Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mam jeszcze pytanie, który suwak u mnie jest wiarygodny? Ten z usg? Bo jesli tak, to jutro zaczynam 21 tydzien... Juz nie wiem co brac pod uwage, czy ostatnia miesiaczke, czy usg
hwesta liczy się od OM albo wg tych pierwszych USG. Teraz dzieci rosną jak im się podoba i to nie jest miarodajne. Zresztą pewnie jak większość z nas mniej wiecej wiesz kiedy miałaś owulację. Więc 2 tyg różnicy to chyba byłoby dużo
Jeny czekam aż młody zaśnie, muszę jeszcze trochę w domu ogarnąć bo dziś mała imprezka u nas w domu ze znajomymi ze studiów.
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martafr wrote:co Wy się dziewczyny tak ostatnio każdej literki czepiacie,jak nie żyletki to Europy, wiadomo o co chodzi:)
Wcale się nie czepiamyno bo to zabawne, że przyjdzie z Europy czyli skąd?
chyba że to nazwa jakiejś firmy
))
Rudzia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agucha wrote:w pierwszej ciąży miałam łożysko na przedniej ścianie i tak jak mówią dziewczyny ruchy czułam gdzieś od 19 tyg a takie porządne, że pod ręką było czuć to po 21. Przez to brzuszek był też bardzo ładny i kształtny
-
Robotka1 wrote:dzięki Sylvia, zapytam, dosłownie bolą mnie kości tam gdzie się pipka zaczyna. myślałam że może gdzieś za dużo pochodziłam i mnie mięśnie bolą ale to kości;/
ok szukam sobie mebelków do sypialni:)
-
Krysti wrote:Wiecie co ja to tu nie bede pisać ,bo widze ze jakies nerwowe jestescie i lubicie się naśmiewac tylko z kogoś a to nie ladnie tak moim zdaniem . Narazie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:46
martafr, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Wiecie co ja to tu nie bede pisać ,bo widze ze jakies nerwowe jestescie i lubicie się naśmiewac tylko z kogoś a to nie ladnie tak moim zdaniem . Narazie
Krysti przestań wyolbrzymiać. Nikt się tu z Ciebie nie naśmiewa więc bez przesady -
Klaudia90 wrote:O jaaki słodziak!!!!!
Jestem MEGA kociarą, a teraz muszę unikać koteczków
A czemu musisz unikac ? Alergia ? Ja też mam ale jakos sobie radze, nie wyobrażam sobie nie mieć tego futrzaka chociaż wredota z niej niesłychana -
nick nieaktualnyKrysti no co Ty
to zabawne takie pomyłki
dziewczyny,dobrze wiemy jak nam mózgi funkcjonują i każda z nas walnie jakąś literowke czy jakiś skrót myślowy
jesteście super laski i nie denerwujmy się, my się tu dobrze bawimy i wspieramy a nie denerwujemy
sylvia007, Agucha, martafr, Fasia lubią tę wiadomość