X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jak z cukru się robi !
    https://www.youtube.com/watch?v=V7eWn-9TSxA&list=TLfGSU8DQjNDc

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 wrote:
    ja ide robic placka skubanca bo najchętniej schodzi
    Jak schodzi :) cukiernie masz czy sklep .Czy po prostu w domu schodzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    https://www.youtube.com/watch?v=V7eWn-9TSxA&list=TLfGSU8DQjNDc
    No powiem ze ciekawe to jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    poleciła mi koleżanka, mówi że już nigdy niczego innego nie spróbuje, mam sporo pasków do depilacji wiec jak mi nie wyjdzie z samą pastą to będę z paskami jej używała
    Ja tez sprobuje pojde kupie cukier bo umnie w domu miodem akacjowym wszystko slodzimy i sprobuje cytryny mam ,pAski kupie we fryzjerskim bo z dzinsôw to raczej nie hahaha ,moj by powiedzial ze w glowie mi siè przewraca w ciązy jak by zobaczyl ze dzinsami to robie .

martafr, ziolko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta dzięki bym nie wpadla na ten pomysł nigdy :)

martafr lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide pod prysznic i lece po paski :D do salys:) odrazu jakis lakier do paznokci kupie :) Milego dnia kobietki

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja maszynką jednorazową gole bo elektryczną to nie chcem boli mnie wyrywanie ,a jednorazowa mimo ze kupuje dobre to i tak podraznia mi okolice bikini nogi ,mimo ze uzywam pianki ,zaczne wosk .

Krysti:

maszynka do golenia - zwykla maszynka z "zylatkami"
    maszynka elektryczna - tez z ostrzami. Goli wlosy ale nie wyrywa
    depilator - wyrywa wlosy

Dlatego nie bardzo wiedzialam o co ci chodzi. Ty nazywasz depilator maszynka elektryczna ale to nei to samo a roznica jest diametralna. Czyli golisz normalna maszynka do golenia a depilatorem nei chcesz bo boli :)

Fasia lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maszynką jednorazową gole a depilatorem elektrycznym nie bo mnie boli cholernie :)psotka gdzie z zyletkami :D to za komuny takie moj tata uzywal .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:10

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Oddałam dziś krew i mocz do analizy :)
    bardzo się cieszę, że jestem naturalną blondynką i moje owłosienie na ciele jest szczątkowe :) włosów na nogach nie widać przez tydzień po zwykłej maszynce :) a pastą cukrową się kiedyś usiłowałam bawić ale to nie dla mnie. Tylko, że ja się bawiłam bez pasków samą pastą i zrobiłam sobie siniaki :) a niektóre włosy zostały :) ale mi ogólnie nawet depilator zostawia włosy bo nie łapie tych najcieńszych więc bez sensu sobie ból zadawać :)

Krysti lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Czy mogę zadać nieciażowe pytanie?
    20 grudnia brat mojego K żeni się po raz drugi. Nigdy w życiu nie byłam na ślubie cywilnym, a z tego co mi wiadomo to chyba "stawki" są nieco niższe niż w przypadku normalnego weselicha (tym bardziej, że na poprzednim ślubie byliśmy ledwie 6 lat temu).
    W związku z tym zastanawiam się, czy może nie lepiej jakiś prezent kupić albo co?
    Może macie wiecej doświadczenia w tym temacie? Błagam, poradźcie coś! :)

PS. Dzisiaj kończę 4 miesiąc! <jupi>
    A mi się wydaje, ze to nie ma znaczenia czy ktos bierze ślub cywilny czy kościelny. I ten i ten to ślub i najważniejszy czyjś dzień w życiu (jeden z najważniejszych) i ja bym dała tyle ile mogę i tyle ile uważam, że dać na ślubie powinnam. Przecież nie dajesz tej kasy żeby im się talerzyk zwrócił (chociaż tak się czasem mówi) tylko dajesz ją młodej parze w prezencie :)

martafr, MartaAlvi lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9528a09d93b5.jpg ja mam taki depilator i boli mimo ze mam rozne nakladki i zel to rypie ostro .

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubię depilatorów bo włoski wrastają no i u mnie pękały naczynka także przestawiłam się na zwykłe maszynki ale nie muszę się często golić, bo nie rosną mi włoski szybko i tez nie są na całych nogach

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Maszynką jednorazową gole a depilatorem elektrycznym nie bo mnie boli cholernie :)psotka gdzie z zyletkami :D to za komuny takie moj tata uzywal .

Maszynka jednorazowa przecież ma nożyki. Właśnie to goli Twoje włosy .. Bo niby jak inaczej Krysti ? :)

Mi też po depilatorze wrastają włoski więc używam zwykłych maszynek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:33

Krysti lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja depiluję od paru lat woskiem i czasami depilatorem, jak chcę być gładka a jeszcze za słobo nawosk odrosły. Chociaż ostatnio coś weny nie mialam i zdarzyło mi się maszynką. :P Ja też mam tak, że trochę swędzi jak odrastają, ale to nic w porównaniu do odrastania bikini. :P Ja w ogóle mam tak śmiesznie, że mi szybko rosną włosy mocne i ciemne od kostek do połowy łydki a reszta całkiem powoli i jasne. :P
    Pasty cukrowej próbowałam, ale na nogach to za dużo zachodu moim zdaniem, po pierwsze potwornie się ciągnie i klei, a po drugie zajmuje dużo czasu. Pastą zdarza mi się (i klientkom)robić bikini i pachy, bo podrażnia o wiele mniej niż zwykły wosk, ale wtedy w połączeniu z paskami.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie by się nei chciało ani woskować ani depilowac. Mam bardzo jasne włoski i nie rosną jakoś powalająco szybko więc jednorazówka raz dwa i z głowy ;) szkoda mi czasu na depilację, chodzenie na woskowanie czy inne cuda ;P

• ziolko Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A mi sie snilo ze urodzilam juz corcie, u siebie na lozku :D nic nie bolalo i zawolalam mame zeby przyszla bo Sofia idzie :D i Ona urodzila sie czysta mama ja wziela i ubrala a ja w tym czasie pisalam Wam na forum ze urodzilam i uwaga to niby byl marzec :P

hahaha no najważniejsze, żeby nam na forum napisać! ale udane te sny macie :D

Rudzia lubi tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Maszynka jednorazowa przecież ma nożyki. Właśnie to goli Twoje włosy .. Bo niby jak inaczej Krysti ? :)

Mi też po depilatorze wrastają włoski więc używam zwykłych maszynek
    Zyletki mi się kojarzą z zyletkami ,a w jednorazowych maszynkach ostrza :) ja tak definiuje .

• ziolko Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ide pod prysznic i lece po paski :D do salys:) odrazu jakis lakier do paznokci kupie :) Milego dnia kobietki

Przeczytałam, że lecisz po podpaski i się zastanawiam o co kaman! ja też mam chyba zgąbczenie mózgu :D

Fasia, Bambi85, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:

Dlatego w cudzyslowiu napisalam te zyletki ;)

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam jasne włoski na nogach i ostatnio rzadko gole może raz w miesiącu albo góra dwa ;D hihi i to jednorazówkami ;P

Krysti lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
‹‹ 763 764 765 766 767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ