Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia to Cie czeka i inne mamy ktore oczekuja córeklepiej nie wpuszczac do garderoby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 23:23
Justinka, Krysti, Rudzia, weronika86, Anka1501, mantissa, misia83, MartaAlvi, haneczka lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz nie spie mimo ze dzisiaj i jutro do pracy nie ide. Obudzilam się o zgrozo 5:30 i koniec. Moj maluch podobnie juz dawał znać ze i on juz wstał
cieszę się ze trochę poleniuchuje i odpoczne bo długi weekend okazał się nadzwyczaj pracowity na działce i nie było nawet kiedy odpocząć.
Ida gratulacjekolejny chłopiec dołącza do naszego przyszłego małego stadka
-
Cześć
ja się obudziłam po 2 i nie mogłam zasnąć
udało się nad ranem... Tylko wstalam z łóżka i od razu głowa do kibelka
ile to jeszcze potrwa? Wychodzi na to, ze na naprawdę nie mogę chodzić do pracy. W długi weekend ani przez moment mnie nawet nie zemdliło a teraz? Wymioty dwa dni pod rząd
Gratuluję wczorajszych wizyt!!!ja mam swoją dzisiaj o 17! Nie mogę się doczekać!
sylvia007, Ida lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Cześć
ja się obudziłam po 2 i nie mogłam zasnąć
udało się nad ranem... Tylko wstalam z łóżka i od razu głowa do kibelka
ile to jeszcze potrwa? Wychodzi na to, ze na naprawdę nie mogę chodzić do pracy. W długi weekend ani przez moment mnie nawet nie zemdliło a teraz? Wymioty dwa dni pod rząd
Gratuluję wczorajszych wizyt!!!ja mam swoją dzisiaj o 17! Nie mogę się doczekać!
Powodzenia i czekany na relacje -
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja, KASIA kurcze jak sie wali to na calego, ciekawe czy Ty bedziesz mogla
sie jakos zabezpieczyc przed tym.
ADK wez moze jakies kilkudniowe l4? Chyba, ze to nie jest mozliwe w tej chwili ale odpoczelabys sobie. Mam kolezanke ktora cierpiala na wymoty do 8 miesiacawiem nie pocieszylam Cie. Trzymam kciuki za wizyte, poprawi Ci sie humor jak zobaczysz Malenstwo
-
Kasia w ciąży chyba nie wolno, bo nasz internista ostatnio zasugerował ze młodą można tak profilaktycznie odrobaczyć ale ze to teraz nie ma sensu bo cała rodzina musiałaby wziąć a mi teraz nie mogą podac.
Rudzia to dobrze że nie kopie tak od rana, Jak jej się nic nie przestawi to Ci sie dzieciątko bedzie dawało wysypiac po urodzeniu
Moja Oliwka jak jeszcze była w brzuchu się aktywowala dopiero po 22 jak kladlam się spać, i jak się urodziala było tak samo cały dzien przespiała a w nocy była aktywna, ładne dwa tygodnie nam to zajeło zeby ją jakoś przestawić.Rudzia lubi tę wiadomość
-
Lali ja dokładnie tak samo, mam taki niedosyt tych kopniaków. Inne dziewczyny mówiły że widzą noge, ręke, wiedzą gdzie to jest a ja nawet w 7 czy 8 miesiącu musiałam się ładnie nagimnstykowac zeby się młoda poruszała troche. Nie wiem jak to jest jak kopniak boli, nigdy mi tlenu nie odcinało. A w tych ostatnich miesiącach kilka razy jeździłam do szpitala sprawdzac czy wszytsko gra bo się młoda prawie wcale nie ruszała.
No i dziecko się urodziło mega spokojne, pierwszy raz usłyszałam jej płacz jak miła koło 3 miesiacy tak to sobie stękała tylko jak jej coś nie pasowało.Lali, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Witam sie i ja, KASIA kurcze jak sie wali to na calego, ciekawe czy Ty bedziesz mog
ADK wez moze jakies kilkudniowe l4? Chyba, ze to nie jest mozliwe w tej chwili ale odpoczelabys sobie. Mam kolezanke ktora cierpiala na wymoty do 8 miesiacawiem nie pocieszylam Cie. Trzymam kciuki za wizyte, poprawi Ci sie humor jak zobaczysz Malenstwo
No jak przyszłam dzisiaj rano do pracy i zobaczyłam swoje biurko i już nie wytrzymałam i się nad nim popłakałam po prostu z niemocy, złego samopoczucia, psychicznego napięcia? nie wiem w sumie dlaczego to zdecydowałam, że dzisiaj proszę o tydzień L4 od jutra i cały następny tydzień. Moja szefowa jest złota i wiem, że mnie potrzebuje ale nie mogę się tak zajeżdżać. A już na pewno nie za najniższą krajową. -
ADK bardzo dobrze musisz odpoczac, zebrac sily. Pozniej bedzie przerwa swiateczna to te troche wolnego, a z tego co pamietam to pracujesz chyba do konca stycznia? Jak ja sie ciesze, ze jestem na L4, nie mam wyrzutow sumienia bo wiem, ze w pracy bym psychicznie sie wykonczyla. U mnie na szczescie jeat tak ze do sredniej z calego roku sa brane wszelkie premie ktore dostawalam co miesiac i nie trace na zwolnieniu ani troche.
-
Lali wrote:ADK bardzo dobrze musisz odpoczac, zebrac sily. Pozniej bedzie przerwa swiateczna to te troche wolnego, a z tego co pamietam to pracujesz chyba do konca stycznia? Jak ja sie ciesze, ze jestem na L4, nie mam wyrzutow sumienia bo wiem, ze w pracy bym psychicznie sie wykonczyla. U mnie na szczescie jeat tak ze do sredniej z calego roku sa brane wszelkie premie ktore dostawalam co miesiac i nie trace na zwolnieniu ani troche.
Ja tam nie mam żadnych premii o które musze się martwić ale namieszałam sobie troszkę jeśli chodzi o wymiar etatu i wyngrodzenie, żeby potem dostać wyższy zasiłek i wyższe chorobowe przed porodem i teraz technicznie nie mam wyjścia jak pracować do końca stycznia bo inaczej będzie mi się liczyć od połowy najniższego. -
Ida wrote:Lecę, biegnę do Was z wieściami. Wybaczcie, że tak późno, ale wizyta opóźniona o 2 godziny!!! Już nawet siępytali w recepcji czy na pewno muszę dzisiaj wchodzić...
No ale wszystko w porządku, serce 4 komorowe, mózg na miejscu, reszta wnętrzności też. Dzid rośnie książkowo, wg usg jest tylko 2 dni starszy od OM. termin 1 kwietnia albo 30 marca (szczerze - wolę kwiecień).
No ale najważniejsze - płeć! Gin już wyłączył sprzęt, a ja go w tej chili prawie za rękę chwyciłam krzycząc z wyrzutem - a co z płcią?! Uśmiechnął się i włączył sprzęt ponownie. Jeździł i jeździł tą głowicą i w końcu powiedział - 'to chyba filutek'Najprawdopodobniej będziemy mieli syna! Czyli tak jak przeczuwałam
))))))
Jestem szczęśliwaMąż też
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny