Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Ja to mam sny... dziś o seryjnym mordercy, wczoraj o szpitalach a często też erotyczne, sensacyjne... To podobno hormony powodują, że się dużo śni... wcześniej tak nie miałam a teraz potrafię się budzić kilka razy, bo sny są tak wybujałe.
Życzę Wam miłego dnia a ja się szykuję na wizytę do lekarza. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 08:41
Lali, Eweliśka, Lwica, Ola89, Robotka1, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Jaga, Rudzia, kluska, Amy, mantissa, Fasia, Krysti, Klaudia90 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry po długim weekendzie:)
AMY co ja czytam?? będzie OLEK?? o rany:) gratulujęjak to jest przyzwyczaić się do dziewczynki a tu jednak chłopiec??
jeśli ktoś coś chce uzupełniać na pierwszej stronie to dawać znaćnie cofałam się zbyt daleko więc nie wiem co i jak przez ostatnie kilka dni:)
u mnie dobrze:)
w piątek byliśmy na pizzy, w poniedziałek przy okazji zakupów wlazłam do baru i zamówiłam hamburgera, frytki i cole:D pierwszy raz:D ale no chodziło za mną to jedzenie;)
w niedzielę miałam lekkie plamienie ale rano już było czysto więc wróciłam do obowiązków
a to my na półmetku:)
i chciałam się pochwalić że mój maluszek jest już całkiem aktywny:) szczególnie jak położę się po jedzeniu albo nad ranem:)
i od dwóch dni mamy - CZKAWKĘbudzi mnie przez 7 rano:D słodkie to jest:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:01
KasiaKwiatek, Bambi85, Justinka, Jaga, sylvia007, Lali, Rudzia, olka30, kluska, mantissa, Fasia, Krysti, Klaudia90, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry, ja dzisiaj wykończona się obudziłam, wczoraj spacer ze znajomymi zaliczony...prawie 10km, potem jeszcze uroczystość rodzinna imieniny dziadka i zjazd rodzinny...
moja córcia chora, wczoraj gorączka, wymioty i biegunka...chyba jakiś wirus...oby na mnie nie przeszło
tak czy siak zwolnienie do piątku biorę
wczoraj pierwszy raz puszczałam Groszkowi muzykę, spokojną, klasyczną, pukał do mnie delikatnie...znaczy słyszy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:09
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak mnie dzisiaj mdliiiiii..... koszmar aż mi się słabo zrobiło , ciśnienie w miare bo 117/68 89 puls, kawe zrobiłam coby może trochę się obudzić. Mam nadzieję , że to jakiś jednodniowy eksces z tymi mdłościami bo nie zdzierże więcej
A teraz mi stoi klucha w gardle aż mi się płakać chce -
Lwica wrote:Ładna babka jesteś!!!sliczna masz buźkę
A brzusio miałaś moje marzenie:)Lwica lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:A moj sie nie rusza od 2dni:((( martwie sie już
Na pewno wszystko jest ok
Krysti lubi tę wiadomość
-
KASIA kuruj się babo, jeju teraz najgorszy czas bo w dzień cieplutko, wieczorem chłodno i nad ranem też.
KAsiu miałam Cię pytać jak tam pościel?? dostałaś wycenę??
i miałam Cię pytać o namiar na te leciejsze legginsy coś tu wspominała kiedyś chyba w sobotę
SYLVIA ja też byłam opuchnięta na końcówce ale potem ładnie wszystko zeszło:)
po porodzie byłam taka szprycha jak ani razu w moim życiu:DLwica, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość