Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Ja to mam sny... dziś o seryjnym mordercy, wczoraj o szpitalach a często też erotyczne, sensacyjne... To podobno hormony powodują, że się dużo śni... wcześniej tak nie miałam a teraz potrafię się budzić kilka razy, bo sny są tak wybujałe.
Życzę Wam miłego dnia a ja się szykuję na wizytę do lekarza. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 08:41
Lali, Eweliśka, Lwica, Ola89, Robotka1, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Jaga, Rudzia, kluska, Amy, mantissa, Fasia, Krysti, Klaudia90 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry po długim weekendzie:)
AMY co ja czytam?? będzie OLEK?? o rany:) gratuluję
jak to jest przyzwyczaić się do dziewczynki a tu jednak chłopiec??
jeśli ktoś coś chce uzupełniać na pierwszej stronie to dawać znać
nie cofałam się zbyt daleko więc nie wiem co i jak przez ostatnie kilka dni:)
u mnie dobrze:)
w piątek byliśmy na pizzy, w poniedziałek przy okazji zakupów wlazłam do baru i zamówiłam hamburgera, frytki i cole:D pierwszy raz:D ale no chodziło za mną to jedzenie;)
w niedzielę miałam lekkie plamienie ale rano już było czysto więc wróciłam do obowiązków
a to my na półmetku:)

i chciałam się pochwalić że mój maluszek jest już całkiem aktywny:) szczególnie jak położę się po jedzeniu albo nad ranem:)
i od dwóch dni mamy - CZKAWKĘ
budzi mnie przez 7 rano:D słodkie to jest:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:01
KasiaKwiatek, Bambi85, Justinka, Jaga, sylvia007, Lali, Rudzia, olka30, kluska, mantissa, Fasia, Krysti, Klaudia90, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry, ja dzisiaj wykończona się obudziłam, wczoraj spacer ze znajomymi zaliczony...prawie 10km, potem jeszcze uroczystość rodzinna imieniny dziadka i zjazd rodzinny...
moja córcia chora, wczoraj gorączka, wymioty i biegunka...chyba jakiś wirus...oby na mnie nie przeszło
tak czy siak zwolnienie do piątku biorę
wczoraj pierwszy raz puszczałam Groszkowi muzykę, spokojną, klasyczną, pukał do mnie delikatnie...znaczy słyszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:09
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak mnie dzisiaj mdliiiiii..... koszmar aż mi się słabo zrobiło , ciśnienie w miare bo 117/68 89 puls, kawe zrobiłam coby może trochę się obudzić. Mam nadzieję , że to jakiś jednodniowy eksces z tymi mdłościami bo nie zdzierże więcej

A teraz mi stoi klucha w gardle aż mi się płakać chce
-
Dziękuje bardzo, aż się zarumieniłam, ale buźka też już była wtedy opuchnięta, w rzeczywistości mam mniejsze pyzkiLwica wrote:Ładna babka jesteś!!!sliczna masz buźkę

A brzusio miałaś moje marzenie:)
Lwica lubi tę wiadomość
-
A ja jestem pewna, że Twoja dzidzia się rusza, tylko Ty go po prostu nie czujesz. Na tym etapie to my jeszcze większości ruchów nie czujemyLwica wrote:A moj sie nie rusza od 2dni:((( martwie sie już
Na pewno wszystko jest ok
Krysti lubi tę wiadomość
-
KASIA kuruj się babo, jeju teraz najgorszy czas bo w dzień cieplutko, wieczorem chłodno i nad ranem też.
KAsiu miałam Cię pytać jak tam pościel?? dostałaś wycenę??
i miałam Cię pytać o namiar na te leciejsze legginsy coś tu wspominała kiedyś chyba w sobotę
SYLVIA ja też byłam opuchnięta na końcówce ale potem ładnie wszystko zeszło:)
po porodzie byłam taka szprycha jak ani razu w moim życiu:D
Lwica, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Już połowa za nami