Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No ja tak mysle ze moje dziecko zbyt duze nie bedzie.. Ja sie urodzilam 52cm dluga, teraz raczej nie jestem bardzo wysoka i ojciec tez nie jest jakims wielkoludem., wiec .. No ale wole sie przygotowac
mam juz pare 56 ubranek i 62 i teraz zaczne kupowac 68-74
-
liwi wrote:Jejeku a ja mam dwa bodziaki, dwa pajace i czapeczkę.
To ja mam wiecejale ja nie wierze w jakies przesady itd i juz dawno kupilam pierwsze ubranka a jak powiedzieli mi plec to i moja mama oszalala i kupujemy
hihi
Angela89, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też dziś w tesco upolowałam jednego pajaca, szary z zebrą
Niestety nic więcej nie kupiłam, bo jakoś reszta przecenionych rzeczy była raczej dedykowana albo dla chłopców albo dziewczynek a ja jeszcze 100% pewności nie mam
No i ja też póki co kupuje takie mniejsze, dzisiaj kupiłam w rozmiarze 'new born' bo takich mam najmniej (trochę ciuszków dostaliśmy od znajomej).
Kupiłam dzisiaj w lumpie nowiutkie spodnie mothercare z czego cieszę się jak diabili bo są rewelazapłaciłam całe 24zł!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Kupiłam dzisiaj w lumpie nowiutkie spodnie mothercare z czego cieszę się jak diabili bo są rewela
zapłaciłam całe 24zł!
Zazdroszczę, ja poluję, poluję i nic upolować nie mogę. Za to jak patrzę na olx czy allegro to jakaś tragedia, bo wszędzie piszą, że rozmiar S jest na 172 cm wzrostu. Oszaleli chyba. Ja mam 153 to co mam nosić, ja się pytam. ;/ -
mantissa wrote:Zazdroszczę, ja poluję, poluję i nic upolować nie mogę. Za to jak patrzę na olx czy allegro to jakaś tragedia, bo wszędzie piszą, że rozmiar S jest na 172 cm wzrostu. Oszaleli chyba. Ja mam 153 to co mam nosić, ja się pytam. ;/
Noo ja mam 164 i większość spodni też na mnie za długa i trzeba skracać albo chociaż podwijaćNie wiem czemu wszystkie spodnie są takie dłuuuugie!
Idaaa gratulację syneczka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 22:40
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Rudzia wygralas aukcje?
taaaak!i jestem happy
wlasciwie za grosze kupilam
o takie cos:)
http://www.tradera.com/item/341772/219390264/fint-kladset-kofta-fran-newbie-klanning-och-nallekofta-62Lali, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Słodkie sa te małe ciuszki
ciesze sie, ze Ci sie udalo wygrac! Ja czekam dk 25 na usg i tez chce zaczac robic zakupy
No dokladnie Cie rozumiemuwielbiam kupiwac Malej ciuszki.. tylko przeraza mnie ze Ona bedzie z tego szybko wyrastac i co chwile bedzie trzeba cos kupowac
nawet za wiele nie naciesze sie tym co teraz kupuje ...
-
To prawda wyrosnie bardzo szybko, sama nazamawialam dla corki pelno rzeczy i niestety sporo z nich nawet nie zalozyla, ale co tam teraz tez pewnie nakupuje
tosz to sama przyjemnosc
!!!
Rudzia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość