X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Nie mogłabym pracować..ja sie trzęsę z głodu także zawsze w biurku mam jabłko czy jakieś owoce...a pozatym to pracuje z babkami i non stop są jakieś ciastka:))
    Możesz jeść przy biurku??
    uhh ja to samo, w torebce muszę mieć kilka owoców albo warzyw na przekąskę, inaczej nie funkcjonuję.

hehe ja na szczęście jeść przy biurku mogę:D

PROTKA wiem że kiedyś gdzieś wklejałaś link z porównywaniem wózeczków, to jest ta porównywarka z linku z pierwszej strony z wózkami czy jakąś inną robiłaś? podasz??

w sobotę jadę na oględziny moich kilku miesięcznych zbieractw informacji o wózkach:P trzy z nich znajdę w jednym sklepie uff

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka - wkleilam ta tabelke do tego linku na pierwszej stronie.

dzisiaj ide na joge dla kobiet w ciazy :)

sylvia007 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Nie mogłabym pracować..ja sie trzęsę z głodu także zawsze w biurku mam jabłko czy jakieś owoce...a pozatym to pracuje z babkami i non stop są jakieś ciastka:))
    Możesz jeść przy biurku??

Nie mam problemu z jedzeniem w pracy czy przy biurku nawet. Ma nawet lodówkę i kuchenkę małą żeby sobie coś podgrzać. Moja wina bo za mało jedzenia wzięłam!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, mam problem z netem,ale w sobotę w złotych będę na spotkaniu :) pozdrawiam :****

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dzisiaj źle czuje słabo mi strasznie mdli mnie i taki brzuch dziwny mam trochę boli jak wstaje może się wczoraj trochę przepracowalam mam nadzieje ze nie zaszkodzilam maluszkowi...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A ja się dzisiaj źle czuje słabo mi strasznie mdli mnie i taki brzuch dziwny mam trochę boli jak wstaje może się wczoraj trochę przepracowalam mam nadzieje ze nie zaszkodzilam maluszkowi...
    Ola odpoczywaj!!! dzisiaj taka pogoda, że chyba wszyscy nie za dobrze się czują, mi np. strasznie kręci się w głowie i też mnie mdli trochę.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaaaa znalazlam boskie butki Nike air Max dla Niuni ( na rok) i takie same dla mnie :D hehe chyba je kupie a co :D bedziemy chodzic jak siostry :)

Eweliśka, Lwica, Fasia, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny boli was krocze bo mnie strasznie jakbym miała miesnie ponaciągane?

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide zaraz na usg umieram że strachu czy wszystko dobrze:( i ciekawe czy dupinke pokaze

Rudzia, Lali lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ide zaraz na usg umieram że strachu czy wszystko dobrze:( i ciekawe czy dupinke pokaze

nie martw sie! Wszystko na pewno jest dobrze ! :) trzymam kciuki :* daj znac odrazu po :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny:)

Ja to dopiero miałam przerwę od forum. Ale już melduję się z powrotem po przeprowadzce, w nowym mieszkaniu, wykończonym i wysprzątanym. :) Teraz już tylko zostaje mi dowiedzieć się czy noszę chłopca czy dziewczynkę i wybierać mebelki, wózki i pierwsze ciuszki. :)

Piękne macie brzuszki, mój też rośnie, ale tak już do niego przywykłam, że trudno mi sobie wyobrazić siebie sprzed tych 4 miesięcy. :)

Dzisiaj o 20:00 mam wizytę i kolejne USG. Jestem oczywiście poddenerwowana, bo sama nie wiem, czy czuję ruchy. Czasem miałam wrażenie, że coś mnie uderza od środka, ale przez ten zamęt z przeprowadzką nawet nie miałam czasu się nad tym zastanawiać.

Do pracy nie chodzę, bo przez kręgosłup lub miednicę mam ciągłe drętwienie
    lewej nogi i w pozycji siedzącej boli mnie biodro. Podziwiam babeczki, które pracują do końca!

Powiedzcie mi o co chodzi z tą naszą starą listą, że została usunięta? Jest jakaś nowa w zamian?

KasiaKwiatek, mantissa, Krysti lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 wrote:
    dziewczyny boli was krocze bo mnie strasznie jakbym miała miesnie ponaciągane?
    Mnie nie boli, ale podobno często się zdarza ból krocza.
    Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, Eweliska i Ida trzymam kciuki i czekam na wiesci z wizyt :) moze trzy dziewczynki dzis :P??

haneczka lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja też trzymam kciuki Ida, Eweliśka no i wreszcie po takiej przerwie Haneczka :)
    koniecznie napiszcie kogo tam macie w środku, ciocie forumowe czekają :D

sylvia007, haneczka lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zrobiłam mieszankę zjadłam trochę sosu z gulaszu, kanapkę z śledziem w śmietanie a teraz jem buraczki z chrzanem ze słoika i popijam sokiem z żurawiny...
    Za godzinę mam yoge jak ja tam nie puszczę bąka przy tych ćwiczeniach oddechowych to bedzie super :)

KasiaKwiatek, Lali, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, że na razie przeważają chłopcy? :) Martynka czy Artur? Na dwoje babka wróżyła. Jak to mawia mój mąż, co by nie było, pokocham jak własne. :D

Lali, Angela89, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś! Myślę o Was kobietki i wierzę że wszystko będzie dobrze.

Lwica lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    No to zrobiłam mieszankę zjadłam trochę sosu z gulaszu, kanapkę z śledziem w śmietanie a teraz jem buraczki z chrzanem ze słoika i popijam sokiem z żurawiny...
    Za godzinę mam yoge jak ja tam nie puszczę bąka przy tych ćwiczeniach oddechowych to bedzie super :)

Wyobrazilam to sobie :D znaczy Ciebie puszczajaca bąka na zajeciach :P

Lwica lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam sobie wagary od pracy do końca tygodnia :) trochę mam wyrzuty sumienia ale dziecko ważniejsze słabo się czuje niedobrze mi i mam bardzo niskie ciśnienie poleze odpoczne te 4 dni jeszcze i do poniedziałku powinno być dobrze :) a w pobidzialek USG połówkowe :)

sylvia007 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Zrobilam sobie wagary od pracy do końca tygodnia :) trochę mam wyrzuty sumienia ale dziecko ważniejsze słabo się czuje niedobrze mi i mam bardzo niskie ciśnienie poleze odpoczne te 4 dni jeszcze i do poniedziałku powinno być dobrze :) a w pobidzialek USG połówkowe :)

A pewnie a co będziesz sie przemęczać! Ja tez planuje wagary tylko czekam jak sie pogoda pogorszy:)
    Bycie w ciazy ma te zalety ze czasem można sobie zrobić wagary!
    Nawet sie ty nie stresuj - odpoczywaj i sie relaxuj!

oar8s65gn4hfzvo1.png
‹‹ 831 832 833 834 835 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ