X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pierwsza siostra w ciązy to w barach tak przytyla i w obwodzie a nogi jak patyki i dupa taka sama :) moja druga siostra nic nie przytyla tylko brzuch miala potęzny ,trzecia tez szczupła byla .Mam nadzieje ze i ja nie przytyje niewiadomo ile

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:19

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Wam potem pokaże zdjęcie z ósmego miesiąca :) nawet w szpilkach wtedy chodziłam :D

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti masz trzy siostry???

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku dni tak mnie brodawki strasznie bolą no masakra :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Krysti masz trzy siostry???
    Yo męzate dzieciate pierwsza sister ma 3 dzieci ,druga 2 ,a ta co w Irlandi miedzka ma 1 syna .wszystkie starsze odemnie jedna 44 lata ,druga 37 a trzecia 35 ;) ja najmlodsza

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Yo męzate dzieciate pierwsza sister ma 3 dzieci ,druga 2 ,a ta co w Irlandi miedzka ma 1 syna .wszystkie starsze odemnie jedna 44 lata ,druga 37 a trzecia 35 ;) ja najmlodsza

Ale super :) chociaż zmartwilas mnie bo myślałam, że czworo rodzeństwa jednej płci rzadko się zdarza :D

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam dwoch starszych braci :) nas 6 cioro bylo w domu :) mama nas wychowywala tata cale zycie na bawari siedział i pracował na rodzinke ,mama w szkole , :) to byly czasy stac czlowieka bylo na tyle dzieci a teraz jedno uchować problem bo na wszystko ludziom brakuje .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:28

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jedna siostrę i dwóch braci :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja mam jedna siostrę i dwóch braci :)
    O to was tez 4 jest :) fajnie miec tyle rodzenstwa:) wesolo jak tak się wszyscy zjadą do mojej mamy na swieta :) haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja tez Wam potem pokaże zdjęcie z ósmego miesiąca :) nawet w szpilkach wtedy chodziłam :D
    Koniecznie musisz pokazać;)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fajnie :) starsza siostra ma 34 lata, brat 32 a drugi 15 :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel jem :) pychota

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    a ja nadal o nutelli :D

wciagnęłam na kolacje chleb z nutellą... nikt by nie uwierzył jeszcze jakiś czas temu.
    Cały dzień SŁODYCZY mi się chce! żadne tam kwaśne (fu) czy słone tylko słodkieeee!
    Nigdy nie byłam fanką słodyczy a tu taki psikus.
    W związku z tymi okropnymi zachciankami boję się, że szybko przytyję, a to przecież sam cukier, nic wartościowego :(

Moje 2 znajome w 18 tygodniu już miały +10kg :P Osobiście trudno mi to sobie wyobrazić, w sensie jak to zrobiły, no ale da sie? da sie :P

Amy lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na kolacje wcinam kanapke ze smalcem ze skwarkami i ogórkiem kiszonym mniam

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A to mój brzusio ,coraz większy juz mam problem ze sznurowaniem butów :D http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a0ee4c0dd2f.jpg

Ale masz ładny brzuszek, ale zgadzam sie z AMY dupka i nogi chude :))) u mnie wszystko rośnie proporcjonalnie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:12

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a ja doskonale wiem co to Kaskada:d u nas byly w duzych szklanych zielonych butelkach:5 ale smaku narobilas:d byly jeszcze cytrynowe u nas nazywaly się vc:)

Amy lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Amy a ja doskonale wiem co to Kaskada:d u nas byly w duzych szklanych zielonych butelkach:5 ale smaku narobilas:d byly jeszcze cytrynowe u nas nazywaly się vc:)

Ja nie wiem co to???

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Sama sobie narobilam :D u nas tez byly w zielonych :D o cytrynowych nie slyszalam bo nie pilam. Ale kaskada byla mega.... niezle ozezwiala i nie bylo tam pol kg cukru jak dzisian w fancie :D
    mniam mnaim!!

• Lwica Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja tam kuźwa czekam aż mi wywali brzuch jak u słonia :D

Hehe fajne podejście :)) ja tez czekam...ale jestem już dumna z mojego brzusia...taka głupia jestem ze jak w pracy idę do toalety to sobie go oglądam i gadam do brzucha. Jakby ktoś mnie podsłuchiwał to by sobie pomyślał nienormalna jakaś:)

Fasia lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ja nie wiem co to???
    W latach 90 slynny napoj gazowany pomaranczowy. Bywaly tez brzoskwiniwe. Ja pilam tylko pomaranczowa. Cos na wzor kaskady to fanta ale fanta jest strasznie sztuczna i strasznie slodka :D

Lwica lubi tę wiadomość

‹‹ 824 825 826 827 828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ