Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Hehe fajne podejście
) ja tez czekam...ale jestem już dumna z mojego brzusia...taka głupia jestem ze jak w pracy idę do toalety to sobie go oglądam i gadam do brzucha. Jakby ktoś mnie podsłuchiwał to by sobie pomyślał nienormalna jakaś
a nigdy tego nie robilam. Czuje sie taka dumna ze cos mi tam juz rosnie
chociaz w pracy malo kto widzi.. w tamtum tyg powiedzialam ze jestem w 20tyg to sie ze mnie smialy ze one taki brzuch maja po obiedzie i jakbym nie powiedziala to by sie nie zorientowaly
Lwica, sylvia007, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mi sie dziecko rozkopalo
ze tez nie zauwazylam w tych kopach meskiego bicia???
moj od razu mowill na pewno tak nie kopie dziewczynka zobaczysz bedzie syn
syn sryn sobie myslalam... porazzki nie umie zniesc. Beda kucyki na glowie jak ta lala
Nadzieja84, MartaAlvi, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Moja 3-latka dopiero zasnęła. Ja też uwielbiam mój brzuszek choć się jeszcze bardzo nie powiększył, co wieczór jak się kładę do łóżka to go głaskam i mówię do niego. Już nie mogę się doczekać kiedy dzidzius będzie odpowiadał na te pieszczoty.
A nie napisałam wam, że mąż mnie opuścił do piątku, pojechał do Bytomia na jakieś szkolenie medyczne, bo awansował w pracyAmy, Lali, Fasia lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Ale mi sie dziecko rozkopalo
ze tez nie zauwazylam w tych kopach meskiego bicia???
moj od razu mowill na pewno tak nie kopie dziewczynka zobaczysz bedzie syn
syn sryn sobie myslalam... porazzki nie umie zniesc. Beda kucyki na glowie jak ta lala
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Czy to znaczy, że będę miała córkę? Bo mój maluch wprawdzie codziennie kopie i się rusza, ale dość delikatnie.
wiec bym sie nie sugerowala :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:38
Ida lubi tę wiadomość
-
Coś mnie brzuch bolał z godzinę tak trochę niżej jak pępek tylko z lewej strony i juz płakać mi się chciało że coś złego się dzieje. Macie czasem jakieś bóle?Przeszło po nospie. Idę jutro do lekarza ale nie wiem czy powie mi od czego ten ból... trochę się bałam że od podniesienia siostrzenicy ale po 5 godzinach to trochę dziwne.
Ja cała się gruba zrobiłam a brzuch jest spory ale nie wiem czy to od ciąży czy od wody którą gromadzę w organizmie w dużych ilościach... no i tłuszczu (chociaż staram się jeść zdrowo i z umiarem).
Czy macie jakieś szczególne upodobania co do filmów lub książek w ciąży? Ja zawsze lubiłam thrillery i kryminały a ostatnio zamykam oczy na krwawe sceny i oglądam raczej więcej dokumentów i ryczę prawie za każdym razem gdy widzę jakąś wzruszającą scenę...a nawet na mniej wzruszających potrafię płakać. -
Anka1501 wrote:Mojego tez wywialo ale juz przywyklam
co miesiąc wyjeżdża a czasem dwa razy w miesiącu
teraz strasznie tęsknię bo go od piątku nie ma a wraca w niedzielę. Przynajmniej mam wielkie łóżko tylko dla mnie i dla mojego brzucha
Nadzieja co do filmów to ją, żeby się nie skończyło na płaczu to chyba powinnam same kreskówki oglądać. A i na Hanibalu ostatnio też nie płakałamKrysti lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Nadzieja ja też zawsze czytałam kryminały i thriller a teraz jakoś nie mogę
za to wróciłam do książek sprzed kilku lat. Ostatnio "Oskar i Pani Róża " no i wylam, potem "Biała masajka " i znowu wylam... Wyje średnio trzy razy na dobę.
-
sylvia007 wrote:Do mnie Gabi przywedrowała spać, bo stwierdził, że jak tata pojechał to mi będzie smutno
Nadzieja co do filmów to ją, żeby się nie skończyło na płaczu to chyba powinnam same kreskówki oglądać. A i na Hanibalu ostatnio też nie płakałam
Alan przychodzi do mnie zawsze kolo 5 lub 6 i śpi do 9 -
Anka1501 wrote:Alan przychodzi do mnie zawsze kolo 5 lub 6 i śpi do 9
-
sylvia007 wrote:Do mnie Gabi raczej nie, no ale teraz nie mogła sobie odmówić jak polówka taty wolna, no i oczywiście zabrała mi moją poduszkę ciążową.
Moj synek tak robi od kiedy na zwolnieniu jestem. Mój Tz przeważnie wstaje kolo 5 to wtedy mały przyturla się do mnie -
Anka1501 wrote:Mnie też to irytuje
wszystko mnie irytuje ostatnio. Wczoraj się zdenerwowalam, że w sklepie nie było takich ręczników papierowych jakie zawsze kupuje
wariatka normalnie
Anka1501 lubi tę wiadomość