Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:Haha dobre
Moja siostra miała podobnie w obu ciazach. Miała nawet podtrzymywana pierwsza ciążę a urodziła 10 i 6/7dni po terminie
Jak byłam już osiem dni po terminie to ginka kazała iść na porodowke. Myslalam, że dostane oxy i urodzę a tu dupasiedem dni dostawalam oXY i zastrzyki domiesniowo a dopiero ósmego dnia urodzilam
mimka84 lubi tę wiadomość
-
u mnie było śmiesznie:)
byłam już 5 dni po terminie, czop odpadł mi rano ale się nim zbyt nie sugerowałam bo podobno może odpaść nawet 2 tygodnie przed porodem:)
zrobiliśmy sobie grila wieczorkiem z rodzicami(mieszkaliśmy wtedy z nimi) było upalnie jak na koniec maja.
pojadłam sobie, tata i TŻ wypili flaszeczkę i poszliśmy spać.
dodam że szpital mam na przeciwko domu, jakiś kilometr.
no i połozyliśmy się spać a tu coś mnie brzuch jak na okres pobolewa, co kilka kilkanaście minut.
zeszłam na dół, luby spał,wzięłam kąpiel gorącą, podobno jak po kąpieli skurcze przejdą to fałszywy alarm, nie przeszły.
zebrałam się, oznajmiłam rodzicom podniecona że jadębudzę mojego, zadżumiony wstał, ubrał się i chyba od razu przetrzeźwiał, nie pozwolił mi auta prowadzić, sam mnie zawiózł(dobrze że niedaleko) był w szoku, w szpitalu skurcze już silniejsze a na ktg rozwarcie na 2 palce.
i tak zostało do porodu,skurcze silne a na ktg małe....
było cięzko oj było mimo że przez całą ciąże byłam bojowo do porodu nastawiona:) niestety rzeczywistośc okazała się bezlitosna:DAnka1501, Krysti, mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Ale słodko!!!
Ja jeszcze nie wyczuwam czkawki, ale za to mega mocne kopniaki w porównaniu do tych z poprzedniego tygodnia
A po porodzie będziemy bardzo za nimi tęsknić !!!
-
Robotka1 wrote:hehe Sylvia niezła jest czkawka no nie? mnie budzi raniutko a potem i tak budzik dzwoni:) mam swój własny budzik w brzuchu:D
-
Klaudia90 wrote:A nie jest to trochę dziwne, że od godziny 8 do tej pory cały czas czuję ruchy dziecka? Długo trochę...
nie dobrze jak się nie rusza, nie dobrze jak za dużo się rusza:) ehh my kobiety:D nam nigdy nie dogodzi:Dmantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:A nie jest to trochę dziwne, że od godziny 8 do tej pory cały czas czuję ruchy dziecka? Długo trochę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 14:37
-
ja poszlam do szpitala w poniedziałek a na rano miałam cc jednak w nocy dostałam boli bolała jak na okres tylko troszkę mocnie i brzuch robil się twardy szpital postawiony na nogi latanie itp. najpierw dostałam cos na powstrzymanie naszczescie pomoglo do rana no i o 9,00 miałam cc mi brzuch nie opadl na dol bo mala była podluznie ulozona glowka
Krysti lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
adk_1989 wrote:Nie piszcie o jedzeniu, błagam! Ja jestem tak głodna, że mi żołądek do kręgosłupa przywarł już chyba
A jeszcze 40 minut w pracy, zanim dotrę do jakiegoś korytka z jedzeniem to mnie chyba noc zastanie...
-
adk_1989 wrote:Nie piszcie o jedzeniu, błagam! Ja jestem tak głodna, że mi żołądek do kręgosłupa przywarł już chyba
A jeszcze 40 minut w pracy, zanim dotrę do jakiegoś korytka z jedzeniem to mnie chyba noc zastanie...
Nie mogłabym pracować..ja sie trzęsę z głodu także zawsze w biurku mam jabłko czy jakieś owoce...a pozatym to pracuje z babkami i non stop są jakieś ciastka:))
Możesz jeść przy biurku??