Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica wrote:Nie mogłabym pracować..ja sie trzęsę z głodu także zawsze w biurku mam jabłko czy jakieś owoce...a pozatym to pracuje z babkami i non stop są jakieś ciastka:))
Możesz jeść przy biurku??
hehe ja na szczęście jeść przy biurku mogę
PROTKA wiem że kiedyś gdzieś wklejałaś link z porównywaniem wózeczków, to jest ta porównywarka z linku z pierwszej strony z wózkami czy jakąś inną robiłaś? podasz??
w sobotę jadę na oględziny moich kilku miesięcznych zbieractw informacji o wózkach:P trzy z nich znajdę w jednym sklepie uff -
Lwica wrote:Nie mogłabym pracować..ja sie trzęsę z głodu także zawsze w biurku mam jabłko czy jakieś owoce...a pozatym to pracuje z babkami i non stop są jakieś ciastka:))
Możesz jeść przy biurku??
Nie mam problemu z jedzeniem w pracy czy przy biurku nawet. Ma nawet lodówkę i kuchenkę małą żeby sobie coś podgrzać. Moja wina bo za mało jedzenia wzięłam! -
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:A ja się dzisiaj źle czuje słabo mi strasznie mdli mnie i taki brzuch dziwny mam trochę boli jak wstaje może się wczoraj trochę przepracowalam mam nadzieje ze nie zaszkodzilam maluszkowi...
-
Cześć Dziewczyny:)
Ja to dopiero miałam przerwę od forum. Ale już melduję się z powrotem po przeprowadzce, w nowym mieszkaniu, wykończonym i wysprzątanym.Teraz już tylko zostaje mi dowiedzieć się czy noszę chłopca czy dziewczynkę i wybierać mebelki, wózki i pierwsze ciuszki.
Piękne macie brzuszki, mój też rośnie, ale tak już do niego przywykłam, że trudno mi sobie wyobrazić siebie sprzed tych 4 miesięcy.
Dzisiaj o 20:00 mam wizytę i kolejne USG. Jestem oczywiście poddenerwowana, bo sama nie wiem, czy czuję ruchy. Czasem miałam wrażenie, że coś mnie uderza od środka, ale przez ten zamęt z przeprowadzką nawet nie miałam czasu się nad tym zastanawiać.
Do pracy nie chodzę, bo przez kręgosłup lub miednicę mam ciągłe drętwienie
lewej nogi i w pozycji siedzącej boli mnie biodro. Podziwiam babeczki, które pracują do końca!
Powiedzcie mi o co chodzi z tą naszą starą listą, że została usunięta? Jest jakaś nowa w zamian?KasiaKwiatek, mantissa, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to zrobiłam mieszankę zjadłam trochę sosu z gulaszu, kanapkę z śledziem w śmietanie a teraz jem buraczki z chrzanem ze słoika i popijam sokiem z żurawiny...
Za godzinę mam yoge jak ja tam nie puszczę bąka przy tych ćwiczeniach oddechowych to bedzie superKasiaKwiatek, Lali, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:No to zrobiłam mieszankę zjadłam trochę sosu z gulaszu, kanapkę z śledziem w śmietanie a teraz jem buraczki z chrzanem ze słoika i popijam sokiem z żurawiny...
Za godzinę mam yoge jak ja tam nie puszczę bąka przy tych ćwiczeniach oddechowych to bedzie super
Wyobrazilam to sobieznaczy Ciebie puszczajaca bąka na zajeciach
Lwica lubi tę wiadomość
-
Zrobilam sobie wagary od pracy do końca tygodnia
trochę mam wyrzuty sumienia ale dziecko ważniejsze słabo się czuje niedobrze mi i mam bardzo niskie ciśnienie poleze odpoczne te 4 dni jeszcze i do poniedziałku powinno być dobrze
a w pobidzialek USG połówkowe
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Zrobilam sobie wagary od pracy do końca tygodnia
trochę mam wyrzuty sumienia ale dziecko ważniejsze słabo się czuje niedobrze mi i mam bardzo niskie ciśnienie poleze odpoczne te 4 dni jeszcze i do poniedziałku powinno być dobrze
a w pobidzialek USG połówkowe
A pewnie a co będziesz sie przemęczać! Ja tez planuje wagary tylko czekam jak sie pogoda pogorszy:)
Bycie w ciazy ma te zalety ze czasem można sobie zrobić wagary!
Nawet sie ty nie stresuj - odpoczywaj i sie relaxuj!