nogi po wosku lub po depilatorze, ja po kilku dniach mimo iż robię peelingi to mnie tak swędzą że do krwi się mogę drapać a zwłaszcza w nocy
    ostatnio zrobiłam "wosk" z cukru bo miałam stare pół kg a u nas się nie używa do jedzenia więc zamierzać się wydepilować, ponoć to bardzo dobra metoda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:36

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się nie śnią ciążowe sny hmmm ;p

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie snilo ze urodzilam juz corcie, u siebie na lozku :D nic nie bolalo i zawolalam mame zeby przyszla bo Sofia idzie :D i Ona urodzila sie czysta mama ja wziela i ubrala a ja w tym czasie pisalam Wam na forum ze urodzilam i uwaga to niby byl marzec :P

Krysti, sylvia007, ziolko lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    a nie swędzą Was strasznie nogi po wosku lub po depilatorze, ja po kilku dniach mimo iż robię peelingi to mnie tak swędzą że do krwi się mogę drapać a zwłaszcza w nocy
    ostatnio zrobiłam "wosk" z cukru bo miałam stare pół kg a u nas się nie używa do jedzenia więc zamierzać się wydepilować, ponoć to bardzo dobra metoda

mnie nie. Swedzialy jak golilam maszynka

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • 8485 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ide robic placka skubanca bo najchętniej schodzi

Krysti lubi tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ale co tobie podraznia bo ja chyba nie zrozumialam :P. Golisz maszynka elektryczna czy depilatorem? Myslalam ze maszynka nei boli.

Ja kupuje w rossmannie plastry gotowe z zimnym woskiem, nie trzeba sie babrac. Wczoraj to mi moze cale nogi zajelo 15min a jak juz malo odrasta to 5min i po sprawie z tymi plastrami. Chociaz pewnei drozej wychodzi niz taki sloik wosku, ale kiedys sie w to bawilam i nie mam ochoty wracac. Pare razy tez bylam u kosmetyczki na dwpilacji nog ale w sumei tylko ten pierwszy raz sie oplaca. Na bikini tez chodzilam do kosmetyczki bo sama to sobie nei zrobie w zyciu tam.
    Ja maszynką jednorazową gole bo elektryczną to nie chcem boli mnie wyrywanie ,a jednorazowa mimo ze kupuje dobre to i tak podraznia mi okolice bikini nogi ,mimo ze uzywam pianki ,zaczne wosk .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Jak z cukru się robi !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie z kolei nie boli wyrywanie woskiem czy depilatorem nawet bikini ale to swędzenie potem jak odrastają jest okropne, wypróbuję ta paste cukrowa i zobacze jak z tym pójdzie

mantissa lubi tę wiadomość

‹‹ 762 763 764 765 766 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ