Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
powinno się brać pod uwagę datę wg OM przy w miarę regularnych miesiączkach.
a to czy dzidzia urodzi się duża czy nie nie koniecznie zależy od wielkości rodziców:) to się akurat chyba potem klaruje:)
mam znajomych, oboje po 160cm wzrostu i urodziły im się standardowe noworodki:D i puki co rosną normalnie:) nie są miniaturkami:D -
nick nieaktualny
-
martafr, sylvia007, Robotka1, Krysti, Klaudia90, Lali, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:No to mnie nikt nic nie mówił o łożysku. Nie pytałam, bo nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.. Może spytam za 2 tygodnie ..
Ja mam liczone wg ostatniej miesiączki
Co do terminu porodu u mnie według usg jest zgodny z datą owulacji, a według om już nie, bo u mnie owulacji była wtedy w 11dc -
Rudzia wrote:Ja od rana mam plamienia brazowe takie! Nic mnie nie boli ale martwi mnie.. wydaje mi sie ze to od przemeczenia duzo dzis dzwigalam i nosilam.. cholera.. jak nie znikna to jutro jade do szpitala..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:10
-
SYLVIA zobaczymy czy powie czy nie, najwyżej sama spytam jak nie zapomnę
Martafr - moja kotka - Sweety)) śpioszek, jak zasypia rano kolo 10 tak spi do 18-19
pójdzie coś zjeść i znowu do spania
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja od rana mam plamienia brazowe takie! Nic mnie nie boli ale martwi mnie.. wydaje mi sie ze to od przemeczenia duzo dzis dzwigalam i nosilam.. cholera.. jak nie znikna to jutro jade do szpitala..
-
Rudzia wrote:Ja od rana mam plamienia brazowe takie! Nic mnie nie boli ale martwi mnie.. wydaje mi sie ze to od przemeczenia duzo dzis dzwigalam i nosilam.. cholera.. jak nie znikna to jutro jade do szpitala..
Nie wolno dźwigać! Trzeba się oszczędzać. Mi mąż zabrania nawet zakupy nosić ..
Odpocznij, nic więcej dziś nie rób. Jak do wieczora nie przejdzie to do szpitala zeby sprawdzić -
Wiem ze nie wolno dzwigac ale nie mialam dzis wyjscia
wczesniej nie mialam talich problemow wiec myslalam ze nic siw niw stanie.. no i dlatego chce isc juz na zwolnienie bo najwet najmniejszy wysilek szkodzi Malej.. a jest coraz ciezej np w pracy..
-
Rudzia to chyba musisz lanie dostać! dźwiganie w ciąży? dziewczyny mają rację, jak nie przejdzie to jedź nawet dziś, lepiej sprawdzić co i jak. -
nick nieaktualny
-
Nie dzwigalam jakis mega ciezkich rzeczy ale przez 3 godziny bylam caly czas w ruchu jak poszlam do lazienki to cala wkladka byla zabrudzona... ide sie przespac a potem poslucham serduszka Malej i zobaczymy co bedzie sie dzialo..
-
Poczułam właśnie kopnięcie, przyłożyłam dłoń tym razem z prawej strony (wcześniej coś czułam z lewej) i nagle trzy razy pod rząd takie moooocne kopniaki w moją dłoń
Boziu może to Julianek puka do mamusi
Rudzia, martafr, Krysti, Krysti, sylvia007, liloe, ziolko, Bambi85, PsotkaKotka, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:Krysti Ty to kolorowa dziewczyna jesteś:)wiadomo że pozytywny człowiek jak kolorami się otacza:)
strasznie kolory :)ale jeszcze spimy w salonie
bo sypialnia dopiero niedawno skàczona i trza wszystko segregowac karnisz nowy przywiesic rolete kupic białà drewnianą ,sofy za poltora tyg bedą bo z europy przyjadą
martafr lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Super Fasia !!
mi z tego co polozna mowila Mala powinna zadawac juz takie konkretne ciosy gdzie za 2 tyg moze
Ja wiem, że do kopniaków to jeszcze daleko ale wcześniej w sobotę czułam jakby pływanie rybki pod dłonią, szczególnie koło 20-21 wieczorem. Natomiast dzisiaj to były takie uderzenia, naprawdę mocne, jak kopniaczki a nie rybkato musiał być Julek. Oznacza to, że sie przemieścil, bo na wszystkich usg był bardziej z lewej strony pępka mimo iż na początku był z prawej strony. Ale teraz jak mam tą wystającą macicę z prawej to chyba Julek tam wrócił
Nie ważne, fajnie że to On
)
Rudzia, martafr lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja lubie
strasznie kolory :)ale jeszcze spimy w salonie
bo sypialnia dopiero niedawno skàczona i trza wszystko segregowac karnisz nowy przywiesic rolete kupic białà drewnianą ,sofy za poltora tyg bedą bo z europy przyjadą
a to Szkocja nie jest w Europie?
Fasia, ziolko, Eweliśka, Anka1501 lubią tę wiadomość