Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia no i super:) będziesz pewna na 100% szczególnie że masz takie rzadkie usg w ciąży.
dziewczyny takie kłucia, ciągnięcia, bóle jak na okres to będziemy miały co chwila i wydaje mi się że nie ma co się zamartwiać, to normalne w ciąży,
ja mam raz na dzień lub dwa taki hm...ciężko to opisać, jak próbuję zmienić pozycję to mam taki jakby jednorazowy niby ból niby nie ale czuję zdrętwiałą jedną stronę brzucha, po kilku sekundach przechodzi, szwagierka mnie uspokoiła, miała to samo, taki nagły trzask związany z mrowieniem chwilowym i lekarz powiedział że to normalne:)
ejj ja też mam wyrzuty sumienia jak trzeba iść naL4 ale chodzę, przynajmniej raz w roku na 2 tygodnie plus jak trzeba to jak córka chora tez idę. mąż mnie tej twardośći umysłu uczy, ja za każdym razem mam takie wyrzuty że o mało biegunki nie dostaję, a jak przyjdzie mi przynieść to L4 do pracy to już w ogóle.
przepraszam że w ogóle zachorowałam-tak się czuję.
mąż co roku goni mnie żebym po podwyżkę chodziła, przez co dzięki niemu moja wypłata nie stoi w miejscu oraz właśnie L4.
teraz w ciąży byłam na 2 tygodnie jak się kiepsko czułam a tak to robię, czasem jakieś wolne wezmę ale staram się nie nadwyrężać tym bardziej że wiem że tu wrócę. a i tak odchodzę końcem roku:)
i też chodziłam do szkoły czy na studia z chorobą, ale jakoś sama nie umiałam w domu zostać, ambitna byłąm, szkoda mi było dnia w szkole.Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Gratuluję wizyt, jej ile u nas chłopaków!!
A ją w końcu znalazłam chwilę żeby napisać, od pon młody ma trzydniowke, już 2 raz!! Na szczęście już ma wysypke na plecach czyli koniec. Dziś mogłam sie normalnie wyspać bo mąż zawiózł go do brata. Te poprzednie noce mnie wykonczyly.
A dziś smigam do fryzjera na farbowanko i scinanie jejeje koniec z odrostami. Chociaż wiele koleżanek myślało że mam ombre hehe
Przepraszam że nie odniose sie do wszystkich tematów ale tego nie da sie ogarnąć!!
Buziaczki miłego dnia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:52
-
Anka1501 wrote:Rudzia i przyda się Bepanten w razie oparzenia u maluszków
wg mnie lepszy niż sudocrem
No u mnie sudocremu nie maale Bepanten juz tak
nawet chyba mam w domu jeszcze
jak robilam tatuaz to potem musialam tym smarowac
-
A ja bylam wczoraj na tej jodze. Fajna sprawa. Bardzo mila atmosfera, taka odprezajaca, przygaszone swiatlo, swiece i pani mowica ladnym glosem. Do tego babka chodzila miedzy nami i sprawdzala czy w dobrej pozycji jestesmy i pytala jak sie czujemy a na poczatku jeszcze zrobila male wprowadzenei o miesniach przepony miednicy ktore wczoraj trenowalysmy. Problem mam jednak troche ze zrozumieniem i nie wiem czy robie wszystko dobrze, ciagle patrze na nia lub na innych, jednak moj niemiecki troche kuleje juz w tamkich sytuacjach.
Teraz nei wiem czy wybrac joge (kasa placi 50%) czy pilates (kasa nic nie placi). Pilates podobal mi sie troche bardziej jesli chodzi o cwiczenia natomiast nie ufam tej kobiecie ktora to prowadzi bo ona nawet nie patrzy czy dobrze robimy cwiczenia a do tego to pirwsze zajecia i nie wiem czy one naprawde wiedza co robia. -
Anka1501 wrote:Jak byłam w ciąży z synem to dostawalam cała masę darmowek od położnej (chodziłam na NFZ) dostałam chyba 8 butelek z aventu, poradniki, sliniaki i takie tam. Teraz tego nie ma wcale, mile to było
po kazdej wizycie wychodzilam z siatką darmowek
Jest tylko pielęgniarki biorą dla siebie:] nie ma tak duzo. Moja mamuś pracuje w szpitalu i widzi-przykre:( -
Anka1501 wrote:Jak byłam w ciąży z synem to dostawalam cała masę darmowek od położnej (chodziłam na NFZ) dostałam chyba 8 butelek z aventu, poradniki, sliniaki i takie tam. Teraz tego nie ma wcale, mile to było
po kazdej wizycie wychodzilam z siatką darmowek
No u mnie nie dostaje takich rzeczy od poloznej ale online zamawiam sobie w roznych aptekach itdfajne to bo dostaje sie probki jakis balsamow, smoczki, buteli i duzo zniżek na zakupy w roznych sklepach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:19
Lali lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:No u mnie nie dostaje takich rzeczy od poloznej ale online zamawiam sobie w roznych aptekach itd
fajne to bo dostaje sie probki jakis balsamow, smoczki, buteli i duzo zniżek na zakupy w roznych sklepach
Świetną sprawa ze możesz sobie przez internet cos takiego zamówićRudzia lubi tę wiadomość