Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Miałam pytać - dziewczyny czy używałyście dla dzieci któreś z produktów firm Emolium, Oilatum czy Oillan ? polecacie coś z nich ?
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Miałam pytać - dziewczyny czy używałyście dla dzieci któreś z produktów firm Emolium, Oilatum czy Oillan ? polecacie coś z nich ?
Fasia lubi tę wiadomość
-
Chyba tak będę musiała zrobić. Słyszałam bardzo dobre opinie właśnie o Emolium. Synek mojej Przyjaciółki ma atopową skórę i tylko emolium mu pomaga ale cena dość wysoka więc pytam też o inne. Może zaczne od tych tańszych i jak się sprawdzi to zostanę, a jak nie to będę szukać
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:oilatum soft mialam super nie trzeba smarowac oliwka skorka swietnie nawilzona i sie nie luszczy tak, zaraz wam zarzuce moj brzuszek:)
-
iwonka1077 wrote:chyba mamy podobne brzuszki tylko u mnie lipne oswietlenie przy lustrze:)
Dokładnie, też taka piłeczka słodka))
Jak wchodzisz we wszystkie kody do zdjęcia, szukasz Zdjęcie 500px na forum i wklejasz -
A co mysliscie o kolorowych pieluchach tetrowych? Takich o :
http://allegro.pl/pieluchy-tetrowe-kolorowe-pielucha-tetrowa-duze-pl-i4742129721.html
Bo są śliczneEweliśka, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to melduje sie po wizycie. dzidziok piekny wazy 200 g wszystkie wymiary książkowe co do dnia. no i będzie chłopiec cxuli moje przeczucie nic nie warte
no i w ogóle jestem szczęśliwa
tylko problem z imieniem hehe
Fasia, Angela89, Lwica, martafr, KasiaKwiatek, Amy, mantissa, Bambi85, iwonka1077, ziolko, Rudzia, sylvia007, Krysti, Robotka1, Justinka, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny