Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak samo, lubię pikantne ale taka zgaga mnie po nim męczy, że staram się nie przesadzać. Co do alkoholu, ja też ani łyczka i nawet mnie nie ciągnie, bo w ogóle rzadko piję. Ale pierwsze dwa miesiące to tak za mną Somersby chodził, że myslalam, ze umrę.
-
mimka84 wrote:Ja się przyznaję i pukam w pierś że dziś zgrzeszyłam. Byłam z synkiem na wymazie z gardła i potem o 9.00 poleźliśmy do McDonalda... Wszamałam cheesburgera, fryty i wypiłam waniliowego shake'a.
ja z McDonalda to moge jesc tylko frytki nic innego mi nie smakujea przed ciaza to moglabym tam jadac codziennie hamburgery itd.
-
nick nieaktualny88macola wrote:Po dzisiejszym USG potwierdzone w 100% - będzie synuś
Kolejny synuś :)Gratuluje
Ktoś pisał że będzie więcej dziewczynek a tu taki psikus
Kto jutro oprócz mnie sprawdza płeć ? Wiem że Krysti chyba w sobotę ma wizytę.88macola, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ja być może dziś poznam, wychodzę zaraz na wizytę. Choć bardziej od tego jaka płeć wolę usłyszeć, że wszystko w porządku, bo po ostatnich bólach wcale nie jestem tego taka pewna
Do później!Lwica, Rudzia, Angela89, KasiaKwiatek, Fasia, Krysti, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny