Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:buehehehe ooo dobre:D na szczęście w snach mówią że jest na odwrót:D
Nie prawdamnie się snił test z II kresek w dniuw którym się zdecydowałam go zrobić - mając ZERO przesłanek do ciąży
i okazał się proroczy
A mnei się dzisiaij śniło że karmiłam piersią swoje dziecko - uwaga SYNA!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Czesto robie tak ze najpierw woskiem pierwszy raz a potem albo znowu woskiem albo depilatorem. Jednak po depilatorze (po wosku wydaje mi sie ze mniej)wrastaja mi okropnie wlosy i denerwuje mnei to na nogach. Jednak golenei odpada kompletnie, musialabym co dwa dni maszynka jezdzic a to mi bardzo skore podraznia a inaczej to mam takeigo jeza ze spac nei moge bo mnie kluje!
Na bikini i pachy zrobilam laser ale jeszcze nei do konca a teraz nei moge. Na nogi tez bym chetnie zrobla ale to bardzo duza powierzchnia -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:zazwyczaj robię zbyt długie odstępy i boli:P ale tak po 4 tygodniach to już pasowało by je oskubać
ja jak mam 2 3 dni juz nie ogolone to moj widzi i mowi a co ty nog nie golisz a ka mowię juz nie daje rady
mowi ze mi bedzie pomagał i jakos caly czas sama muszę bo jak ja gole to on w pracy zawsze rano .
-
Wiem wiem Krysti u mnie muffina to w pracy podstawa, pracuje z samymi babkami to są ciagle:))
Cieszę sie ze nie jestem sama z dziwnymi snami - ostatnio śniło mi sie ze dzidziuś wszedł pod sama skore na brzuchu i mogłam widzieć dokładnie jego kształt i pamietam jak sie pytałam męża jak go spowrotem wepchnąć do środka brzuszka heheKrysti, Amy, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytalam dawno temu historie jednej z dziewczyn tu w Uk zaszla w ciąze wiadomo wiecej w domu byla jak gdzie kolwiek no i nudzilo się jej i zaczela piec babki rozne smaki ,dekorowała je tak slicznie ze sama nie sadzila ze ma taki talent przez przypadek
dziewczyna zaczela sprzedawac te babki i szly jak woda po porodzie otworzyla cukiernie z babkami tak kolorowo tam bylo a ludzi ile kupuje te babki nawet mowila ze na zamowienie robi. Na sluby no cuda robila .
I tak myslę moze ja bym czegos się nauczyla mowię o drutach jakiś
Lwica, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Wiem wiem Krysti u mnie muffina to w pracy podstawa, pracuje z samymi babkami to są ciagle:))
Cieszę sie ze nie jestem sama z dziwnymi snami - ostatnio śniło mi sie ze dzidziuś wszedł pod sama skore na brzuchu i mogłam widzieć dokładnie jego kształt i pamietam jak sie pytałam męża jak go spowrotem wepchnąć do środka brzuszka heheLwica lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Nie prawda
mnie się snił test z II kresek w dniuw którym się zdecydowałam go zrobić - mając ZERO przesłanek do ciąży
i okazał się proroczy
A mnei się dzisiaij śniło że karmiłam piersią swoje dziecko - uwaga SYNA!!!haha
chyba że przy porodzie Cię coś zaskoczy;)
e no pewnie że to nie reguła:) tak się tylko mówi;)
mi się śnił przepiekny sen o porodówce i o moim synku z czarnymi włoskami w miesiącu w którym zaszłam w ciążę
pewnie będzie córka;PAmy lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Mi tez podraznia wlasnie i mysle zeby zmienic na wosk ,wlosy mi rosną szybko nigdy tak nie mialam a trudniosci juz się zaczynają .Spróbuje wosk pojde dzis kupie maszynke rozgrzewającą wosk i patyczki do nakladania a we fryzierskim kupie duzy pojemnik wosku i plastry do zrywania .
Ale co tobie podraznia bo ja chyba nie zrozumialam. Golisz maszynka elektryczna czy depilatorem? Myslalam ze maszynka nei boli.
Ja kupuje w rossmannie plastry gotowe z zimnym woskiem, nie trzeba sie babrac. Wczoraj to mi moze cale nogi zajelo 15min a jak juz malo odrasta to 5min i po sprawie z tymi plastrami. Chociaz pewnei drozej wychodzi niz taki sloik wosku, ale kiedys sie w to bawilam i nie mam ochoty wracac. Pare razy tez bylam u kosmetyczki na dwpilacji nog ale w sumei tylko ten pierwszy raz sie oplaca. Na bikini tez chodzilam do kosmetyczki bo sama to sobie nei zrobie w zyciu tam.
-
nick nieaktualnymartafr wrote:Krysti ale hardcorowy sen, zawału bym dostała w takich emocjach
a nie raz mam takie jak z kosmosu normalnie
snilo mi się tez jak od naszego auta w pl na siedzeniu z BMW latałam nad ulicą i sterowałam w mojej miescince haha .
martafr, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a widzisz? a jednak na odwrót:D skoro syna karmiłaś
haha
chyba że przy porodzie Cię coś zaskoczy;)
e no pewnie że to nie reguła:) tak się tylko mówi;)
mi się śnił przepiekny sen o porodówce i o moim synku z czarnymi włoskami w miesiącu w którym zaszłam w ciążę
pewnie będzie córka;P
hehe no u mnei się okaze dopiero w poneidziałek czy faktycznie córka -
nick nieaktualnya nie swędzą Was strasznie nogi po wosku lub po depilatorze, ja po kilku dniach mimo iż robię peelingi to mnie tak swędzą że do krwi się mogę drapać a zwłaszcza w nocy
ostatnio zrobiłam "wosk" z cukru bo miałam stare pół kg a u nas się nie używa do jedzenia więc zamierzać się wydepilować, ponoć to bardzo dobra metodaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:36
-
A mnie się nie śnią ciążowe sny hmmm ;p
-
A mi sie snilo ze urodzilam juz corcie, u siebie na lozku
nic nie bolalo i zawolalam mame zeby przyszla bo Sofia idzie
i Ona urodzila sie czysta mama ja wziela i ubrala a ja w tym czasie pisalam Wam na forum ze urodzilam i uwaga to niby byl marzec
Krysti, sylvia007, ziolko lubią tę wiadomość
-
martafr wrote:a nie swędzą Was strasznie nogi po wosku lub po depilatorze, ja po kilku dniach mimo iż robię peelingi to mnie tak swędzą że do krwi się mogę drapać a zwłaszcza w nocy
ostatnio zrobiłam "wosk" z cukru bo miałam stare pół kg a u nas się nie używa do jedzenia więc zamierzać się wydepilować, ponoć to bardzo dobra metoda
mnie nie. Swedzialy jak golilam maszynka -
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Ale co tobie podraznia bo ja chyba nie zrozumialam
. Golisz maszynka elektryczna czy depilatorem? Myslalam ze maszynka nei boli.
Ja kupuje w rossmannie plastry gotowe z zimnym woskiem, nie trzeba sie babrac. Wczoraj to mi moze cale nogi zajelo 15min a jak juz malo odrasta to 5min i po sprawie z tymi plastrami. Chociaz pewnei drozej wychodzi niz taki sloik wosku, ale kiedys sie w to bawilam i nie mam ochoty wracac. Pare razy tez bylam u kosmetyczki na dwpilacji nog ale w sumei tylko ten pierwszy raz sie oplaca. Na bikini tez chodzilam do kosmetyczki bo sama to sobie nei zrobie w zyciu tam. -
nick nieaktualnymartafr wrote:a nie swędzą Was strasznie nogi po wosku lub po depilatorze, ja po kilku dniach mimo iż robię peelingi to mnie tak swędzą że do krwi się mogę drapać a zwłaszcza w nocy
ostatnio zrobiłam "wosk" z cukru bo miałam stare pół kg a u nas się nie używa do jedzenia więc zamierzać się wydepilować, ponoć to bardzo dobra metoda -
nick nieaktualny