Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mi rosną jak szalone, krzaki ciemne na nogach, gole maszynką jednorazowa w sumie codziennie, ale coraz ciezej z brzuchem, depilator mam, ale mi wrastaja
a woskiem nie probowalam nigdy, musialabym najpierw je zapuscic , tak?
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ziolko wrote:Przeczytałam, że lecisz po podpaski i się zastanawiam o co kaman! ja też mam chyba zgąbczenie mózgu
śniło mi się, że urodziłam swoje dziecko
i tuliłam takie malutkie 18 tygodniowe i oczywiście martwe maleństwo
i tak ryczałam
okropny ten sen był
ale to pewnie dlatego, że ostatnio ciągle myślę o tym, że dawno nie miałam usg, że nie czuję jeszcze ruchów dziecka.
-
Fasia myślę,że już niedługo także nie martw się i głowa do góry ja poczułam w 17 tyg chociaż ja od początku jak poczułam codziennie czułam ruchy i tak sobie myślę matko jakie aktywne te moje dzieciątko hihi codziennie jakies kopy ;]
-
Hwesta ja patrze na tygodnie według miesiączki choć z usg ,które miałam ostatnio zgadzają się w sam raz no może tam o dwa dni różnicy .
-
hwesta wrote:Mam jeszcze pytanie, który suwak u mnie jest wiarygodny? Ten z usg? Bo jesli tak, to jutro zaczynam 21 tydzien... Juz nie wiem co brac pod uwage, czy ostatnia miesiaczke, czy usg
hwesta lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Mam jeszcze pytanie, który suwak u mnie jest wiarygodny? Ten z usg? Bo jesli tak, to jutro zaczynam 21 tydzien... Juz nie wiem co brac pod uwage, czy ostatnia miesiaczke, czy usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A mi rosną jak szalone, krzaki ciemne na nogach, gole maszynką jednorazowa w sumie codziennie, ale coraz ciezej z brzuchem, depilator mam, ale mi wrastaja
a woskiem nie probowalam nigdy, musialabym najpierw je zapuscic , tak?
coraz gorzej jest
-
Mi gin powiedział że wg USG jest mniej wiarygodne bo dziecko różnie rośnie i każde osiąga inne wymiary a USG na tym bazuje, także ja biorę pod uwage datę ostatniej miesiączki -
Hwesta świetne koszulki
skusiłabym sie na coś takiego podobnego hihi może do sesji brzuszkowej by się przydała i ogólnie hihi
-
nick nieaktualnyMnie puka moje coraz wiecej a czasem mam taki dzien ze słysze bulgoty a czasem nic oooo
zastanawiam się czy ja tez nie mam przodującego łozyska jutro zapytamy z moim na usg .Ale mam blisko tu do tej kliniki prywatnej 400 m
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:04
-
sylvia007 wrote:Tak lekarz. Ją już w 14 tc miałam podaną informacje, że znajduje się na przedniej ścianie.
No to mnie nikt nic nie mówił o łożysku. Nie pytałam, bo nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.. Może spytam za 2 tygodnie ..
Ja mam liczone wg ostatniej miesiączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:02