X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:58

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez cera super:) i włosy i paznokcie rosną jak szalone:)

weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja wzięłam te L/XL, normalnie mam rozmiar 40 i mam 170 cm, teraz już 8kg na plusie :D więc żeby było wygodnie to L/XL ale one nie są duże, bardzo mi w nich wygodnie, długość też w porządku a mam dosyć długie nogi

wózek sprawdziłam, jest boski :) porównywałam kilkanaście modeli w smyku i wśród znajomych bo naokoło to chyba z 15 dziecieczków teraz. Baby Jogger przewygodny dla nas do prowadzenia, ale też wygodny dla dziecka, dosyć szerokie siedzenie, podnóżek daje dużo miejsca więc spokojnie 3 latka można powozić

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    hoehe WERONIKA ja tez sie zastanawiam czy u mniej chłopczyk tam nie boksuje bo kopniaczki calkiem niezłe potrafi zadawać jak na ten tydzien ciąży, najwięcej rano i wieczorem albo jak kucne lub za ciasne spodnie mam czy coś
    Ja czekam na swoje leginsy takie jak Fasia ma powinny dzisiaj dojść i na te wylicytowane jeansy a te pewnie pod koniec tygodnia bo poczta polska ida:)
    u mnie malo kopie, czulam ruchy jako ruchy juz bardzo wczesnie, ale nie widac po brzuchu...dopiero wczoraj jak sie mocno obzarlam wieczorem to dostalam z kopa kilka razy pod rzad, ale zanim moj odwrocil glowe to bylo po ptokach :D z tego co pamietam synek byl duzo ruchliwszy w brzuchu, byc moze dlatego ze mam juz naciagnieta skore? nie mam pojecia...bardzo chcialabym coreczke bo chlopca mamy, ale czuje ze na 90% beda jajca :D co do cery...raz jest tak ze kwitnaco, raz cala w pryszczach..wlosy to masakra..od 9tc mam lupiez, gdzie nigdy nie mialam...drapie glowe jakbym pasozyty miala, non stop sie przetluszczaja...zmienilam juz szamopn na delikatny dla dzieci i byl spokoj ale znow wraca...na drugi dzien mam wlosy jakbym ze 2 tyg nie myla...no i wlosy leca niemilosiernie ale mi szkoda sciac bo pierwszy raz w zyciu mam po pas...przy synku tez tak lecialy i byly koszmarne...ale ogolnie samopoczucie, odczucia, przybieranie na wadze calkowicie inne niz przy pierwszej ciazy..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cera ok jeśli chodzi o wypryski, ale przesusza mi się dość mocno i muszę robić peeling co 3dni i po każdym smaruję buźkę bio-oilem i jakoś daje radę.

weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    U mnie tez cera super:) i włosy i paznokcie rosną jak szalone:)
    paznokcie tez mam bardzo ladne i silne, zawsze mialam biale plamki na nich, pakudnie to wygladalo a teraz moje wlasne wygladaja jak sztuczne i nie ma ani jednej plamki :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka możesz mi wpisać chłopca :)

Robotka1, shimmer_lip, weronika86 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje wlosy wlasnie sie nei przetluszczaja w ogole! Przed tez bylo ok ale teraz moge 5 dni nie myc i jest spoko :P

a ja sie ogromnie z chlopaka jako peirwsze dziecko ciesze! Czuje sie jak krolowa! Daje pierworodnego nastepce :P.

weronika86 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera u mnie tez włosy lecą:) choć są ładne:) niedawno ścięłam i powiem Ci że jak zawsze miałam sentyment do długich tak wcale nie żałuję że ścięłam:) teraz albo będę podcinać albo sobie powolutku zapuszczać.
    wczoraj mój mąż przy figlach zapytał mnie się czy farbuję sutki:D hahaha taaaa chyba henną:D
    bo my to rzadko się tak na golaska oglądamy szczegółowo;)

olka30 wrote:
    Robotka możesz mi wpisać chłopca :)
    o jeju strasznie gratuluję:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 10:56

iwonka1077, olka30, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    u mnie malo kopie, czulam ruchy jako ruchy juz bardzo wczesnie, ale nie widac po brzuchu...dopiero wczoraj jak sie mocno obzarlam wieczorem to dostalam z kopa kilka razy pod rzad, ale zanim moj odwrocil glowe to bylo po ptokach :D z tego co pamietam synek byl duzo ruchliwszy w brzuchu, byc moze dlatego ze mam juz naciagnieta skore? nie mam pojecia...bardzo chcialabym coreczke bo chlopca mamy, ale czuje ze na 90% beda jajca :D co do cery...raz jest tak ze kwitnaco, raz cala w pryszczach..wlosy to masakra..od 9tc mam lupiez, gdzie nigdy nie mialam...drapie glowe jakbym pasozyty miala, non stop sie przetluszczaja...zmienilam juz szamopn na delikatny dla dzieci i byl spokoj ale znow wraca...na drugi dzien mam wlosy jakbym ze 2 tyg nie myla...no i wlosy leca niemilosiernie ale mi szkoda sciac bo pierwszy raz w zyciu mam po pas...przy synku tez tak lecialy i byly koszmarne...ale ogolnie samopoczucie, odczucia, przybieranie na wadze calkowicie inne niz przy pierwszej ciazy..
    hejka no u mnie tez samopoczucie i wsio inaczej niz w pierwszej ciazy, zobaczymy co tam miedzy nogami maja te nasze szkraby , a wloski sluchaj podetnij troche ja podcięlam i mniej wychodza teraz.

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    a ja sie ogromnie z chlopaka jako peirwsze dziecko ciesze! Czuje sie jak krolowa! Daje pierworodnego nastepce :P.

jak królowa:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia extra brzuszek miałaś w pierwszej ciązy ;) no i bardzo atrakcyjna kobieta z ciebie ,przypominasz mi moją kolezanke z pl ;) pozdrawiam ciepło .

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka widze ze juz jesteś:) to dobrze bo bez ciebie to tak lipnie jest :) a te plamienie bylo zapewne jednorazowe takze nic się nie martw ,pozdrawiam ciepło .

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pogoda nie zaciekawa bo śilny wiatr jest a ja w łózku nadal zjadłam bulkę z nutellą i capucino male pije w filizance .Dobrze się czuje od paru dni jakiś znów power wemnie czuje się extra taka ozywiona zmobilizowana do porobienia czegos w domu do pozalatwiania ważnych rzeczy , oby to bylo juz zostalo tak do konca .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:35

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Robotka widze ze juz jesteś:) to dobrze bo bez ciebie to tak lipnie jest :) a te plamienie bylo zapewne jednorazowe takze nic się nie martw ,pozdrawiam ciepło .
    hehe dzięki Krysti:D bez Ciebie też jest nie to samo, zresztą już dziewczyny o tym pisały:D
    nie nie, plamieniem się nie przejęłam:) tzn zdziwiłam się nim ale postanowiłam poczekać do rana jeśli by się utrzymywało w takiej kolorystyce dość jasnej to bym się zaczęła martwić a tak to-musiało jakieś naczynko pęknąć po prostu:)

ja mam dziś w pracy spagetti:D i lecę po soczek marchewkowy:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj kupilam sobie fajnego pająka do masażu z homedic super sprawa ;) wczoraj moj mi robil masaż mówię do niego ze na porodówke sobie to wezme i jak mnie bedą plecy bolec to bedzie mi masował . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f620e2097385.jpg ja mam zielony ,fajnie swieci ::)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:13

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja to mam sny... dziś o seryjnym mordercy, wczoraj o szpitalach a często też erotyczne, sensacyjne... To podobno hormony powodują, że się dużo śni... wcześniej tak nie miałam a teraz potrafię się budzić kilka razy, bo sny są tak wybujałe.
    Życzę Wam miłego dnia a ja się szykuję na wizytę do lekarza.
    U mnie też sny są jakieś kosmiczne :O Dziś śniło mi się, że mój tata walnął sobie kilka głębszych i wyruszył na plażę na letni podryw :D hahahhaa takie głupoty a wydawało się mocno realne :D obudziłam się zdenerwowana i od razu zadzwoniłam do mamy :P

Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe dzięki Krysti:D bez Ciebie też jest nie to samo, zresztą już dziewczyny o tym pisały:D
    nie nie, plamieniem się nie przejęłam:) tzn zdziwiłam się nim ale postanowiłam poczekać do rana jeśli by się utrzymywało w takiej kolorystyce dość jasnej to bym się zaczęła martwić a tak to-musiało jakieś naczynko pęknąć po prostu:)

ja mam dziś w pracy spagetti:D i lecę po soczek marchewkowy:D
    Robotka narobilaś mi ochoty na spagetti ,no i ten sok marchewkowy pycha ,pamietam jak pracowalam w J Gorze w Salonie Optycznym to moja szefowa latala co dziennie do sklepu o kupywala soki marchewkowe jednodniowe w szklanych buteleczkach jakie one pyszne były :)

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do pracy po dłuższym weekendzie i już nie mogę wysiedzieć ;( bolą mnie żebra na zmianę z kręgosłupem... zaczyna się aaaaa!!! :/

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Sylvia extra brzuszek miałaś w pierwszej ciązy ;) no i bardzo atrakcyjna kobieta z ciebie ,przypominasz mi moją kolezanke z pl ;) pozdrawiam ciepło .
    Dziękuje Ci bardzo !!! Teraz będę miała chyba taki sam kształt, już widzę podobieństwo, no tylko na razie jest znacznie mniejszy :-)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 828 829 830 831 832 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ