Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie tez ładujeRobotka1 wrote:mnie też moje maleństwo od pół godziny ładuje i to wyraźnie po podbrzuszu:) a raczej już prawie po pipce:) baaaardzo nisko:)
ubrałam jeansy, a od jakiegoś czasu tylko legginsy, pewnie dlatego tak wyraźnie to czuć
normalnie każdy ruch:D
aż moj w szoku był haha nawet słyszał bulgoty czuje ruchy normalnie
martafr lubi tę wiadomość
-
AMY ciągle CI mówię, że musisz mieć niezłe mięśnie brzucha, które go po prostu trzymają. U mnie ich brak od lat dlatego tak mnie wysadziło. Mąż jak mnie wczoraj wieczorem zobaczył nago, bez ubrania na brzuszku to mówi "O matko jaki on wielki, jak w 7 miesiącu"
wszyscy są zaskoczeni jaka ta moja piłeczka ogromna, bo ja mała i chuda zawsze byłam, a tu taki bimbał mi wyskoczył
boję się co będzie dalej
Amy lubi tę wiadomość
-
A mnie moja teściowa uwielbia i kocha mnie od początku i zawsze powtarzała, że ja będę ich synową
teść też mnie mega lubi tylko jest bardziej powściągliwy, jak to chłop
Amy, martafr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY ciągle CI mówię, że musisz mieć niezłe mięśnie brzucha, które go po prostu trzymają. U mnie ich brak od lat dlatego tak mnie wysadziło. Mąż jak mnie wczoraj wieczorem zobaczył nago, bez ubrania na brzuszku to mówi "O matko jaki on wielki, jak w 7 miesiącu"
wszyscy są zaskoczeni jaka ta moja piłeczka ogromna, bo ja mała i chuda zawsze byłam, a tu taki bimbał mi wyskoczył
boję się co będzie dalej 
No niby wiem, że to wina mięśni ale już mi się wydaje że mimo wszystko powinno już być bardziej widać Piłeczko
-
A moja corunia bedzie bardzo grzeczniutka
na usg grzecznie lezala i sie nie wiercila
polozna musiala ja zmusic zeby sie ruszyla, bo lapki trzymala na twarzy caly czas a Ona chciala pokazac mi jej twarzyczke i nie mogla
wstydniś moj
ale w koncu sie udslo i raczki zdjela z twarzy
martafr, Bambi85, Fasia, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta już moj mnie na porodówke uszykiwał mam kupić sobie halkę taką z prawdziwego zdarzenia ładną i szlafrok mam sexy wyglądaćmartafr wrote:aż się boję co Ty byś o mnie powiedziała?? mnie nie chcą w sklepie wina sprzedać
a apropo tej uwagi to ja skupiłam się na magii tej wspaniałej chwili i w życiu by mi nie przyszło do głowy by kobiecie w takiej cudownej chwili przytyki sadzić ale każdy jest inny
ale się uśmiałam łobuz tylko by widzieć mnie chciał w koronkowej bieliźnie najlepiej ,przy nim zwykłego stanika nie kupie ,
ostatnio kupiłam stanik 75D z koronki czerwony i powiem ci ze jest dobry cyce opina a moj mówi ze sexy mama jestem haha
ciekawe jak dzis na egzaminie sobie poradzi
?
-
Fasia wrote:Co myślicie ? Kilka sztuk, nikt nie licytuje, cena mega niska

http://allegro.pl/zestaw-hm-cool-club-reserved-ca-r-56-68-i4741600569.html
Ladne i wygladaja na zadbane
ja dzis wygralam jedna aukcje ( jeden pajacyk, 2 body na dl rekaw)
za grosze a ubrsnka sa nowe
Fasia lubi tę wiadomość
-
RUDZIA mój synuś od samego początku jakoś niewiele się rusza. Nawet swego czasu mnie to martwilo, bo wszystkie tu piszecie, że Wasze dzieciaki to fikołki prawie, że wywijają w brzuszku, a mój zawsze leży leniwie, czasem machnie rączką, czasem nóżką
Ale to chyba oznaka, że jest spokojny i oby mu tak zostało 
Swoją drogą od soboty go nie czułam .. chciałabym codziennie chociaż raz, na chwilkę żeby wiedziała, że wszytsko jest dobrze
-
FASIA na pewno z Nim wszystko dobrze
nie martw sie
mi polozna powiedziala ze Mala ma jeszcze duzo miejsca i jest duzo wod plodowych dlstego te ruchy co czuje nie sa takie mega mocne
wiec czekam az Sofia podrosnie i zacznie mi kopac jak oszalala
Fasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:FASIA na pewno z Nim wszystko dobrze
nie martw sie
mi polozna powiedziala ze Mala ma jeszcze duzo miejsca i jest duzo wod plodowych dlstego te ruchy co czuje nie sa takie mega mocne
wiec czekam az Sofia podrosnie i zacznie mi kopac jak oszalala 
Wierzę, że na pewno wsio jest ok ale czasem jakaś obawa się pojawia
U mnie Julek ma troszkę mniej miejsca ale widocznie jest spokojny, dlatego nic nie czuję
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Lwica gdyby to była jej lodówka i jej zamrażarka to by mnie to gów... obchodziło. Ona ma swoją zapchaną miesem i grzybami. A mowa o MOJEJ LODÓWCE. Zapchała mi cały zamrażalnik w mojej lodówce. Dlatego tak się wściekłam.
Ehmm no masz nieciekawa sytuacje:((( a nie da sie tego jej żarcia upchnąć do jej lodówki?? Jakby coś marudziła to bym powiedziała ' mamuś potrzebuje sobie wsadzić tam swoje jedzenie' i tyle bez komentarza i bez dyskusji... A skoro sie drze to jakaś bez kultury... A pouczanie ciebie co masz w lodowce wogole bym nawet nie słuchała, poszedł by tekst-'mamuś to nie twój biznes', pilnuj swojego' i koniec gatki obrucilabym sie na pięcie...
Ehmm baba wyglada mi na niezła terrorystke która wykorzystuje swój udar żeby byc złośliwym dla ludzi...Takie wredoty żyją bardzo długo, bo każdy sie z obchodzi jak z jajkiem ( a to ty chodzisz zestresowana)
Staraj sie to olewać, niesluchac babsztyla.....niech se gada jak nie skomentujesz to jej sie znudzi ona tylko czeka na twoja reakcje i stres....
Dzisiaj moje maleństwo nie daje mi pracować, rusza i kopie w brzuszku
) kochany/a
))))))
mantissa, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj mówi ze piękna jestemmartafr wrote:Krysti to dobrze że widzi w Tobie sexy kobietę bo czasem facetowi się odmienia jak kobitka w ciąży i widzi w Niej tylko matkę albo inkubator
a jak lubi patrzeć jak prysznic biorę na moj brzuszek ciekawy jest
jemu ciąża nie przeszkadza my korzystamy z przyjemności nie za często ale się korzysta
-
Hehe witajcie na początku info niestety testy oblałam zabrakło 1 punkta ale wiecie co -cieszę się xd tak przynajmniej następne testy mam za tydzień a praktyke w inny dzień i będzie mniejszy stres a dzisiaj tak zdawać 1 raz i to i to stres ogromny nie da się odpuścić.
Co do jakiś imprez typu baby shower nic a nic nie robię nie chcę mi się xd hehe same chrzcinki
Ja prawdopodobnie też będę kupowała leżaczek bujaczek dużo osób pochwala jego kupno
AMY- Brzuszek masz ślicznusi, taki w sumie raz malusi a raz duży podobnie jak u mnie
hehe
A wczoraj zauważyłam ,że mój pępęk powoli idzie do przooooodu ,bo mam duuużą dziurę głęboką hehe a jak wasze pępolki?
Co do teściów - z teściową kiedyś byłam pokłócona i to straszliwie ale teraz już jest normalnie i nie powiem mimo,że nie wiem czy to szczere dba o mnie jak jestem tam u nich hehe miła jest ale nie wiem czy mnie za plecami nie obgaduje z córusią ;p ale co mi tam leje na to
Za to teścia mam TAAAAKIEEEGO
dobry człowiek a to wesprze a to pomoże a to da kopa w tyłek hehe 
Spałam 3 h w nocy wyglądam jak zombi chciałam odespać teraz póki mojego nie ma ale gdzie tam jakoś nie potrafieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:06
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

spadam dziewczyny, do pozniej