Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale piękne pierożki mmmmm super hihi i smacznego
-
nick nieaktualnyLali wrote:Ja bym kilka rzeczy w rozm, 56 kupila bo prosto z tesco ubrac taki ciuszek noworodkowi niewyprany? Chyba, ze maz upierze szybko w domu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:05
-
Lali wrote:Ja bym kilka rzeczy w rozm, 56 kupila bo prosto z tesco ubrac taki ciuszek noworodkowi niewyprany? Chyba, ze maz upierze szybko w domu:)
No własnie .. o tym nie pomyślałampóki co ma dwa w tym rozmiarze. Masz rację, tak zrobię kilka 56 ale głównie 62
dzięki
-
Amy wrote:
ale masz brzuszek wooowjuż ci zazdroszczę
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Racja mozna przyszykiwać rownież torbę z ubrankami tak jak mija siostra zrobiła popłakiwała wszystko miała ze sobą w szpitalu .
No przecież wiadomo, że będzie torba przyszykowana do szpitala. Pytałam tylko o rozmiar jaki dziewczyny kupują. U mnie trochę inna sytuacja więc się zastanawiam. Najrozsądniej będzie poczekać np do stycznia z kupnem ciuszków -
Krysti wrote:Ja pierdziele ! Daj mi ze 6 takich kuźwa .Ale narobiłaś teraz smaka mammm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:10
Krysti lubi tę wiadomość
-
Fasia ja rodzilam w terminie i w sumie brakowalo mi na samym poczatku chociaz kulku sTuk w rozmiarze 56 bo mala wazyla 3350 a te w rozm. 62 byly na pierwsze dwa tyg za duze. Wiec teraz mam juz troche sztuk w rozm 56 i zamierzam je zabrac do szpitala. Chyba, ze dziecie wazy 4 kilo albo wiecej to wiadomo ze 56 sie nie przyda
ale kto to wie jakie grubaski nam sie porodza:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No przecież wiadomo, że będzie torba przyszykowana do szpitala. Pytałam tylko o rozmiar jaki dziewczyny kupują. U mnie trochę inna sytuacja więc się zastanawiam. Najrozsądniej będzie poczekać np do stycznia z kupnem ciuszków
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:
oj. Kochana napewno bym nie odmówiła a jak bym mieszkała gdzieś blisko ciebie to bym juz do ciebie na pierogi się wbiła Hahaha
Lali Ale z keczupem to nigdy nie jadłaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:13
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Fasia ja rodzilam w terminie i w sumie brakowalo mi na samym poczatku chociaz kulku sTuk w rozmiarze 56 bo mala wazyla 3350 a te w rozm. 62 byly na pierwsze dwa tyg za duze. Wiec teraz mam juz troche sztuk w rozm 56 i zamierzam je zabrac do szpitala. Chyba, ze dziecie wazy 4 kilo albo wiecej to wiadomo ze 56 sie nie przyda
ale kto to wie jakie grubaski nam sie porodza:)
Moje na pewno będzie malutkie więc chyba póki co rozm. 56 będzie dla mnie najlepszy. Dzięki -
martafr wrote:ja mam Fasiowe placki z wczorajszej kolacji, bardzo pyszne:)mąż zajadał i powiedział ze na coś się te koleżaneczki kwietnióweczki przydają
Z mięskiem? Smakują? No to bardzo się cieszę!) My w domu już innych nie jemy, tzn takich bez mięska w środku. Są bardziej syte i smak nam tak podpasował, że nikt innych nie chce
fajnie
martafr lubi tę wiadomość