Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartafr wrote:poleciła mi koleżanka, mówi że już nigdy niczego innego nie spróbuje, mam sporo pasków do depilacji wiec jak mi nie wyjdzie z samą pastą to będę z paskami jej używała
martafr, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja maszynką jednorazową gole bo elektryczną to nie chcem boli mnie wyrywanie ,a jednorazowa mimo ze kupuje dobre to i tak podraznia mi okolice bikini nogi ,mimo ze uzywam pianki ,zaczne wosk .
Krysti:
maszynka do golenia - zwykla maszynka z "zylatkami"
maszynka elektryczna - tez z ostrzami. Goli wlosy ale nie wyrywa
depilator - wyrywa wlosy
Dlatego nie bardzo wiedzialam o co ci chodzi. Ty nazywasz depilator maszynka elektryczna ale to nei to samo a roznica jest diametralna. Czyli golisz normalna maszynka do golenia a depilatorem nei chcesz bo boliFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Oddałam dziś krew i mocz do analizy
bardzo się cieszę, że jestem naturalną blondynką i moje owłosienie na ciele jest szczątkowewłosów na nogach nie widać przez tydzień po zwykłej maszynce
a pastą cukrową się kiedyś usiłowałam bawić ale to nie dla mnie. Tylko, że ja się bawiłam bez pasków samą pastą i zrobiłam sobie siniaki
a niektóre włosy zostały
ale mi ogólnie nawet depilator zostawia włosy bo nie łapie tych najcieńszych więc bez sensu sobie ból zadawać
Krysti lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Cześć dziewczyny
Czy mogę zadać nieciażowe pytanie?
20 grudnia brat mojego K żeni się po raz drugi. Nigdy w życiu nie byłam na ślubie cywilnym, a z tego co mi wiadomo to chyba "stawki" są nieco niższe niż w przypadku normalnego weselicha (tym bardziej, że na poprzednim ślubie byliśmy ledwie 6 lat temu).
W związku z tym zastanawiam się, czy może nie lepiej jakiś prezent kupić albo co?
Może macie wiecej doświadczenia w tym temacie? Błagam, poradźcie coś!
PS. Dzisiaj kończę 4 miesiąc! <jupi>martafr, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Maszynką jednorazową gole a depilatorem elektrycznym nie bo mnie boli cholernie :)psotka gdzie z zyletkami
to za komuny takie moj tata uzywal .
Maszynka jednorazowa przecież ma nożyki. Właśnie to goli Twoje włosy .. Bo niby jak inaczej Krysti ?
Mi też po depilatorze wrastają włoski więc używam zwykłych maszynekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:33
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ja depiluję od paru lat woskiem i czasami depilatorem, jak chcę być gładka a jeszcze za słobo nawosk odrosły. Chociaż ostatnio coś weny nie mialam i zdarzyło mi się maszynką.
Ja też mam tak, że trochę swędzi jak odrastają, ale to nic w porównaniu do odrastania bikini.
Ja w ogóle mam tak śmiesznie, że mi szybko rosną włosy mocne i ciemne od kostek do połowy łydki a reszta całkiem powoli i jasne.
Pasty cukrowej próbowałam, ale na nogach to za dużo zachodu moim zdaniem, po pierwsze potwornie się ciągnie i klei, a po drugie zajmuje dużo czasu. Pastą zdarza mi się (i klientkom)robić bikini i pachy, bo podrażnia o wiele mniej niż zwykły wosk, ale wtedy w połączeniu z paskami. -
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:A mi sie snilo ze urodzilam juz corcie, u siebie na lozku
nic nie bolalo i zawolalam mame zeby przyszla bo Sofia idzie
i Ona urodzila sie czysta mama ja wziela i ubrala a ja w tym czasie pisalam Wam na forum ze urodzilam i uwaga to niby byl marzec
hahaha no najważniejsze, żeby nam na forum napisać! ale udane te sny macieRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Maszynka jednorazowa przecież ma nożyki. Właśnie to goli Twoje włosy .. Bo niby jak inaczej Krysti ?
Mi też po depilatorze wrastają włoski więc używam zwykłych maszynekja tak definiuje .
-
Krysti wrote:Ide pod prysznic i lece po paski
do salys:) odrazu jakis lakier do paznokci kupie
Milego dnia kobietki
Przeczytałam, że lecisz po podpaski i się zastanawiam o co kaman! ja też mam chyba zgąbczenie mózguFasia, Bambi85, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ja też mam jasne włoski na nogach i ostatnio rzadko gole może raz w miesiącu albo góra dwa
hihi i to jednorazówkami ;P
Krysti lubi tę wiadomość