Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mozesz biala taki maluszek nie brudzi sie tak bardzo:)
-
No ale kurczę pewnie będzie się ślinił
albo ulewał to co wtedy ale kurczę mogę podłożyć pieluche też chyba ;p
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:No ale kurczę pewnie będzie się ślinił
-
nick nieaktualny
-
Tak iwonka coś uniwersalnego ,bo nie chcemy znać płci chcemy suprise choć nie powiem te niebieskie sa prześliczne aaaaaa ;p kocham niebieski
Te w paski i kropki też ładne
http://allegro.pl/ala-i-as-posciel-z-haftem-7el-100x135-i4772129027.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:59
Rudzia lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:No ale kurczę pewnie będzie się ślinił
mi się też podobają gładkie z jakąś aplikacjątaką miałam dla córy a jaką teraz kupię to sama nie wiem:) tzn materiał już wiem jaki ale nie wiem jaki wzór:)
coś mnie dziś zainspirowało ale postanowiłam że będę dzielna i poczekam do poznania płci:)
KRYSTI fajne takie powitanie:)
w Polsce to raczej normalne że jak ktoś przyjeżdża w gości to się go gości:) w innych krajach pewnie teżnie mówię o wystawnych powitaniach ale zawsze coś na stole jest:) to bardzo miłe:)
my nawet o pepkowym nie rozmawialiśmy:) zobaczymy co mąż na to i czy w ogóle podejmie się tematu, ja nie zaczynam;)
do pracy pewnie jakąś flachę zaniesie ale co z tego jak chłopaki się nie napiją
MŁODA DAMA powiem tak:) dla dziewczynki jak najbardziej niebieska pościel więc jeśli Ci się podoba to czemu nie:) ja często oglądam i właśnie myślę że niebieski to też dziewczynkowy kolorek:) natomiast na pewno różowej bym nie wybrała bo ona jeśli już mamy patrzeć na kolor gorzej pasuje do chłopca niż niebieski do dziewczynki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:02
-
Moja teściowa była w Łodzi jak rodziłam syna. Po 5 dniach zadzwoniłam , żeby przyjechała go zobaczyć w szpitalu bo nie wiem kiedy wyjdziemy. To był 11 listopada. 12 listopada(czwartek) zadzwoniła do mojego Ł , że ona w sobote przyjedzie ze wszystkimi zobaczyć Marcela. Uwaga 9 osób
Zakichani zasmarkani przyjechali
Cała rodzinka męża:)
W grudniu dzień przed chrzcinami wylądowałam z nim w szpitalu na zapalenie płuc. Leżeliśmy 2,5 tygodnia. Była w Łodzi przez tydzień. Prosiliśmy , żeby przyjechała skoro jest na miejscu, odpowiedziała , że jak po nią przyjedziemy to przyjedzie bo R(2 syn) prosić nie będzie , żeby ją woził bo to daleko. Heh 5 minut drogi od niego. Nie przyjechała. Jak wyszliśmy ze szpitala kazała nam przyjechać do siebie bo ona tak tęskni za swoim ukochanym wnusiem
Moja rodzina dzwoniła i pytała kiedy mogą przyjechać i co przywieżć. Znajomi przyjeżdzali po prawie miesiącu. I chwała im za to. Tutaj zamykam drzwi od pokoju na klucz po porodzie i modle się by moja mama miała wolne od pracy i mi pomogła jak mąż do pracy wróci. Jak nie to chyba zwariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:02
iwonka1077, Lwica lubią tę wiadomość
-
jaga ciężko pewnie z taką teściową szczególnie jak się razem mieszka, ja na szczęście mam świetną teściową, ona jest jak rodzona matka mimo że mój mąż to jedynak i to jeszcze taki wyczekany, w późnym wieku i z komplikacjami urodzony - teściowa miała pierwszą ciążę pozamaciczną bardzo późno wykrytą potem miała połowę wszystkiego usuniętą i to że w ogóle zaszła w ciążę i donosiła to był cud...
-
JAGA osz ta teściowa, strasznie wygodna i chyba trochę nie w porządku.
ja wiem jedno, w szpitalu chcę mieć spokój:) moją mamę przyjmę z otwartymi ramionami tak jak i męża:) ale nikogo więcej raczej nie chcęa potem po wcześniejszym zapowiedzeniu się niech przychodzą
choć u nas nie ma takich plag odwiedzających, mąż ma za dużą rodzinę, za dużo dzieci w niej:) nie odwiedzają się tak po narodzinach jakoś specjalnie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:na początku dzidziuś nie będzie brudził pościeli:) dopiero jak będzie miał z rok albo półtorej a pewnie jeszcze będzie w łóżeczku siedział to zacznie coś tam brudzić
mi się też podobają gładkie z jakąś aplikacjątaką miałam dla córy a jaką teraz kupię to sama nie wiem:) tzn materiał już wiem jaki ale nie wiem jaki wzór:)
coś mnie dziś zainspirowało ale postanowiłam że będę dzielna i poczekam do poznania płci:)
KRYSTI fajne takie powitanie:)
w Polsce to raczej normalne że jak ktoś przyjeżdża w gości to się go gości:) w innych krajach pewnie teżnie mówię o wystawnych powitaniach ale zawsze coś na stole jest:) to bardzo miłe:)
my nawet o pepkowym nie rozmawialiśmy:) zobaczymy co mąż na to i czy w ogóle podejmie się tematu, ja nie zaczynam;)
do pracy pewnie jakąś flachę zaniesie ale co z tego jak chłopaki się nie napiją
MŁODA DAMA powiem tak:) dla dziewczynki jak najbardziej niebieska pościel więc jeśli Ci się podoba to czemu nie:) ja często oglądam i właśnie myślę że niebieski to też dziewczynkowy kolorek:) natomiast na pewno różowej bym nie wybrała bo ona jeśli już mamy patrzeć na kolor gorzej pasuje do chłopca niż niebieski do dziewczynki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:11
-
Rudzia wrote:A pogoda u mnie dzis piekna ;/... zamiecie i bialo za oknem
Ja uwielbiam taką pogodę!! oczywiście tylko wtedy kiedy nie musimy nigdzie wychodzić i możemy ją obserwować zza oknamartafr, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja poscielke tez bede miala nie taka krzykliwa
w delikatnych kolorach
ale z dodatkiem rozu
hihi.. a jesli chodzi o ubranka rozowe to ja tez nie lubie jak dziecko jest cale rozowe ale ciezlo jest znalezc cos ladnego a nie rozowego.. tzn jest duzo ubranek bez rozu ale akurat jak mi sie cos podoba to akurat tylko rozowe jest zazwyczaj
z reszta rozowe to ja bede miala tylko body i pojace
Krysti lubi tę wiadomość