X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Moj syn jest Alan i nie słyszałam, żeby ktoś miał takie skojarzenia :)

Przepraszam za swoje skojarzenie :/

a Mlody chodzi juz do gimnazjum? ja pracowałąm z dzieciakami dwa lata i niestety tak wyzywali jednego Alana, że powiedziałam, absolutnie 10 razy się zastanowię zanim dam imię chłopcu :] Ale tylko przez pryzmat tego co zaobserwowałam... ale tak to jest z imieniami - strasznie szybko się uprzedzamy..

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1001&<osCsid> co myślice o tym wózku?
    widziałam na żywo tylko taki błękito pomarańczowy strasznie fajnie wygladał

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, to jest Twoje skojarzenie.
    Mój syn ma trzy lata.
    Poza tym kolega mojego brata (15lat) jest też Alan i jest bardzo lubiany w szkole. Mój brat go zna od podstawówki i nigdy nie słyszałam, żeby inni mieli jakiś problem z tym imieniem.

mantissa lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Przepraszam za swoje skojarzenie :/

a Mlody chodzi juz do gimnazjum? ja pracowałąm z dzieciakami dwa lata i niestety tak wyzywali jednego Alana, że powiedziałam, absolutnie 10 razy się zastanowię zanim dam imię chłopcu :] Ale tylko przez pryzmat tego co zaobserwowałam... ale tak to jest z imieniami - strasznie szybko się uprzedzamy..

Poza tym uważam, że jeśli dzieciaki wyzywają się w ten sposób ze względu na imię to są jakieś ograniczone. Mój brat ma 15 lat, syn mojego faceta 18. Obaj uważają, że to imię jest super

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1001&<osCsid> co myślice o tym wózku?
    widziałam na żywo tylko taki błękito pomarańczowy strasznie fajnie wygladał

Dla mnie odpada. Trojkolowe sa niestabilne.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Spoko, to jest Twoje skojarzenie.
    Mój syn ma trzy lata.
    Poza tym kolega mojego brata (15lat) jest też Alan i jest bardzo lubiany w szkole. Mój brat go zna od podstawówki i nigdy nie słyszałam, żeby inni mieli jakiś problem z tym imieniem.
    no to zalęży od "mądrych kolegów" :)
    To dobrze, że nikt nikomu nie dokucza, ja po prostu jesyem przewrażliwiona ;)
    zreszta... jak kolwiek nie nazwę dziecka jak znajdzie sie jakiś osioł to i tak będzie przezywał - niezależnie od imienia :)
    Imię Alan mi się podoba - ale przez to że nasłuchałąm się przezwisk - po prostu tak nie nazwę :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka strasznie mi się podoba Twój dolny suwaczek :D
    ja też oby dociągnąć do świąt w pracy, po nowym roku wracam tylko do szkoły 7.01 na półtora tygodnia wystawić oceny i KONIEC!
    Mam takie schizy na hali, piłki :przyciągam" - grają w nożną lub kosza i same na mnie lecą...hałas i gwar szkolny już mnie przytłacza, odliczam i patrzę na ten Twój suwaczek z radością :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:23

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, że mojemu synkowi się to imię podoba :)

Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry brzuchatki... U mnie dzisiaj nienajlepszy dzień. Czuję się jak na kacu. Głowa łupie, niedobrze, światłowstręt! Tylko tyle, że wyziewu alkoholowego nie ma.

Stresuję się troszkę bo znowu schudłam, 1kg w 3 dni (a jem normalnie i już od jakiegoś czasu nie wymiotuję), brzuch zrobił się miękki i wczoraj ani razu nie poczułam nawet małego bąbelka w brzuszku... Dobrze, że USG w czwartek bo chyba bym ze strachu umarła!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Psotka strasznie mi się podoba Twój dolny suwaczek :D
    ja też oby dociągnąć do świąt w pracy, po nowym roku wracam tylko do szkoły 7.01 na półtora tygodnia wystawić oceny i KONIEC!
    Mam takie schizy na hali, piłki :przyciągam" - grają w nożną lub kosza i same na mnie lecą...hałas i gwar szkolny już mnie przytłacza, odliczam i patrzę na ten Twój suwaczek z radością :D

Uważaj na te piłki ;) ja to też mam podobnie, jak moj syn bawi się z tata piłką to zawsze ja dostanę :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK napisałaś o wadze i aż musiałam się zwazyc :/ 4kg na plus

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmm.... Kawa :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to jest normalne że boli mnie tylko jeden cycek? nawet widze że jest sporo większy...

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:34

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a myslicie juz o porodzie? BOicie sie? Chcecie cc, sn, znieczulenie?

Ja juz zaczynam czuc stres, zwlaszcza ze juz polowa prawie jakims cudem za mna :D. A przeciez dopeiro co zaszlam w ciaze! Ba, jeszcze latem przeciez sie staralam! A tu niedlugo trzeba bedzie spojzec prawdzie w oczy i poddac sie woli natury!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

Ja juz zaczynam czuc stres, zwlaszcza ze juz polowa prawie jakims cudem za mna :D. A przeciez dopeiro co zaszlam w ciaze! Ba, jeszcze latem przeciez sie staralam! A tu niedlugo trzeba bedzie spojzec prawdzie w oczy i poddac sie woli natury!

Ja myślę o tym ale na dzień dzisiejszy przyjmuję strategię "za późno żeby się rozmyślić". Muszę urodzić, nie mam wyjścia :) ale chcę się do tego przygotować najlepiej jak będę potrafić czyli szkoła rodzenia, spotkania z położną itp.

weronika86 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie nie myślę o porodzie ani torche.

Amy lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

ja nie myślę, ale też się nei boję. Nie chcę cesarki ani znieczulenia :P
    Chce hardcoru :P chce wiedziec ze urodziłam dziecko :P
    Ale oczywiście mam mozliwość skorzystania ze znieczulenia bo mam w pakiecie - co będzie się okażę :D

weronika86 lubi tę wiadomość

• kluska Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Czy to jest normalne że boli mnie tylko jeden cycek? nawet widze że jest sporo większy...
    Eweliśka ja mam prawy cycek większy i na początku bolał tylko on a teraz boli lewy a prawy już nie. Myślę, że to normalne i niektórzy po prostu tak mają. Chyba się wyrównają do końca ciąży.

Eweliśka lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. u mnie włąsnie prawy boli niemilosiernie:p

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 811 812 813 814 815 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ