X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Robotka co ile golisz bo wiadomo jak dlugie to boli cholernie .
    zazwyczaj robię zbyt długie odstępy i boli:P ale tak po 4 tygodniach to już pasowało by je oskubać:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    buehehehe ooo dobre:D na szczęście w snach mówią że jest na odwrót:D

Nie prawda :P mnie się snił test z II kresek w dniuw którym się zdecydowałam go zrobić - mając ZERO przesłanek do ciąży :P i okazał się proroczy :P

A mnei się dzisiaij śniło że karmiłam piersią swoje dziecko - uwaga SYNA!!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dzisiaj wybiło mi +3 kg :D 69.6 kg :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:14

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Czesto robie tak ze najpierw woskiem pierwszy raz a potem albo znowu woskiem albo depilatorem. Jednak po depilatorze (po wosku wydaje mi sie ze mniej)wrastaja mi okropnie wlosy i denerwuje mnei to na nogach. Jednak golenei odpada kompletnie, musialabym co dwa dni maszynka jezdzic a to mi bardzo skore podraznia a inaczej to mam takeigo jeza ze spac nei moge bo mnie kluje!
    Na bikini i pachy zrobilam laser ale jeszcze nei do konca a teraz nei moge. Na nogi tez bym chetnie zrobla ale to bardzo duza powierzchnia :/
    Mi tez podraznia wlasnie i mysle zeby zmienic na wosk ,wlosy mi rosną szybko nigdy tak nie mialam a trudniosci juz się zaczynają .Spróbuje wosk pojde dzis kupie maszynke rozgrzewającą wosk i patyczki do nakladania a we fryzierskim kupie duzy pojemnik wosku i plastry do zrywania .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    zazwyczaj robię zbyt długie odstępy i boli:P ale tak po 4 tygodniach to już pasowało by je oskubać:D
    Ja po czterech tyg bym się poplakala ;) ja jak mam 2 3 dni juz nie ogolone to moj widzi i mowi a co ty nog nie golisz a ka mowię juz nie daje rady ;D mowi ze mi bedzie pomagał i jakos caly czas sama muszę bo jak ja gole to on w pracy zawsze rano .

• Lwica Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem Krysti u mnie muffina to w pracy podstawa, pracuje z samymi babkami to są ciagle:))

Cieszę sie ze nie jestem sama z dziwnymi snami - ostatnio śniło mi sie ze dzidziuś wszedł pod sama skore na brzuchu i mogłam widzieć dokładnie jego kształt i pamietam jak sie pytałam męża jak go spowrotem wepchnąć do środka brzuszka hehe

Krysti, Amy, Auro lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam dawno temu historie jednej z dziewczyn tu w Uk zaszla w ciąze wiadomo wiecej w domu byla jak gdzie kolwiek no i nudzilo się jej i zaczela piec babki rozne smaki ,dekorowała je tak slicznie ze sama nie sadzila ze ma taki talent przez przypadek :) dziewczyna zaczela sprzedawac te babki i szly jak woda po porodzie otworzyla cukiernie z babkami tak kolorowo tam bylo a ludzi ile kupuje te babki nawet mowila ze na zamowienie robi. Na sluby no cuda robila .:) I tak myslę moze ja bym czegos się nauczyla mowię o drutach jakiś :)

Lwica, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Wiem wiem Krysti u mnie muffina to w pracy podstawa, pracuje z samymi babkami to są ciagle:))

Cieszę sie ze nie jestem sama z dziwnymi snami - ostatnio śniło mi sie ze dzidziuś wszedł pod sama skore na brzuchu i mogłam widzieć dokładnie jego kształt i pamietam jak sie pytałam męża jak go spowrotem wepchnąć do środka brzuszka hehe
    Mi dzis snilo się ze zabilam babe w ciązy z karabinu okropne ! Z tego wzgledu ze przy mnie zabila 4 malych dzieci i 3 dorosle osoby to ją zastrzelilam wyrwalam jej karabin bo by nas tez zabila ludzi i mnie z nimi w ciazy rowniez .

Lwica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Nie prawda :P mnie się snił test z II kresek w dniuw którym się zdecydowałam go zrobić - mając ZERO przesłanek do ciąży :P i okazał się proroczy :P

A mnei się dzisiaij śniło że karmiłam piersią swoje dziecko - uwaga SYNA!!! :D
    a widzisz? a jednak na odwrót:D skoro syna karmiłaś:D haha :D chyba że przy porodzie Cię coś zaskoczy;)
    e no pewnie że to nie reguła:) tak się tylko mówi;)

mi się śnił przepiekny sen o porodówce i o moim synku z czarnymi włoskami w miesiącu w którym zaszłam w ciążę:D
    pewnie będzie córka;P

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mi tez podraznia wlasnie i mysle zeby zmienic na wosk ,wlosy mi rosną szybko nigdy tak nie mialam a trudniosci juz się zaczynają .Spróbuje wosk pojde dzis kupie maszynke rozgrzewającą wosk i patyczki do nakladania a we fryzierskim kupie duzy pojemnik wosku i plastry do zrywania .

Ale co tobie podraznia bo ja chyba nie zrozumialam :P. Golisz maszynka elektryczna czy depilatorem? Myslalam ze maszynka nei boli.

Ja kupuje w rossmannie plastry gotowe z zimnym woskiem, nie trzeba sie babrac. Wczoraj to mi moze cale nogi zajelo 15min a jak juz malo odrasta to 5min i po sprawie z tymi plastrami. Chociaz pewnei drozej wychodzi niz taki sloik wosku, ale kiedys sie w to bawilam i nie mam ochoty wracac. Pare razy tez bylam u kosmetyczki na dwpilacji nog ale w sumei tylko ten pierwszy raz sie oplaca. Na bikini tez chodzilam do kosmetyczki bo sama to sobie nei zrobie w zyciu tam.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Krysti ale hardcorowy sen, zawału bym dostała w takich emocjach
    No ja mam takie sny glupie ze jak mojemu opowiadam to się smieje i mowi ze dobrze ze śnie bo jestem zdrowa i ze twoj mozg pracuje jak spisz :) a nie raz mam takie jak z kosmosu normalnie :D snilo mi się tez jak od naszego auta w pl na siedzeniu z BMW latałam nad ulicą i sterowałam w mojej miescince haha .

martafr, Lwica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a widzisz? a jednak na odwrót:D skoro syna karmiłaś:D haha :D chyba że przy porodzie Cię coś zaskoczy;)
    e no pewnie że to nie reguła:) tak się tylko mówi;)

mi się śnił przepiekny sen o porodówce i o moim synku z czarnymi włoskami w miesiącu w którym zaszłam w ciążę:D
    pewnie będzie córka;P

hehe no u mnei się okaze dopiero w poneidziałek czy faktycznie córka :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie swędzą Was strasznie nogi po wosku lub po depilatorze, ja po kilku dniach mimo iż robię peelingi to mnie tak swędzą że do krwi się mogę drapać a zwłaszcza w nocy
    ostatnio zrobiłam "wosk" z cukru bo miałam stare pół kg a u nas się nie używa do jedzenia więc zamierzać się wydepilować, ponoć to bardzo dobra metoda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:36

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się nie śnią ciążowe sny hmmm ;p

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie snilo ze urodzilam juz corcie, u siebie na lozku :D nic nie bolalo i zawolalam mame zeby przyszla bo Sofia idzie :D i Ona urodzila sie czysta mama ja wziela i ubrala a ja w tym czasie pisalam Wam na forum ze urodzilam i uwaga to niby byl marzec :P

Krysti, sylvia007, ziolko lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    a nie swędzą Was strasznie nogi po wosku lub po depilatorze, ja po kilku dniach mimo iż robię peelingi to mnie tak swędzą że do krwi się mogę drapać a zwłaszcza w nocy
    ostatnio zrobiłam "wosk" z cukru bo miałam stare pół kg a u nas się nie używa do jedzenia więc zamierzać się wydepilować, ponoć to bardzo dobra metoda

mnie nie. Swedzialy jak golilam maszynka

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • 8485 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ide robic placka skubanca bo najchętniej schodzi

Krysti lubi tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ale co tobie podraznia bo ja chyba nie zrozumialam :P. Golisz maszynka elektryczna czy depilatorem? Myslalam ze maszynka nei boli.

Ja kupuje w rossmannie plastry gotowe z zimnym woskiem, nie trzeba sie babrac. Wczoraj to mi moze cale nogi zajelo 15min a jak juz malo odrasta to 5min i po sprawie z tymi plastrami. Chociaz pewnei drozej wychodzi niz taki sloik wosku, ale kiedys sie w to bawilam i nie mam ochoty wracac. Pare razy tez bylam u kosmetyczki na dwpilacji nog ale w sumei tylko ten pierwszy raz sie oplaca. Na bikini tez chodzilam do kosmetyczki bo sama to sobie nei zrobie w zyciu tam.
    Ja maszynką jednorazową gole bo elektryczną to nie chcem boli mnie wyrywanie ,a jednorazowa mimo ze kupuje dobre to i tak podraznia mi okolice bikini nogi ,mimo ze uzywam pianki ,zaczne wosk .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Jak z cukru się robi !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie z kolei nie boli wyrywanie woskiem czy depilatorem nawet bikini ale to swędzenie potem jak odrastają jest okropne, wypróbuję ta paste cukrowa i zobacze jak z tym pójdzie

mantissa lubi tę wiadomość

‹‹ 762 763 764 765 766 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ