X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    mnie też moje maleństwo od pół godziny ładuje i to wyraźnie po podbrzuszu:) a raczej już prawie po pipce:) baaaardzo nisko:)
    ubrałam jeansy, a od jakiegoś czasu tylko legginsy, pewnie dlatego tak wyraźnie to czuć:) normalnie każdy ruch:D
    Mnie tez ładuje :) aż moj w szoku był haha nawet słyszał bulgoty czuje ruchy normalnie :D

martafr lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY ciągle CI mówię, że musisz mieć niezłe mięśnie brzucha, które go po prostu trzymają. U mnie ich brak od lat dlatego tak mnie wysadziło. Mąż jak mnie wczoraj wieczorem zobaczył nago, bez ubrania na brzuszku to mówi "O matko jaki on wielki, jak w 7 miesiącu" :D wszyscy są zaskoczeni jaka ta moja piłeczka ogromna, bo ja mała i chuda zawsze byłam, a tu taki bimbał mi wyskoczył :D boję się co będzie dalej :P

Amy lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie moja teściowa uwielbia i kocha mnie od początku i zawsze powtarzała, że ja będę ich synową :D teść też mnie mega lubi tylko jest bardziej powściągliwy, jak to chłop :P

Amy, martafr lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    AMY ciągle CI mówię, że musisz mieć niezłe mięśnie brzucha, które go po prostu trzymają. U mnie ich brak od lat dlatego tak mnie wysadziło. Mąż jak mnie wczoraj wieczorem zobaczył nago, bez ubrania na brzuszku to mówi "O matko jaki on wielki, jak w 7 miesiącu" :D wszyscy są zaskoczeni jaka ta moja piłeczka ogromna, bo ja mała i chuda zawsze byłam, a tu taki bimbał mi wyskoczył :D boję się co będzie dalej :P

No niby wiem, że to wina mięśni ale już mi się wydaje że mimo wszystko powinno już być bardziej widać Piłeczko :D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myślicie ? Kilka sztuk, nikt nie licytuje, cena mega niska :D

http://allegro.pl/zestaw-hm-cool-club-reserved-ca-r-56-68-i4741600569.html

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja corunia bedzie bardzo grzeczniutka :P na usg grzecznie lezala i sie nie wiercila :D polozna musiala ja zmusic zeby sie ruszyla, bo lapki trzymala na twarzy caly czas a Ona chciala pokazac mi jej twarzyczke i nie mogla :D wstydniś moj :) ale w koncu sie udslo i raczki zdjela z twarzy :)

martafr, Bambi85, Fasia, Amy lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    aż się boję co Ty byś o mnie powiedziała?? mnie nie chcą w sklepie wina sprzedać

a apropo tej uwagi to ja skupiłam się na magii tej wspaniałej chwili i w życiu by mi nie przyszło do głowy by kobiecie w takiej cudownej chwili przytyki sadzić ale każdy jest inny
    Marta już moj mnie na porodówke uszykiwał mam kupić sobie halkę taką z prawdziwego zdarzenia ładną i szlafrok mam sexy wyglądać :D ale się uśmiałam łobuz tylko by widzieć mnie chciał w koronkowej bieliźnie najlepiej ,przy nim zwykłego stanika nie kupie ,:) ostatnio kupiłam stanik 75D z koronki czerwony i powiem ci ze jest dobry cyce opina a moj mówi ze sexy mama jestem haha :) ciekawe jak dzis na egzaminie sobie poradzi :)?

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pieknie, dochodzi 13, mialam wstac od kompa o 10, i znowu moj super plan dnia wzial w leb :/ spadam dziewczyny, do pozniej

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Ladne i wygladaja na zadbane :) ja dzis wygralam jedna aukcje ( jeden pajacyk, 2 body na dl rekaw) :) za grosze a ubrsnka sa nowe :P

Fasia lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUDZIA mój synuś od samego początku jakoś niewiele się rusza. Nawet swego czasu mnie to martwilo, bo wszystkie tu piszecie, że Wasze dzieciaki to fikołki prawie, że wywijają w brzuszku, a mój zawsze leży leniwie, czasem machnie rączką, czasem nóżką :) Ale to chyba oznaka, że jest spokojny i oby mu tak zostało :D

Swoją drogą od soboty go nie czułam .. chciałabym codziennie chociaż raz, na chwilkę żeby wiedziała, że wszytsko jest dobrze :(

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA na pewno z Nim wszystko dobrze :) nie martw sie :) mi polozna powiedziala ze Mala ma jeszcze duzo miejsca i jest duzo wod plodowych dlstego te ruchy co czuje nie sa takie mega mocne :) wiec czekam az Sofia podrosnie i zacznie mi kopac jak oszalala :)

Fasia lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    FASIA na pewno z Nim wszystko dobrze :) nie martw sie :) mi polozna powiedziala ze Mala ma jeszcze duzo miejsca i jest duzo wod plodowych dlstego te ruchy co czuje nie sa takie mega mocne :) wiec czekam az Sofia podrosnie i zacznie mi kopac jak oszalala :)

Wierzę, że na pewno wsio jest ok ale czasem jakaś obawa się pojawia :) U mnie Julek ma troszkę mniej miejsca ale widocznie jest spokojny, dlatego nic nie czuję :)

Rudzia lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

widzialam to tez wczoraj. b ladne rzeczy :))

Fasia lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Lwica gdyby to była jej lodówka i jej zamrażarka to by mnie to gów... obchodziło. Ona ma swoją zapchaną miesem i grzybami. A mowa o MOJEJ LODÓWCE. Zapchała mi cały zamrażalnik w mojej lodówce. Dlatego tak się wściekłam.

Ehmm no masz nieciekawa sytuacje:((( a nie da sie tego jej żarcia upchnąć do jej lodówki?? Jakby coś marudziła to bym powiedziała ' mamuś potrzebuje sobie wsadzić tam swoje jedzenie' i tyle bez komentarza i bez dyskusji... A skoro sie drze to jakaś bez kultury... A pouczanie ciebie co masz w lodowce wogole bym nawet nie słuchała, poszedł by tekst-'mamuś to nie twój biznes', pilnuj swojego' i koniec gatki obrucilabym sie na pięcie...
    Ehmm baba wyglada mi na niezła terrorystke która wykorzystuje swój udar żeby byc złośliwym dla ludzi...Takie wredoty żyją bardzo długo, bo każdy sie z obchodzi jak z jajkiem ( a to ty chodzisz zestresowana)
    Staraj sie to olewać, niesluchac babsztyla.....niech se gada jak nie skomentujesz to jej sie znudzi ona tylko czeka na twoja reakcje i stres....

Dzisiaj moje maleństwo nie daje mi pracować, rusza i kopie w brzuszku :)) kochany/a :)))))))

mantissa, Dajana28 lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Fasia, nie ma co się martwić. Wiadomo, ze jak już człowiek czuje codziennie to jest spokojniejszy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:41

relgh371djw8agni.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Ładne, zadbane i cena tez niezła za tyle ubranek:)))

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ! kupiłam za 19zł + 11 przesyłka :D

mimka84, martafr, Lwica, Rudzia, Robotka1, iwonka1077 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Krysti to dobrze że widzi w Tobie sexy kobietę bo czasem facetowi się odmienia jak kobitka w ciąży i widzi w Niej tylko matkę albo inkubator
    Moj mówi ze piękna jestem :) a jak lubi patrzeć jak prysznic biorę na moj brzuszek ciekawy jest :) jemu ciąża nie przeszkadza my korzystamy z przyjemności nie za często ale się korzysta :)

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe witajcie na początku info niestety testy oblałam zabrakło 1 punkta ale wiecie co -cieszę się xd tak przynajmniej następne testy mam za tydzień a praktyke w inny dzień i będzie mniejszy stres a dzisiaj tak zdawać 1 raz i to i to stres ogromny nie da się odpuścić.

Co do jakiś imprez typu baby shower nic a nic nie robię nie chcę mi się xd hehe same chrzcinki :)

Ja prawdopodobnie też będę kupowała leżaczek bujaczek dużo osób pochwala jego kupno :)

AMY- Brzuszek masz ślicznusi, taki w sumie raz malusi a raz duży podobnie jak u mnie ;D hehe

A wczoraj zauważyłam ,że mój pępęk powoli idzie do przooooodu ,bo mam duuużą dziurę głęboką hehe a jak wasze pępolki?

Co do teściów - z teściową kiedyś byłam pokłócona i to straszliwie ale teraz już jest normalnie i nie powiem mimo,że nie wiem czy to szczere dba o mnie jak jestem tam u nich hehe miła jest ale nie wiem czy mnie za plecami nie obgaduje z córusią ;p ale co mi tam leje na to
    Za to teścia mam TAAAAKIEEEGO ;D dobry człowiek a to wesprze a to pomoże a to da kopa w tyłek hehe :)

Spałam 3 h w nocy wyglądam jak zombi chciałam odespać teraz póki mojego nie ma ale gdzie tam jakoś nie potrafie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:06

Amy lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ha ! kupiłam za 19zł + 11 przesyłka :D
    o no i super :))

‹‹ 743 744 745 746 747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ