Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:ja też znowu na zwolnieniu, tym razem moja córa chora więc zostałam z nią w domu do końca tygodnia, trochę miałam wyrzuty sumienia, ale potem mój K powiedział: nie ma ludzi niezastąpionych a tobie oskara nikt nie da za to, że będziesz latać w ciąży a dziecko chore w domu zostanie samo... no i przeszło mi
Ja tak samo myślę, orderu nie dostaniemy za prace ponad siły taka jest prawda musimy same o siebie dbać
mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Też kiedyś bawiłam się w pracowe sentymenty, doszło do tego, że jak w końcu szłam na zwolnienie to dyrekcja była wielce zaskoczona, bo przecież przyzwyczaili się że z gorączką do pracy chodzę, a chore dziecko powierzam babci. W końcu powiedziałam dość bo inni jakoś się nie przejmowali i brali zwolnienia nawet po kilka razy w półroczu. Podobnie było z ciążą, jestem od 7 tygodnia na zwolnieniu, nikt i tak by nie docenił mojego poświęcenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 18:15
shimmer_lip, mantissa lubią tę wiadomość
-
haneczka witaj ponownie, lista jest ta sama, tylko została załadowana na nowo, bo ta wcześniejsza u mało kogo się otwierała a teraz większość z nas może sama uzupełniać. Oczywiście jesli chodzi ci o tą z linku.
haneczka lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Też kiedyś bawiłam się w pracowe sentymenty, doszło do tego, że jak w końcu szłam na zwolnienie to dyrekcja była wielce zaskoczona, bo przecież przyzwyczaili się że z gorączką do pracy chodzę, a chore dziecko powierzam babci. W końcu powiedziałam dość bo inni jakoś się nie przejmowali i brali zwolnienia nawet po kilka razy w półroczu. Podobnie było z ciążą, jestem od 7 tygodnia na zwolnieniu, nikt i tak by nie docenił mojego poświęcenia.
Ja tylko dlatego jeszcze pracuje bo dostaje uznaniowe premie a to czasem jest 1000 zl także dla nas teraz gdy budujemy dom to bardzo dużo
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Ja już jestem po:D z dzidziusiem wszystko w porzadku aż milo było sluchac jak lekarz wymawial wszystkie narzady ppo kolei i za kazdym razem mowil prawidlowo:d i uwaga bedzie dziewczynka:D:D nie wiem jak to zobaczyl ale powiedzial na 100% i że na pewno nic tam już nie urosnie:d
Ola89, kluska, mimka84, Polarisa90, Fasia, KasiaKwiatek, Krysti, Justinka, Lali, sylvia007, Klaudia90, Rudzia, Lwica, MartaAlvi, weronika86, Robotka1, Auro, haneczka lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Ja już jestem po:D z dzidziusiem wszystko w porzadku aż milo było sluchac jak lekarz wymawial wszystkie narzady ppo kolei i za kazdym razem mowil prawidlowo:d i uwaga bedzie dziewczynka:D:D nie wiem jak to zobaczyl ale powiedzial na 100% i że na pewno nic tam już nie urosnie:d
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynka po prostu cudownie! Eweliśko wielkie gratulację i po cichu marzę, że 12 grudnia usłyszę podobnie a dziś na wizycie posłuchałam serduszka detektorem (dzięki kochanej pani położnej) i uspokoiłam się
KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny