X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:58

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez cera super:) i włosy i paznokcie rosną jak szalone:)

weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja wzięłam te L/XL, normalnie mam rozmiar 40 i mam 170 cm, teraz już 8kg na plusie :D więc żeby było wygodnie to L/XL ale one nie są duże, bardzo mi w nich wygodnie, długość też w porządku a mam dosyć długie nogi

wózek sprawdziłam, jest boski :) porównywałam kilkanaście modeli w smyku i wśród znajomych bo naokoło to chyba z 15 dziecieczków teraz. Baby Jogger przewygodny dla nas do prowadzenia, ale też wygodny dla dziecka, dosyć szerokie siedzenie, podnóżek daje dużo miejsca więc spokojnie 3 latka można powozić

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    hoehe WERONIKA ja tez sie zastanawiam czy u mniej chłopczyk tam nie boksuje bo kopniaczki calkiem niezłe potrafi zadawać jak na ten tydzien ciąży, najwięcej rano i wieczorem albo jak kucne lub za ciasne spodnie mam czy coś
    Ja czekam na swoje leginsy takie jak Fasia ma powinny dzisiaj dojść i na te wylicytowane jeansy a te pewnie pod koniec tygodnia bo poczta polska ida:)
    u mnie malo kopie, czulam ruchy jako ruchy juz bardzo wczesnie, ale nie widac po brzuchu...dopiero wczoraj jak sie mocno obzarlam wieczorem to dostalam z kopa kilka razy pod rzad, ale zanim moj odwrocil glowe to bylo po ptokach :D z tego co pamietam synek byl duzo ruchliwszy w brzuchu, byc moze dlatego ze mam juz naciagnieta skore? nie mam pojecia...bardzo chcialabym coreczke bo chlopca mamy, ale czuje ze na 90% beda jajca :D co do cery...raz jest tak ze kwitnaco, raz cala w pryszczach..wlosy to masakra..od 9tc mam lupiez, gdzie nigdy nie mialam...drapie glowe jakbym pasozyty miala, non stop sie przetluszczaja...zmienilam juz szamopn na delikatny dla dzieci i byl spokoj ale znow wraca...na drugi dzien mam wlosy jakbym ze 2 tyg nie myla...no i wlosy leca niemilosiernie ale mi szkoda sciac bo pierwszy raz w zyciu mam po pas...przy synku tez tak lecialy i byly koszmarne...ale ogolnie samopoczucie, odczucia, przybieranie na wadze calkowicie inne niz przy pierwszej ciazy..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cera ok jeśli chodzi o wypryski, ale przesusza mi się dość mocno i muszę robić peeling co 3dni i po każdym smaruję buźkę bio-oilem i jakoś daje radę.

weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    U mnie tez cera super:) i włosy i paznokcie rosną jak szalone:)
    paznokcie tez mam bardzo ladne i silne, zawsze mialam biale plamki na nich, pakudnie to wygladalo a teraz moje wlasne wygladaja jak sztuczne i nie ma ani jednej plamki :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka możesz mi wpisać chłopca :)

Robotka1, shimmer_lip, weronika86 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje wlosy wlasnie sie nei przetluszczaja w ogole! Przed tez bylo ok ale teraz moge 5 dni nie myc i jest spoko :P

a ja sie ogromnie z chlopaka jako peirwsze dziecko ciesze! Czuje sie jak krolowa! Daje pierworodnego nastepce :P.

weronika86 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera u mnie tez włosy lecą:) choć są ładne:) niedawno ścięłam i powiem Ci że jak zawsze miałam sentyment do długich tak wcale nie żałuję że ścięłam:) teraz albo będę podcinać albo sobie powolutku zapuszczać.
    wczoraj mój mąż przy figlach zapytał mnie się czy farbuję sutki:D hahaha taaaa chyba henną:D
    bo my to rzadko się tak na golaska oglądamy szczegółowo;)

olka30 wrote:
    Robotka możesz mi wpisać chłopca :)
    o jeju strasznie gratuluję:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 10:56

iwonka1077, olka30, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    u mnie malo kopie, czulam ruchy jako ruchy juz bardzo wczesnie, ale nie widac po brzuchu...dopiero wczoraj jak sie mocno obzarlam wieczorem to dostalam z kopa kilka razy pod rzad, ale zanim moj odwrocil glowe to bylo po ptokach :D z tego co pamietam synek byl duzo ruchliwszy w brzuchu, byc moze dlatego ze mam juz naciagnieta skore? nie mam pojecia...bardzo chcialabym coreczke bo chlopca mamy, ale czuje ze na 90% beda jajca :D co do cery...raz jest tak ze kwitnaco, raz cala w pryszczach..wlosy to masakra..od 9tc mam lupiez, gdzie nigdy nie mialam...drapie glowe jakbym pasozyty miala, non stop sie przetluszczaja...zmienilam juz szamopn na delikatny dla dzieci i byl spokoj ale znow wraca...na drugi dzien mam wlosy jakbym ze 2 tyg nie myla...no i wlosy leca niemilosiernie ale mi szkoda sciac bo pierwszy raz w zyciu mam po pas...przy synku tez tak lecialy i byly koszmarne...ale ogolnie samopoczucie, odczucia, przybieranie na wadze calkowicie inne niz przy pierwszej ciazy..
    hejka no u mnie tez samopoczucie i wsio inaczej niz w pierwszej ciazy, zobaczymy co tam miedzy nogami maja te nasze szkraby , a wloski sluchaj podetnij troche ja podcięlam i mniej wychodza teraz.

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    a ja sie ogromnie z chlopaka jako peirwsze dziecko ciesze! Czuje sie jak krolowa! Daje pierworodnego nastepce :P.

jak królowa:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia extra brzuszek miałaś w pierwszej ciązy ;) no i bardzo atrakcyjna kobieta z ciebie ,przypominasz mi moją kolezanke z pl ;) pozdrawiam ciepło .

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka widze ze juz jesteś:) to dobrze bo bez ciebie to tak lipnie jest :) a te plamienie bylo zapewne jednorazowe takze nic się nie martw ,pozdrawiam ciepło .

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pogoda nie zaciekawa bo śilny wiatr jest a ja w łózku nadal zjadłam bulkę z nutellą i capucino male pije w filizance .Dobrze się czuje od paru dni jakiś znów power wemnie czuje się extra taka ozywiona zmobilizowana do porobienia czegos w domu do pozalatwiania ważnych rzeczy , oby to bylo juz zostalo tak do konca .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:35

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Robotka widze ze juz jesteś:) to dobrze bo bez ciebie to tak lipnie jest :) a te plamienie bylo zapewne jednorazowe takze nic się nie martw ,pozdrawiam ciepło .
    hehe dzięki Krysti:D bez Ciebie też jest nie to samo, zresztą już dziewczyny o tym pisały:D
    nie nie, plamieniem się nie przejęłam:) tzn zdziwiłam się nim ale postanowiłam poczekać do rana jeśli by się utrzymywało w takiej kolorystyce dość jasnej to bym się zaczęła martwić a tak to-musiało jakieś naczynko pęknąć po prostu:)

ja mam dziś w pracy spagetti:D i lecę po soczek marchewkowy:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj kupilam sobie fajnego pająka do masażu z homedic super sprawa ;) wczoraj moj mi robil masaż mówię do niego ze na porodówke sobie to wezme i jak mnie bedą plecy bolec to bedzie mi masował . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f620e2097385.jpg ja mam zielony ,fajnie swieci ::)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:13

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja to mam sny... dziś o seryjnym mordercy, wczoraj o szpitalach a często też erotyczne, sensacyjne... To podobno hormony powodują, że się dużo śni... wcześniej tak nie miałam a teraz potrafię się budzić kilka razy, bo sny są tak wybujałe.
    Życzę Wam miłego dnia a ja się szykuję na wizytę do lekarza.
    U mnie też sny są jakieś kosmiczne :O Dziś śniło mi się, że mój tata walnął sobie kilka głębszych i wyruszył na plażę na letni podryw :D hahahhaa takie głupoty a wydawało się mocno realne :D obudziłam się zdenerwowana i od razu zadzwoniłam do mamy :P

Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe dzięki Krysti:D bez Ciebie też jest nie to samo, zresztą już dziewczyny o tym pisały:D
    nie nie, plamieniem się nie przejęłam:) tzn zdziwiłam się nim ale postanowiłam poczekać do rana jeśli by się utrzymywało w takiej kolorystyce dość jasnej to bym się zaczęła martwić a tak to-musiało jakieś naczynko pęknąć po prostu:)

ja mam dziś w pracy spagetti:D i lecę po soczek marchewkowy:D
    Robotka narobilaś mi ochoty na spagetti ,no i ten sok marchewkowy pycha ,pamietam jak pracowalam w J Gorze w Salonie Optycznym to moja szefowa latala co dziennie do sklepu o kupywala soki marchewkowe jednodniowe w szklanych buteleczkach jakie one pyszne były :)

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do pracy po dłuższym weekendzie i już nie mogę wysiedzieć ;( bolą mnie żebra na zmianę z kręgosłupem... zaczyna się aaaaa!!! :/

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Sylvia extra brzuszek miałaś w pierwszej ciązy ;) no i bardzo atrakcyjna kobieta z ciebie ,przypominasz mi moją kolezanke z pl ;) pozdrawiam ciepło .
    Dziękuje Ci bardzo !!! Teraz będę miała chyba taki sam kształt, już widzę podobieństwo, no tylko na razie jest znacznie mniejszy :-)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 828 829 830 831 832 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ