Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola89 wrote:Dziewczyny a macie jakieś sposoby na biegunkę ? Od dwóch dni mnie męczy
jeszcze ja mam usg w nastepnym tygodniu! nastepny piatek
musze poszukac jakiegos probiotyku tutaj u nas.
-
weronika86 wrote:to chyba jakis wirus bo u mnie od soboty rano to samo, pierwsze co rano to biegunka
jeszcze ja mam usg w nastepnym tygodniu! nastepny piatek
musze poszukac jakiegos probiotyku tutaj u nas.
U mnie to ewidentnie wirus bo wszystko swojej roboty jadlam to co inni
-
Hej Dziewczyny!
U mnie jeszcze maz i corka spia a ja delektuje sie kawa i cisza, a pozniej na obiad rodzinny do mamy jedziemy, wiec laba na calego, nic nie robie dzis
Milego dniaOla89, Amy, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kobietki
ja właśnie po musli z mlekiem-prawie codziennie takie śniadanko i nie wiem co to zgaga
Dzisiaj w planach spacer ze znajomymi, potem spotkanie u dziadków z okazji urodzin dziadka, zjazd całej rodziny ale jedziemy tylko na 2/3 godzinki, tyle wytrzymam.
Zazdroszczę Wam tych kopniaków, u mnie na razie pływająca Rybka-Groszek, czasem jak kieruję samochodem to pozycja mu nie odpowiada i mocniej się ruszy, ale czuję głównie w środku i na dole. Na zewnątrz jeszcze nie, nie dociera do skóry brzucha...
Wczoraj pierwszy raz miałam to o czym już pisałyście - ten twardy, napięty brzuch...4 godziny na snowbordzie (prasowanko tak nazywam), potem zakupy no i wieczorem brzucholek się spiął, a plecy...uh bolały
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymleko jest dobre na zgagę, ja właśnie zaczęłam pić latte
żeby jakoś to mleko przemycić ale i tak mnie wysypuję
Kasia ja myślę ze na dniach powinnaś poczuc kopniaki
jak byłam wczoraj na usg lekarz mówił że dziecko nasze ma jeszcze sporo miejsca i faktycznie było widać że nic go tam jakoś szczególnie nie ograniczało oprócz litry moczu w moim pęcherzupamietajcie żeby się wysikać przeed usg
ja parcia nei czułąm a lekarz mówi ze litr mooczu mi siedzi
U nas walka na imię
Moja teściowa wymyśliła Igora i ALANA ?! masakra z tym Alanemw życiu nie nazwę tak syna kojarzy mi się tylko z ANALEM, przeproaszam, że mam takie brzydkie skojarzenia, ale jak ja takie mam to jak mlody będzie w gimnazjum to na bank tak będą go dla przekory nazywać
Jest strasznie ciężko coś wybrać i nie wiem czy nie pozostaniemy przy OlkuAleksander
po siostrze Aleksandrze
dzięki niej przecież się "pojawił"
KasiaKwiatek, Eweliśka, Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka jasne, że będzie dobrze, całe szczęście jesteśmy już w bezpiecznym okresie ciąży. Mi przez ten tydzień bardzo brzuszek wypchnęło do przodu
wreszcie widać, że jestem w ciąży, wczoraj w ikei bez szemrania ludzie mnie puścili do kasy
jupi! nareszcie, zrobię później fotkę
Amy Aleksander śliczne, mały Olek czy Alek, Aleks? A może OLO?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 09:38
Eweliśka, Amy lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:mleko jest dobre na zgagę, ja właśnie zaczęłam pić latte
jak byłam wczoraj na usg lekarz mówił że dziecko nasze ma jeszcze sporo miejsca i faktycznie było widać że nic go tam jakoś szczególnie nie ograniczało oprócz litry moczu w moim pęcherzupamietajcie żeby się wysikać przeed usg
U nas walka na imię
Moja teściowa wymyśliła Igora i ALANA ?! masakra z tym Alanemw życiu nie nazwę tak syna kojarzy mi się tylko z ANALEM, przeproaszam, że mam takie brzydkie skojarzenia, ale jak ja takie mam to jak mlody będzie w gimnazjum to na bank tak będą go dla przekory nazywać
Jest strasznie ciężko coś wybrać i nie wiem czy nie pozostaniemy przy OlkuAleksander
po siostrze Aleksandrze
cos jak Denis i Kewin
mi sie Adam zaczelo podobac
Amy lubi tę wiadomość
-
Olo mi sie kojarzy z piosenka "olek olek wygraj olek olek na prezydenta tylko ty"
Ale to juz tak jest ze kazdemu sie imiona roznie kojarza. Wystarczy ze sie zna kogos o danym imieniu kogo sie nie lubi. U mnie w taki sposob odpada np Patrycja i NataliaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 09:48
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShimmer
mój tato też mówi że będzie kwaśniewskim
ale ja to mam w dupie
Patrze na swoje dziecko i wiem, że będzie Olo
"Olo ty mi tu nie pierdol" - jestem fajną PsówWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 09:55
shimmer_lip, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A my dzisiaj wkraczamy w 17ty tydzien ciazy. Za tydzien zaczynamy 5ty miesiac
KasiaKwiatek wrote:Eweliśka jasne, że będzie dobrze, całe szczęście jesteśmy już w bezpiecznym okresie ciąży. Mi przez ten tydzień bardzo brzuszek wypchnęło do przoduwreszcie widać, że jestem w ciąży, wczoraj w ikei bez szemrania ludzie mnie puścili do kasy
Juhuu, szczesciara. Czekam na to
. chociaz teraz do sklepow to chodzi sie opatulonym w plaszcze tak ze brzucha jesli nie jest ogromny to nie widac
. Najgorzej jak przepuszczaja kobiety ktore sie okazuje w ciazy nei sa
bo juz nei raz o takim przypadku slyszalam
.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:mleko jest dobre na zgagę, ja właśnie zaczęłam pić latte
U nas walka na imię
po siostrze Aleksandrze
Moj syn jest Alan i nie słyszałam, żeby ktoś miał takie skojarzeniaKasiaKwiatek, Lali, Fasia lubią tę wiadomość