Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
martafr wrote:FASIA jak chcesz to ja tez Ci mogę trochę ciuszków przesłać jak nowych typowo chłopięcych za free, jak mówiłam dostałam od brata i siostry po dzieciakach i jak się potwierdzi ze u mnie córa to na gwiazdkę może dostaniesz ode mnie
Serio ??)) No jasne !!
))) bardzo bardzo chętnie wszystko przyjmę
)) wiem, że maluchy szybciutko rosną więc jak ktoś chętny do oddania to moje ręcę są otwarte
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytu jest MEGA fajna aukcja
już droższa, ale ciuszki pierwsza klasa
jakby był chłopak nawet bym sie nie zastanawiała
http://allegro.pl/sliczny-zestaw-dla-chlopczyka-chrzest-62-i4727588346.html
oglądam zestawy dla dziewczynek ale jak widze te sukienki różowe to mi się rzygać chcemartafr, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hehe maleństwo towarzyszyło mi od samiutkiej 5 rano
kochane dziecię
Ahh powiem wam,że na początku była tylko chwila załamki teraz zostało mi spokojnie czekać do następnego czwartku
A w środę mam usg połówkowe będzie super mam nadzieje,że dzidziuś zdrowy,bo nie powiem stresik się pojawia czy dzidzia po tych moich przejściach jest zdrowa ojoj
Piękne są te niektóre zestawy na prawdę
A mnie sukieneczki się baaaaardzo podobają ale nie koniecznie wszystko różowe hehe
A zastanawiam się ,bo jestem ciekawa czy na początku sprzyda mi się taki kombinezonik coś w tym rodzaju,bo w sumie niby mam termin na koniec marca ale kurcze zastanawiam się nie znam sie hehetaki np czy http://www.hm.com/pl/product/10670?article=10670-A
Boje się,że ,bo wiem,że ja sama ze sobą ubrać się odpowiednio do pogody mam od dzieciństwa problemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:16
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:tu jest MEGA fajna aukcja
już droższa, ale ciuszki pierwsza klasa
jakby był chłopak nawet bym sie nie zastanawiała
http://allegro.pl/sliczny-zestaw-dla-chlopczyka-chrzest-62-i4727588346.html
oglądam zestawy dla dziewczynek ale jak widze te sukienki różowe to mi się rzygać chce
FASIA super te ubranka zgarnęłaśza bezcen właściwie:)
-
Robotka1 wrote:o jesusiu ale fajna aukcja:)
AMY Ty jesteś w 20tygodniu ciązy???!Ty na pewno masz termin na kwiecień???
to prawie 2 tygodnie przede mnąa ja mam na 7 kwietnia:)
niby obserwuje suwaczki na forum ale dziś mnie Twój zaszokowałzupełnie jak mój brzuch w ostatnich dniach:P
martafr wrote:pewnie drogo pójdzie bo ubranka w bdb stanieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:20
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:o jesusiu ale fajna aukcja:)
No dokładnie, jak za darmozobaczymy w jakim stanie ale chyba dla niemowlaka to nie robi różnicy
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:ale pępkowe naszych facetów? bo kobiety raczej nie obchodzą pępkowego
Mój będzie stawiał kolegom jak się Młoda urodzi - taki maja zwyczaj w pracy i mnie już nic do tego
wiem że czasem ludzie tego nie trawią, czasem robią jak kobieta jest jeszcze w szpitalu, a czasem jak już urodzi zapraszają kilku znajomych i sobie siedzą
ja byłam na pępkowym u szwagierki, chłopaki siedzieli w salonie i sobie delikatnie popijali a my dziewczyny z maluchem w sypialni przegadałyśmy kilka godzin:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe noooo facetów facetów:D
wiem że czasem ludzie tego nie trawią, czasem robią jak kobieta jest jeszcze w szpitalu, a czasem jak już urodzi zapraszają kilku znajomych i sobie siedzą
ja byłam na pępkowym u szwagierki, chłopaki siedzieli w salonie i sobie delikatnie popijali a my dziewczyny z maluchem w sypialni przegadałyśmy kilka godzin:)
ja tam nie mam nic do gadanianie idę pić i raczejw domu nie będzie pępkowego. Będą pić gdzies w lokalu
nawet mi nie będzie w głowie jakieś zapraszanie gości jak się mała urodzi
Poza tym nadal jesteśmy u teściów więc to zdecydowanie odpada :]mantissa lubi tę wiadomość
-
Mi się podoba ta pościel
A co wy o niej sądzicie?
warto kupować białą pościel,bo jak by nie było przeważa biały
Ale za chiny nie podobają mi się takie całe w misiaki itd takie za ostre za rażące wole takie skromneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:46
Fasia, Dajana28 lubią tę wiadomość