Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyrokuje, ze reszta z nas ktora nie zna plci bedzie miec dziewczynki
musi byc jakas sprawiedliwosc
Macola gratuluje synusia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:41
Anka1501, Klaudia90, Angela89, Fasia, 88macola, Eweliśka, Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Kolejny synuś :)Gratuluje
Ktoś pisał że będzie więcej dziewczynek a tu taki psikus
Kto jutro oprócz mnie sprawdza płeć ? Wiem że Krysti chyba w sobotę ma wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:56
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z okazji poznania płci, w prezencie od męża, dostałam takie cudo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 20:07
Angela89, Fasia, mimka84, Krysti, martafr, KasiaKwiatek, mantissa, Lwica, Bambi85, MartaAlvi, Rudzia, Lali, shimmer_lip, Klaudia90, Amy, weronika86, Justinka, liloe, misia83 lubią tę wiadomość
Nikoś -
nick nieaktualny
-
88macola wrote:z okazji poznania płci, w prezencie od męża, dostałam takie cudo
Ładne) moj maz tez by nie wpadł żeby coś takiego kupić. Zapomniał o moich imieninach 3go pózniej sie wykręcał ze na Śląsku takiego pogańskiego święta nie obchodzą
U mnie pewnie bedzie córeczka bo wizualne znaki przemawiają wg rodziny (szeroka budowa ciała, nie szpiczaste brzuch, dość późne ruchy -chłopcy podobno silniejsi w kopaniu, apetyt na kwaśne i inne zabobony rodzinki)chociaż przeczuwalam ze chłopiec teraz to głupieje już. A tak naprawdę nie ważne, ważne żeby zdrowe było.88macola, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Już tyle chlopow na forum bedzie to moze te ostatnie dla nas dziewczynki zostaly:)
Eweliśka, Amy, Bambi85, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny