Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja pierwsza siostra w ciązy to w barach tak przytyla i w obwodzie a nogi jak patyki i dupa taka sama
moja druga siostra nic nie przytyla tylko brzuch miala potęzny ,trzecia tez szczupła byla .Mam nadzieje ze i ja nie przytyje niewiadomo ile
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:19
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Yo męzate dzieciate pierwsza sister ma 3 dzieci ,druga 2 ,a ta co w Irlandi miedzka ma 1 syna .wszystkie starsze odemnie jedna 44 lata ,druga 37 a trzecia 35
ja najmlodsza
Ale superchociaż zmartwilas mnie bo myślałam, że czworo rodzeństwa jednej płci rzadko się zdarza
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI mam dwoch starszych braci
nas 6 cioro bylo w domu
mama nas wychowywala tata cale zycie na bawari siedział i pracował na rodzinke ,mama w szkole ,
to byly czasy stac czlowieka bylo na tyle dzieci a teraz jedno uchować problem bo na wszystko ludziom brakuje .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:28
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:a ja nadal o nutelli
wciagnęłam na kolacje chleb z nutellą... nikt by nie uwierzył jeszcze jakiś czas temu.
Cały dzień SŁODYCZY mi się chce! żadne tam kwaśne (fu) czy słone tylko słodkieeee!
Nigdy nie byłam fanką słodyczy a tu taki psikus.
W związku z tymi okropnymi zachciankami boję się, że szybko przytyję, a to przecież sam cukier, nic wartościowego
Moje 2 znajome w 18 tygodniu już miały +10kgOsobiście trudno mi to sobie wyobrazić, w sensie jak to zrobiły, no ale da sie? da sie
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:A to mój brzusio ,coraz większy juz mam problem ze sznurowaniem butów
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a0ee4c0dd2f.jpg
Ale masz ładny brzuszek, ale zgadzam sie z AMY dupka i nogi chude)) u mnie wszystko rośnie proporcjonalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:12
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Amy a ja doskonale wiem co to Kaskada:d u nas byly w duzych szklanych zielonych butelkach:5 ale smaku narobilas:d byly jeszcze cytrynowe u nas nazywaly się vc:)
u nas tez byly w zielonych
o cytrynowych nie slyszalam bo nie pilam. Ale kaskada byla mega.... niezle ozezwiala i nie bylo tam pol kg cukru jak dzisian w fancie
mniam mnaim!! -
Amy wrote:ja tam kuźwa czekam aż mi wywali brzuch jak u słonia
Hehe fajne podejście) ja tez czekam...ale jestem już dumna z mojego brzusia...taka głupia jestem ze jak w pracy idę do toalety to sobie go oglądam i gadam do brzucha. Jakby ktoś mnie podsłuchiwał to by sobie pomyślał nienormalna jakaś
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny