Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Ja właśnie zaobserwowałam że moje sutki zaczeły robić się grube takie nabrzmiałe. Myślicie że siara się zaczyna zbierać ?
Nie ukrywam że boje się o swoją lewą pierw bo wieku 15 lat miałam usuwanego guzka i jestem ciekawa a z jednej strony boje się czy będę mogła normalnie ja karmić. Mam nadzieje że tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:19
weronika86 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ja to bym chyba nie wiedziała co z takim małym chłopcem robić, a do tego takie małe jądra mnie przerażają!
A ty myślisz, że ja nie? Już zapowiedziałam chłopowi, że on będzie uczył syna sikać, bo ja przecież nie wiem jak faceci to robią dokładnie.
W ogóle to znalazłam takie cudo: http://tatapad.pl/sprzet/smoczek-ktory-odmieni-twoje-zycie/ i intensywnie zastanawiam się nad zakupem. Generalnie nie zamierzam od razu pakować dziecku smoczka do dzióbka, ale wiadomo jak to bywa.Zwłaszcza, że mam znajomą, która do grudnia siedzi w Stanach, więc w razie czego kupi mi po normalnej cenie.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja właśnie zaobserwowałam że moje sutki zaczeły robić się grube takie nabrzmiałe. Myślicie że siara się zaczyna zbierać ?
Nie ukrywam że boje się o swoją lewą pierw bo wieku 15 lat miałam usuwanego guzka i jestem ciekawa a z jednej strony boje się czy będę mogła normalnie ja karmić. Mam nadzieje że tak.
A dlaczego nie mogłabyś normalnie karmić. Myśle ze bedzie ok. Ja tez mam nabrzmiałe i grube sutki ale u mnie chyba za wcześnie na siare bo nie rodziłam wcześniej to pojawia sie trochę pózniej po 22tc, ale u mamusiek które rodziły czytałam ze jest już nawet w 15tc. Jeżeli rodziłas już wcześniej moze już zbierać sie siara:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem jestem
Dopiero wróciłam, taki poślizg godzinowy był.
Mam infekcję grzybiczą, dostałam clotrimazolum dopochwowo i dodatkowo w kremie. Któraś może brała?
Płci niestety nie znam, choć usg miałamale było dosłownie minutowe, pani doktor stwierdziła, że sprawdzimy puls bo coś dziwnie ten brzuch napięty mam. Ale wszystko ok, dzidziuś z zaciekawieniem oglądał (wąchał?) sobie stópki
sylvia007, Klaudia90, Krysti, Lwica, weronika86, Robotka1, liloe lubią tę wiadomość
-
ziolko wrote:Jestem jestem
Mam infekcję grzybiczą, dostałam clotrimazolum dopochwowo i dodatkowo w kremie. Któraś może brała?
Płci niestety nie znam, choć usg miałamale było dosłownie minutowe, pani doktor stwierdziła, że sprawdzimy puls bo coś dziwnie ten brzuch napięty mam. Ale wszystko ok, dzidziuś z zaciekawieniem oglądał (wąchał?) sobie stópki
Oj a ja czekałam na wieści jaka płeć
Ja na grzybicę tydzień temu dostałam Gyno Pevaryl. Dość silne globulki dopochwowe. Clotrimazolum to mi na nic nie pomaga, za słabeziolko lubi tę wiadomość
-
ziolko wrote:Jestem jestem
ziolko lubi tę wiadomość
-
Zależy też jak silna to infekcja. Ja przez pierwsze dwa miesiące ciąży leczyłam się Nystatyną, która jak widać nic nie dała, bo teraz miałam dość mocną infekcję. Więc tym razem silny lek .. oby pomógł, już stosuję 7 dni, zostało jeszcze 8 ..
-
misia83 wrote:Za to na obiadek były knedle z truskawkami:)
oj zjadłoby się!
Na płeć musicie poczekać jeszcze 2 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:53
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:A jakie sa objawy grzybicy?
Pieczenie, swędzenie, zaczerwienienie, wydzielina taka serkowata (u mnie było ciężko rozpoznać, bo brałam luteinę dopochwową i nie wiedziałam co to wycieka). Ogólnie to ostatnio nawet miałam wrażenie, że mi przeszło ale jak gin zajrzała przy badaniu to od razu mówi, że grzybica .. -
Ja mam tylko pieczenie i zaczerwienienie, nie mam serkowatych upławów. Ale jak zajrzała to też od razu stwierdziła, że grzybica
Aha, i nie chciałam polubić, tylko zacytować. Ale mi nie wyszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 22:11
-
Rudzia wrote:Ja nie mam nic z tych rzeczy jedynie biale uplawy ale bardzooo duzo i Ona takie zoltawe sie robia czesto. To moze byc jakas infekcja? Czy to normalne?
Czasami mogą być moczem podbarwione ponoćJeśli nie ma nieprzyjemnego 'zapachu' to chyba w ciąży to normalne
-
nick nieaktualny