Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:mnie też moje maleństwo od pół godziny ładuje i to wyraźnie po podbrzuszu:) a raczej już prawie po pipce:) baaaardzo nisko:)
ubrałam jeansy, a od jakiegoś czasu tylko legginsy, pewnie dlatego tak wyraźnie to czućnormalnie każdy ruch:D
aż moj w szoku był haha nawet słyszał bulgoty czuje ruchy normalnie
martafr lubi tę wiadomość
-
AMY ciągle CI mówię, że musisz mieć niezłe mięśnie brzucha, które go po prostu trzymają. U mnie ich brak od lat dlatego tak mnie wysadziło. Mąż jak mnie wczoraj wieczorem zobaczył nago, bez ubrania na brzuszku to mówi "O matko jaki on wielki, jak w 7 miesiącu"
wszyscy są zaskoczeni jaka ta moja piłeczka ogromna, bo ja mała i chuda zawsze byłam, a tu taki bimbał mi wyskoczył
boję się co będzie dalej
Amy lubi tę wiadomość
-
A mnie moja teściowa uwielbia i kocha mnie od początku i zawsze powtarzała, że ja będę ich synową
teść też mnie mega lubi tylko jest bardziej powściągliwy, jak to chłop
Amy, martafr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY ciągle CI mówię, że musisz mieć niezłe mięśnie brzucha, które go po prostu trzymają. U mnie ich brak od lat dlatego tak mnie wysadziło. Mąż jak mnie wczoraj wieczorem zobaczył nago, bez ubrania na brzuszku to mówi "O matko jaki on wielki, jak w 7 miesiącu"
wszyscy są zaskoczeni jaka ta moja piłeczka ogromna, bo ja mała i chuda zawsze byłam, a tu taki bimbał mi wyskoczył
boję się co będzie dalej
No niby wiem, że to wina mięśni ale już mi się wydaje że mimo wszystko powinno już być bardziej widać Piłeczko -
A moja corunia bedzie bardzo grzeczniutka
na usg grzecznie lezala i sie nie wiercila
polozna musiala ja zmusic zeby sie ruszyla, bo lapki trzymala na twarzy caly czas a Ona chciala pokazac mi jej twarzyczke i nie mogla
wstydniś moj
ale w koncu sie udslo i raczki zdjela z twarzy
martafr, Bambi85, Fasia, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:aż się boję co Ty byś o mnie powiedziała?? mnie nie chcą w sklepie wina sprzedać
a apropo tej uwagi to ja skupiłam się na magii tej wspaniałej chwili i w życiu by mi nie przyszło do głowy by kobiecie w takiej cudownej chwili przytyki sadzić ale każdy jest innyale się uśmiałam łobuz tylko by widzieć mnie chciał w koronkowej bieliźnie najlepiej ,przy nim zwykłego stanika nie kupie ,
ostatnio kupiłam stanik 75D z koronki czerwony i powiem ci ze jest dobry cyce opina a moj mówi ze sexy mama jestem haha
ciekawe jak dzis na egzaminie sobie poradzi
?
-
Fasia wrote:Co myślicie ? Kilka sztuk, nikt nie licytuje, cena mega niska
http://allegro.pl/zestaw-hm-cool-club-reserved-ca-r-56-68-i4741600569.html
Ladne i wygladaja na zadbaneja dzis wygralam jedna aukcje ( jeden pajacyk, 2 body na dl rekaw)
za grosze a ubrsnka sa nowe
Fasia lubi tę wiadomość
-
RUDZIA mój synuś od samego początku jakoś niewiele się rusza. Nawet swego czasu mnie to martwilo, bo wszystkie tu piszecie, że Wasze dzieciaki to fikołki prawie, że wywijają w brzuszku, a mój zawsze leży leniwie, czasem machnie rączką, czasem nóżką
Ale to chyba oznaka, że jest spokojny i oby mu tak zostało
Swoją drogą od soboty go nie czułam .. chciałabym codziennie chociaż raz, na chwilkę żeby wiedziała, że wszytsko jest dobrze -
FASIA na pewno z Nim wszystko dobrze
nie martw sie
mi polozna powiedziala ze Mala ma jeszcze duzo miejsca i jest duzo wod plodowych dlstego te ruchy co czuje nie sa takie mega mocne
wiec czekam az Sofia podrosnie i zacznie mi kopac jak oszalala
Fasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:FASIA na pewno z Nim wszystko dobrze
nie martw sie
mi polozna powiedziala ze Mala ma jeszcze duzo miejsca i jest duzo wod plodowych dlstego te ruchy co czuje nie sa takie mega mocne
wiec czekam az Sofia podrosnie i zacznie mi kopac jak oszalala
Wierzę, że na pewno wsio jest ok ale czasem jakaś obawa się pojawiaU mnie Julek ma troszkę mniej miejsca ale widocznie jest spokojny, dlatego nic nie czuję
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Lwica gdyby to była jej lodówka i jej zamrażarka to by mnie to gów... obchodziło. Ona ma swoją zapchaną miesem i grzybami. A mowa o MOJEJ LODÓWCE. Zapchała mi cały zamrażalnik w mojej lodówce. Dlatego tak się wściekłam.
Ehmm no masz nieciekawa sytuacje:((( a nie da sie tego jej żarcia upchnąć do jej lodówki?? Jakby coś marudziła to bym powiedziała ' mamuś potrzebuje sobie wsadzić tam swoje jedzenie' i tyle bez komentarza i bez dyskusji... A skoro sie drze to jakaś bez kultury... A pouczanie ciebie co masz w lodowce wogole bym nawet nie słuchała, poszedł by tekst-'mamuś to nie twój biznes', pilnuj swojego' i koniec gatki obrucilabym sie na pięcie...
Ehmm baba wyglada mi na niezła terrorystke która wykorzystuje swój udar żeby byc złośliwym dla ludzi...Takie wredoty żyją bardzo długo, bo każdy sie z obchodzi jak z jajkiem ( a to ty chodzisz zestresowana)
Staraj sie to olewać, niesluchac babsztyla.....niech se gada jak nie skomentujesz to jej sie znudzi ona tylko czeka na twoja reakcje i stres....
Dzisiaj moje maleństwo nie daje mi pracować, rusza i kopie w brzuszku) kochany/a
))))))
mantissa, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:Krysti to dobrze że widzi w Tobie sexy kobietę bo czasem facetowi się odmienia jak kobitka w ciąży i widzi w Niej tylko matkę albo inkubator
a jak lubi patrzeć jak prysznic biorę na moj brzuszek ciekawy jest
jemu ciąża nie przeszkadza my korzystamy z przyjemności nie za często ale się korzysta
-
Hehe witajcie na początku info niestety testy oblałam zabrakło 1 punkta ale wiecie co -cieszę się xd tak przynajmniej następne testy mam za tydzień a praktyke w inny dzień i będzie mniejszy stres a dzisiaj tak zdawać 1 raz i to i to stres ogromny nie da się odpuścić.
Co do jakiś imprez typu baby shower nic a nic nie robię nie chcę mi się xd hehe same chrzcinki
Ja prawdopodobnie też będę kupowała leżaczek bujaczek dużo osób pochwala jego kupno
AMY- Brzuszek masz ślicznusi, taki w sumie raz malusi a raz duży podobnie jak u mniehehe
A wczoraj zauważyłam ,że mój pępęk powoli idzie do przooooodu ,bo mam duuużą dziurę głęboką hehe a jak wasze pępolki?
Co do teściów - z teściową kiedyś byłam pokłócona i to straszliwie ale teraz już jest normalnie i nie powiem mimo,że nie wiem czy to szczere dba o mnie jak jestem tam u nich hehe miła jest ale nie wiem czy mnie za plecami nie obgaduje z córusią ;p ale co mi tam leje na to
Za to teścia mam TAAAAKIEEEGOdobry człowiek a to wesprze a to pomoże a to da kopa w tyłek hehe
Spałam 3 h w nocy wyglądam jak zombi chciałam odespać teraz póki mojego nie ma ale gdzie tam jakoś nie potrafieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:06
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny