Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
WOOOOW iwonka jaki duży śliczny brzusiek zazdroszczę hihih
cudny
-
ANGELA napisali, że nie są szkodliwe. Śliczne są ale też nie wiem czy nie wyblakną jak się je wygotuje
Też oglądam
HWESTA ale słodziutkiładnie już zaokrąglony
AGUCHA - gratuluję synka !! No i kolejny chłophwesta lubi tę wiadomość
-
Hehe ja też mam termin na 28 marca ciekawe jak to będzie
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:FASIA a czemu miałabyś byś pierwsza?? Jestem tydzień po mnie...AMY chyba już rodzi w marcu.
Bo u mnie opcja przedwczesnego porodu jest brana pod uwagę. Czyli luty - 7 miesiąc .. Wierzę, że dotrwam do kwietnia lub jakiejś końcówki marca .. Tego się trzymam póki co. W styczniu chyba będę więcej wiedzieć na czym stoję, póki co jest dobrze ale to się może zmienić. -
nick nieaktualny
-
Super hwesta piękna różnica
brzuszek rośnie rośnie hihi :p
hwesta lubi tę wiadomość
-
Bosze dziewczyny ale jestem nietomna na zakupach hehe sama z siebie sie smieje:)
mialam kupic mydlo w plynie i wszystko cacy dzis nalewam patrze a tam szampon jakis heheh w takim samym opakowaniu, matko swieta jednak ciezarne to potrafiąhwesta, mantissa, martafr, KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Tak właśnie myślałam o Garnier olia
, takze w sumie polecam
Lali lubi tę wiadomość
-
A propo ciazowego zgabczenia mózgu... Moja sasiadka jak była w ciąży to wyszła pewnego dnia z domu i stwierdziła, że pójdzie na zakupy... No i weszła do pewnego sklepu, tam wszyscy ludzie się na nią dziwnie patrzą... I wtedy zdała sobie sprawę z tego, że trzyma w ręku wiadro pełne śmieci, które miała wyrzucić ale jej się zapomnialo i poszła z tym smierdzacym koszem(pełnym) na zakupy
Bambi85, Angela89, Fasia, iwonka1077, Lali, martafr, Lwica, KasiaKwiatek, Robotka1, Justinka, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny