Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:FASIA a ja na Twoim miejscu kupowala juz 58 i 62 a ewentualnie w styczniu dokupilanym mniejsze
i tez nie za duzo bo dzidzius szybko wyrosnie z tych malych
Pomyślę chyba teraz się skupię na reszcie rzeczy, a ciuszki zostawię na koniecDzięki!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:dokladnie poczekaj do stycznia ale mysle ze kilka jeszcze mozesz spokojnie dokupic i pomysl o czyms cieplejszym w razie jak by ci sie faktycznie w lutym urodzilo:)
No właśnie, bo luty to jeszcze zima, a w kwietniu to już fajnie wiosennie
Ciekawe czy będę na naszym forum pierwszą mamusiąOby nie !!
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No właśnie, bo luty to jeszcze zima, a w kwietniu to już fajnie wiosennie
Ciekawe czy będę na naszym forum pierwszą mamusiąOby nie !!
mozesz byc pierwsza faktycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:24
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:A tak serio, to alkohol dzieci nei zabija, ale wyplaywa na rozwoj mozgu. Dlatego ja nawet pol piwa nei pije bo po co? Nic mi to nie da a alkohol we krwi pojdzie prosto do dziecka.
jestem magistrem do spraw wyceny i ubezpieczeń nieruchomości:) miałam w planach doktorat ale chęci zaprakło więc jak widać z moim mózgiem całkiem dobrze:DFasia, Lali, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:jestem magistrem do spraw wyceny i ubezpieczeń nieruchomości:) miałam w planach doktorat ale chęci zaprakło więc jak widać z moim mózgiem całkiem dobrze:D
A widzisz, moze jednek tego Nobla bys dostalaFasia, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martafr wrote:jeszcze nie wszystko stracone, odchowa dzieci i da poszaleć szarym komórkom
kto wie kto wie:D może się ambicją uniosę i będę uczniem szkoły dla seniorów:D
Iwonka placki ziemniaczane z mięsem mielonym:D takie Fasia tu nam kiedyś zapodała:D
u mnie dziś zupa grochowa:D ale będzie czad w nocy:Dmartafr lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Fasia o jakie to dobre placki z twojego przepisu chodzi?
Mój tato robi placki ziemniaczane z mięsem mielonym. Normalnie do startych ziemniaków, cebulki itd tak jak sie robi klasycznie dodaje się mięso mielone, miesza i smaży na patelnimartafr, iwonka1077, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość