Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:zacznij powoli
ja już mojego oswoiłam z wydatkami i zakupami, teraz co chwila kurier puka z jakimś ciuszkiem a mój K już nie reaguje, tylko się uśmiecha
weronika86 lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:Dziewczyny wpadłam na chwilę, bo jeszcze Was nie nadrobiłam. Psina mi sie trochę pochorowała i nie mialam czasu zajrzeć do Was, ale dzis wszystko doczytam.
Właśnie wróciłam z wizyty. Z fasolem wszysko ok, wyniki w miarę ok, mam tylko zacząć łykać żelazo. Poprosiłam gina o szybkie USG i co się okazało....
Pitoka nie widział i lekarz obstawia dzwiewuchę.?????
Na prenatalnym genetyk (z lepszym sprzętem) stwierdził że rozwijają się jąderka i po kącie tego co wyrasta obstawiał na 80%, że chłopak. A teraz ten wyskakuje z dziewczynką :o. Wracamy do punktu wyjścia. Za tydzień połówkowe, może się wreszcie okaże na 100% czy pipka czy pitok. -
Eweliska gratuluje!!
Ja dla swietego spokoju umowie sie jeszcze prywatnie na usgnie wytrzymam do porodu
a mi juz usg tutaj nie przewiduja chyba ;/ i musze isc prywatnie..
Eweliśka, mimka84, Lwica lubią tę wiadomość
-
Ja też idę jeszcze raz ok.5 grudnia prywatnie, bo chcę mieć pewność że synek to nadal synek i że wszystko nadal ok. W przychodni gdzie chodzę na nfz niestety usg jest bardzo kiepskie i nie widać szczegółow. A nie chciałabym się zdziwić po porodzie
Dziś w Tesco kupiłam bodziaki i pajace bo są przeceny. Za 5 body z długim rękawem dałam 29zł, z krótkim 27,50 (przecena z 55zł), a za komplet 3 pajacy 39zł. Wszystko wzięłam w rozmiarze 62.Rudzia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:A w Lidlu w poniedziałek mają być dla niemowląt fajne rzeczy. Będę polowała na taki misiowaty kombinezon akurat na wczesną wiosnę - mają być po 40zł.
no nic moze jakos wytrzymam:)
-
Rudzia wrote:Eweliska gratuluje!!
Ja dla swietego spokoju umowie sie jeszcze prywatnie na usgnie wytrzymam do porodu
a mi juz usg tutaj nie przewiduja chyba ;/ i musze isc prywatnie..
Ja mam podobnie tylko 2. Także połówkowe za tydzień i koniec. Tez myślałam prywatnie.... -
Dziewczyny a powiedzcie mi czy to jest normalne że ja czuje kopniaki tak jakby w szyjkę? Normalnie jak czasem przywali to mam wrażenie że zaraz zobacze malutką noge miedzy nogami.
Już się zaczynam martwić ze za nisko jest a wizyta dopiero we wtorek. -
iwonka1077 wrote:no tez bym polowala zebym plec kurcze wiedziala:)
no nic moze jakos wytrzymam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 21:14
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy to jest normalne że ja czuje kopniaki tak jakby w szyjkę? Normalnie jak czasem przywali to mam wrażenie że zaraz zobacze malutką noge miedzy nogami.
Już się zaczynam martwić ze za nisko jest a wizyta dopiero we wtorek.
Ja tez ostatnio się martwilam ze czuje małego za nisko ale czasem tez wyżej kopnie także nie martw się