Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:U mnie to samo! nagle dzisiaj zobaczylam 4kg na plusie
no ale cóż...
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja duzo chodzę spaceruje mieszkam na drugim piętrze to dla mnie fitnes jest
jak rak bujne się z pare razy w ciagu dnia .
Ja mam windeno ale jak wyjde na spacer to bardzo szybko sie mecze juz ;( takze tez nie pochodze za duzo..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:No tak Sylvia to prawda ale ja nie vhcialabym przytyc 20 kilo ;(
Rudzia, Amy, Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystko dla zdrowia corki ale troche juz zle sie czuje w swoim ciele..
A mam takie pytanie... ostatnio ginka sie zaciekawila moimi bliznami po operacji (mialam usuwana cyste z jajowodu, jajowod byl zniszczony bo cysta sie obkrecala wokol niego) czy moze byc tak ze bede miala cc ? Czy to nie wpyla na to? W sumie wszystko sie wygoilo ladnie, no i jestem w ciazy a podobno mialam miec problemy z zajsciem.. -
Anka1501 wrote:Wiem, że norma ale wychodzi na to ze dwa kilo przybralam w dwa dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:10
mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ją z córka przybrałam 19 i w 4miesiące zgubiłem. Myślę, że to naprawdę nie najważniejsze ile przytyjemy i nie można się tym zamawiać za bardzo. A waga w ciąży to też woda, która nam się już zatrzymuje, a będzie jeszcze bardziej.
Ale mnie to wcale nie martwiz synem przybralam 17kg i trzy miesiące po porodzie miałam -20
ale nadziwic się nie mogę, że tak się waga zmienia
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja mam winde
no ale jak wyjde na spacer to bardzo szybko sie mecze juz ;( takze tez nie pochodze za duzo..
rudzia tez się męcze juz sapie jak stara maleńka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:14
Rudzia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A może ważyłaś się w nieodpowiednim momencie. Ja ważę się zawsze rano i po wysiusianiu, i tylko wtedy gdy dzień wcześniej się wypróżniłam. Kiedyś miałam 2dni zaparcie i na wadze było 3kg na plusie
Masz racje! Nie pomyslalam o tym..ja tez ostatnio mialam zaparcia .. jutro sie zwaze jeszcze -
Zobaczycie jak wstawie zdjęcie z 8mc jaki miałam brzuch, a powiem wam, że w niczym mi nie przeszkadzał, sama zawiazywałam buty, sama zakładała rajstop, a nawet goliłam sobie bikini
Amy lubi tę wiadomość