Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Moj syn jest Alan i nie słyszałam, żeby ktoś miał takie skojarzenia
Przepraszam za swoje skojarzenie
a Mlody chodzi juz do gimnazjum? ja pracowałąm z dzieciakami dwa lata i niestety tak wyzywali jednego Alana, że powiedziałam, absolutnie 10 razy się zastanowię zanim dam imię chłopcu :] Ale tylko przez pryzmat tego co zaobserwowałam... ale tak to jest z imieniami - strasznie szybko się uprzedzamy..
-
Spoko, to jest Twoje skojarzenie.
Mój syn ma trzy lata.
Poza tym kolega mojego brata (15lat) jest też Alan i jest bardzo lubiany w szkole. Mój brat go zna od podstawówki i nigdy nie słyszałam, żeby inni mieli jakiś problem z tym imieniem.mantissa lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Przepraszam za swoje skojarzenie
a Mlody chodzi juz do gimnazjum? ja pracowałąm z dzieciakami dwa lata i niestety tak wyzywali jednego Alana, że powiedziałam, absolutnie 10 razy się zastanowię zanim dam imię chłopcu :] Ale tylko przez pryzmat tego co zaobserwowałam... ale tak to jest z imieniami - strasznie szybko się uprzedzamy..
Poza tym uważam, że jeśli dzieciaki wyzywają się w ten sposób ze względu na imię to są jakieś ograniczone. Mój brat ma 15 lat, syn mojego faceta 18. Obaj uważają, że to imię jest super -
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Spoko, to jest Twoje skojarzenie.
Mój syn ma trzy lata.
Poza tym kolega mojego brata (15lat) jest też Alan i jest bardzo lubiany w szkole. Mój brat go zna od podstawówki i nigdy nie słyszałam, żeby inni mieli jakiś problem z tym imieniem.
To dobrze, że nikt nikomu nie dokucza, ja po prostu jesyem przewrażliwiona
zreszta... jak kolwiek nie nazwę dziecka jak znajdzie sie jakiś osioł to i tak będzie przezywał - niezależnie od imienia
Imię Alan mi się podoba - ale przez to że nasłuchałąm się przezwisk - po prostu tak nie nazwę :]
-
nick nieaktualnyPsotka strasznie mi się podoba Twój dolny suwaczek
ja też oby dociągnąć do świąt w pracy, po nowym roku wracam tylko do szkoły 7.01 na półtora tygodnia wystawić oceny i KONIEC!
Mam takie schizy na hali, piłki :przyciągam" - grają w nożną lub kosza i same na mnie lecą...hałas i gwar szkolny już mnie przytłacza, odliczam i patrzę na ten Twój suwaczek z radościąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:23
-
Dzień dobry brzuchatki... U mnie dzisiaj nienajlepszy dzień. Czuję się jak na kacu. Głowa łupie, niedobrze, światłowstręt! Tylko tyle, że wyziewu alkoholowego nie ma.
Stresuję się troszkę bo znowu schudłam, 1kg w 3 dni (a jem normalnie i już od jakiegoś czasu nie wymiotuję), brzuch zrobił się miękki i wczoraj ani razu nie poczułam nawet małego bąbelka w brzuszku... Dobrze, że USG w czwartek bo chyba bym ze strachu umarła! -
KasiaKwiatek wrote:Psotka strasznie mi się podoba Twój dolny suwaczek
ja też oby dociągnąć do świąt w pracy, po nowym roku wracam tylko do szkoły 7.01 na półtora tygodnia wystawić oceny i KONIEC!
Mam takie schizy na hali, piłki :przyciągam" - grają w nożną lub kosza i same na mnie lecą...hałas i gwar szkolny już mnie przytłacza, odliczam i patrzę na ten Twój suwaczek z radością
Uważaj na te piłkija to też mam podobnie, jak moj syn bawi się z tata piłką to zawsze ja dostanę
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:34
-
Dziewczyny a myslicie juz o porodzie? BOicie sie? Chcecie cc, sn, znieczulenie?
Ja juz zaczynam czuc stres, zwlaszcza ze juz polowa prawie jakims cudem za mna. A przeciez dopeiro co zaszlam w ciaze! Ba, jeszcze latem przeciez sie staralam! A tu niedlugo trzeba bedzie spojzec prawdzie w oczy i poddac sie woli natury!
-
PsotkaKotka wrote:Dziewczyny a myslicie juz o porodzie? BOicie sie? Chcecie cc, sn, znieczulenie?
Ja juz zaczynam czuc stres, zwlaszcza ze juz polowa prawie jakims cudem za mna. A przeciez dopeiro co zaszlam w ciaze! Ba, jeszcze latem przeciez sie staralam! A tu niedlugo trzeba bedzie spojzec prawdzie w oczy i poddac sie woli natury!
Ja myślę o tym ale na dzień dzisiejszy przyjmuję strategię "za późno żeby się rozmyślić". Muszę urodzić, nie mam wyjściaale chcę się do tego przygotować najlepiej jak będę potrafić czyli szkoła rodzenia, spotkania z położną itp.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Dziewczyny a myslicie juz o porodzie? BOicie sie? Chcecie cc, sn, znieczulenie?
Chce hardcoruchce wiedziec ze urodziłam dziecko
Ale oczywiście mam mozliwość skorzystania ze znieczulenia bo mam w pakiecie - co będzie się okażęweronika86 lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Czy to jest normalne że boli mnie tylko jeden cycek? nawet widze że jest sporo większy...
Eweliśka lubi tę wiadomość