Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja generalnie nie piję dużo raczej okazyjnie piwo czy winko, teraz w ciąży oczywiście odstawka...toż to normalne nie ma co roztrząsać. Na szczęście palaczem nie jestem
ale za to znalazłam substytut piwapodpiwek i raz na 2 tygodnie albo i rzadziej-jak mi się zachce to sobie wypijam jeden
nie ma alko
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Właśnie u nas w kwietniówkach teraz chyba więcej chłopców jest co ? Czy po równo jeszcze? Ile jeszcze osób nie zna płci ?
Ja jeszcze nie znam, mam nadzieje ze dowiem sie 18go...
Alkohol i papierosy zgadzam sie z wami w ciazy odpadaja nawet lyczki...chociaż mam podobnie jak wy rodzinka proponowała chociaż troszkę nie zaszkodzi...
Co do ubranek to tez kupuje rożne rozmiary, większości większe. Tych macupkich mam pare par śpioszek. -
Ja ostatnio jak wazylam sie u lekarki w 18tyg wazylam 62kg a mam 159cm wzrostu wiec +4 kiloski ale teraz pewnie juz wiecej jest kurcze trzeba byłoby sie pilnować hihi i tak będę miala nadwage bo na moj wzrost chyba od 64kg zaczyna sie nadwaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 18:36
-
hwesta wrote:Dziewczynki, jakich farb używacie będąc w ciąży? Poza casting loreala,bo szukam jakiejś innej bezpiecznej,castinga kolory mi się znudziły juz
-
nick nieaktualny
-
Ja lubie zjesc cos pikantnego ale mam zgage po tym niestety, teraz ide kapac dziecie i pozniej ja, czekam na meza bo przywiezie mi podwojna porcje frytek z mac d i do tego sosik orientalny:) mniaaaam
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość