Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liwi wrote:A tego to nie wiedziałam. Może dlatego ze ja zawsze mam HGB niską i na tym się skupiają o eryktocytach nie wspominając.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 22:24
-
Rudzia wrote:Klaudia jaki brzusioo
mi daleko do takiego jak twoj
a jakie cycuchy
sorki ale nie da sie nie zwrocic na nie uwagi ;P
zawsze były takie średnie mandarynki, teraz to już ładne pomarańcze, a jeszcze przede mną porządne grejpfruty
Rudzia, weronika86, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Hehehe dziękuję. Z cycków jestem taka dumna
zawsze były takie średnie mandarynki, teraz to już ładne pomarańcze, a jeszcze przede mną porządne grejpfruty
hihi ja to niestety mam arbuzy a po arbuzach co bedzie?
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Po arbuzach będą dynie? Z tych wielkich.
Klaudia, naprawdę super brzunio.
Zmotywowałyście mnie i wypiłam dziś dwie szklany mleka, takiego zimnego, mniam, uwielbiam. A jakoś ostatnio o nim zapomniałam.
Kurczę, a ja ani buraków nie wciągam, ani witamin na razie, a gin na następną wizytę nie kazał robić badań, dopiero na tą pod koniec grudnia. I teraz się martwię, żebym i ja w anemię się nie wpędziła.. Macie jakieś pomysły w jakiej postaci można buraki jeść? Bo takie zwyczajne to mi nie wchodzą. -
Klaudia90 wrote:No dynie, meloniki hehe
Mi do arbuza spoooro brakuje... A arbuzy są takie słodziutkie
Slodziutkie ale jaki problem z niminiedlugo cyckonosz bede robic z worow po ziemniakach
Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Po arbuzach będą dynie? Z tych wielkich.
Klaudia, naprawdę super brzunio.
Zmotywowałyście mnie i wypiłam dziś dwie szklany mleka, takiego zimnego, mniam, uwielbiam. A jakoś ostatnio o nim zapomniałam.
Kurczę, a ja ani buraków nie wciągam, ani witamin na razie, a gin na następną wizytę nie kazał robić badań, dopiero na tą pod koniec grudnia. I teraz się martwię, żebym i ja w anemię się nie wpędziła.. Macie jakieś pomysły w jakiej postaci można buraki jeść? Bo takie zwyczajne to mi nie wchodzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 22:55
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:wlasnie o cos takiego mi chodzi, moze tez uzywke kupie jesli uda mi sie znalezc...w poniedzialek pojde w miasto...Krysti a twoja nie bedzie za krotka? czy ona tak tylko na zdjeciu wyglada? brzuszek podniesie troche/bardzo przednia czesc kurtalki...a co do scanu....Krysti naprawde zaplacilas grosze, zaraz sprawdze czy u mnie nie ma takiej placowki...ja musze zaplacic 120f ze zdjeciem tylko u polskiego gina, albo ciut nizej u ang, ale to i tak 3 razy wiecej niz ty placilas. Co do rzeczy..mi brakuje kilka ciuszkow, rzeczy do szpitala, wozka i lozeczka ale pierdoly i wiele ciuszkow, kosmetykow, zabawek juz jest...latwiej jest mi w ten sposob zaplanowac budzet, po troszku co jakis czas, choc tez mialam opory bo polki, klientki u mnie w studiu az otwieraly oczy ze zdziwenia, ze juz kupuje cokolwiek...nawet nie biore pod uwage ze cos moze byc nie tak..nie ma takiej opcji...nawet jesli cos mialoby sie stac, bo przeciez tego nikt nie przewidzi-nic i nikt nie zabierze mi tej radosci z kupowania tych rzeczy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d2592b473a3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 22:57
weronika86, kluska lubią tę wiadomość
-
Mala mnie wlasnie kopie, odkrylam sie i z ciekawosci patrzylam czy bedzie widac jak brzusio sie podnosi przy kopniakach bo pod reka juz czuc dobrze! I faktycznie brzusio podskoczyl!!!
Moj Bąbelek!
Amy lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Mala mnie wlasnie kopie, odkrylam sie i z ciekawosci patrzylam czy bedzie widac jak brzusio sie podnosi przy kopniakach bo pod reka juz czuc dobrze! I faktycznie brzusio podskoczyl!!!
Moj Bąbelek!
-
Ida wrote:A ja czuję i tylko czuję. Pod ręką nigdy nic się nie dzieje, ani też nie widzę jak brzuch się rusza. Ale mi to wystarczy
ja tez czuje pod reka dopiero od kilku dni a teraz pierwszy raz zauwazylam kopniaka
-
Rudzia wrote:ja tez czuje pod reka dopiero od kilku dni a teraz pierwszy raz zauwazylam kopniaka
Ale jestem cierpliwa. Na razie niech się w końcu okaże czy chłopczyk czy dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 23:32
Rudzia, Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry słoneczka
Wstałam napaliłam w piecu , porobiłam rodzince herbaty , mężowi kawę i usiadłam bo nie mam co robić.Wieczorem miałam takie wzdęcia , że się ruszać nie mogłam z bólu.
Klaudia pięknie rośnie ten twój brzusio. Widać jak pięknieje się w ciąży
Rudzia tożto już połowa ciąży, teraz już tylko będzie widać bardziej i mocniej czuć kopniaki.
Ja dzisiaj zaczęłam 18 tydzień wdg belly 17 według gina.
Jutro mam wizyte i zaczynam czuć ekscytacje. -
Hej
A ja dzis bede przerabiala spodnie na ciazowe chociaz krawcowa ze mnie zadna. Trzymajcie kciuki
A buraki najbardziej lubie pieczone. Najlepsze wychodza z rekawa. Troche oliwy i czosnku do srodka i godzina w 180 stopniach. Mozna z nich potem barszcz zrobic, do salaty je dodaje albo gryze jak jablkaweronika86, Lali, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny