Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Siedze tak czasem i myslę juz o porodzie jak to będzie ,bo przeciez to moja pierwsza ciąza i pierwszy poród moj i tak zastanawiam się jak to tu jest bo po angielsku bedą do mnie na porodowce mowić haha to wiadomo ale ciekawa jestem tuch skurczów jak one bedą wygladały czy to bedzie ból czy co
Nie martw się Krysti. Powiem Ci szczerze, że ból miałam niesamowity i to nie da się w żaden sposób opisać ale poszło bardzo szybko. Nie miałam znieczulenia i teraz tez nie chce. Jednak uważam, że to było najwspanialsze doświadczenie w moim życiuKrysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Nie martw się Krysti. Powiem Ci szczerze, że ból miałam niesamowity i to nie da się w żaden sposób opisać ale poszło bardzo szybko. Nie miałam znieczulenia i teraz tez nie chce. Jednak uważam, że to było najwspanialsze doświadczenie w moim życiu
uspokoiłaś mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dziekuje dziewczyny!
ja pogadam jeszcze o tym z lwkarzem nich sprawdzi czy wszystko jest okej.
A porodu to ja sie nie boje poki coja juz Chce Mala miec przy sobie!!
Co do porodu ja się nie boje bo oni po prostu nie myśle, ale pewnie z tygodnia na tydzień będzie gorzej i zacznę trząść portkami . No ale niestety nie da sie pstryknąć i żeby maleństwo było obok mnie. A szkoda. Tym akcentem się żegnam idę spać jutro ważny dzieńKrysti lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dziekuje dziewczyny!
Ja się też nie bałam porodu i się wręcz nie mogłam doczekać kiedy poród się zaczniepoboli, poboli i przestanie
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dziekuje dziewczyny!
ja szpitale lubie bardzo
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja się tez nie boje tylko mysle jak to bedzie przebiegało
ja szpitale lubie bardzo
Ja szpitali nie lubieale tu w Szwecji na szpital na pewno nie bede narzekać
wiec loozik! Tak jak Anka mowi poboli poboli i przestanie
A Maluszek bedzie juz z nami
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja szpitali nie lubie
ale tu w Szwecji na szpital na pewno nie bede narzekać
wiec loozik! Tak jak Anka mowi poboli poboli i przestanie
A Maluszek bedzie juz z nami
Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja się tez nie boje tylko mysle jak to bedzie przebiegało
ja szpitale lubie bardzo
Każdy poród jest inny, ważne żeby słuchać położnej i współpracować. Moja położna, która odbierala poród była super, potrafiła mnie zmotywować do działania i mówiła cały czas "Aniu świetnie Ci idzie"także nastawialam się na ciężki i wielogodzinny poród a było tak ze pierwszą godzinę sobie plotkowalam z dziewczyną z sali, drugą godzinę brałam prysznic i skakalam na piłce a trzecia to kucalam i parlam
i juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 07:54
Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Mnie synuś już regularnie kopie, wczoraj był mniej ruchliwy niż w środę ale za to wieczorem jak do niego mówiłam i głaskałam ręką tam gdzie kopał ostatnio to zaczął z matką rozmawiać
Jakie to cudowne uczucie
weronika86, sylvia007, Bambi85, ziolko, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość